KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kızlar catlamanın uzerınden 10 geçti artık çıkarmı varsa tabı ama test yok elimde evden dışarıda cıkamıyorum eşim evde haberi yokya
Çıkmıyor feyzacim yapma, ben 10. Gün kan verdim 1.18 çıktı. Şimdi kös kös oturuyorum erken gebelik testi de çok silik çıkmıştı

Oğlum melek oldu çok büyük heyecanla beklemiştim nasip olmadı. Tekrar sağlıkla nasip olsun diye çabalıyorum dua ediyorum
Başınız sağolsun. Çocuklarının aralarında 11 ay olan tanıdığım var iki kişi. Sezeryan da bebeklerde de bir sorun olmadı.

Hayirlisi olsun cnm benimde bugun normalde ama halen olmadim bence kan versen cikar diye dusunuyorum

Senin vermediğin kabahat artık

Tüm mesajları okuyorum canlar, şuanda aklıma gelmiyor ama 10 gün önceden test yapan arkadaş sana iki çift lafım var sen aşkını keyfini yaşadın bitti hele bir dur spermle yumurtada bir aşklarını yaşasınlar bir bi araya gelsinler, strese sokma bebeleriii keyfi e halvet olsunlar Töbe töbee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…