İnşallah bakalım bekleyım artık artımed iyiymiş keşke bulabilseydimacele etme canım bir iki gün bekle tekrar yaparsın bide testin duyarlılığı kötüymüş daha minnacıktır o annesi
Çıkmıyor feyzacim yapma, ben 10. Gün kan verdim 1.18 çıktı. Şimdi kös kös oturuyorumKızlar catlamanın uzerınden 10 geçti artık çıkarmı varsa tabı ama test yok elimde evden dışarıda cıkamıyorum eşim evde haberi yokya
Insallah canim oyledirGebelikte 9 ve üstü bir değer oluyor diye biliyorum
Başınız sağolsun. Çocuklarının aralarında 11 ay olan tanıdığım var iki kişi. Sezeryan da bebeklerde de bir sorun olmadı.Oğlum melek olduçok büyük heyecanla beklemiştim nasip olmadı. Tekrar sağlıkla nasip olsun diye çabalıyorum dua ediyorum
Ya gerçekten miBaşınız sağolsun. Çocuklarının aralarında 11 ay olan tanıdığım var iki kişi. Sezeryan da bebeklerde de bir sorun olmadı.
evet kasık agrısı o bagırsak haraketlerım oldu hep
Hayirlisi olsun cnm benimde bugun normalde ama halen olmadim bence kan versen cikar diye dusunuyorumGünaydınnn. Kasm ayının ane adayları Temmuz ayının anneleri. Bugün içim kıpır kıpır geç kaldım yine işe ama yine kaçak girdim kimse görmedibenim bugün ve yarın bat tarihim görünüyor daha önce söylemiştim iki gün lekelenmem oldu pede bile gelmedi. Eğer bu üstüne görme ise kaç gün sonra kan testi vermem gerek
Gecmis olsun cnm insllh hayirlisiyla tekrar o duyguyu tekrar yasarsinOğlum melek olduçok büyük heyecanla beklemiştim nasip olmadı. Tekrar sağlıkla nasip olsun diye çabalıyorum dua ediyorum
Kan sonucun çıktımı canımevet kasık agrısı o bagırsak haraketlerım oldu hep
Canım kan sonucun çıktı mı bu arada?evet kasık agrısı o bagırsak haraketlerım oldu hep
Senin vermediğin kabahat artıkGünaydınnn. Kasm ayının ane adayları Temmuz ayının anneleri. Bugün içim kıpır kıpır geç kaldım yine işe ama yine kaçak girdim kimse görmedibenim bugün ve yarın bat tarihim görünüyor daha önce söylemiştim iki gün lekelenmem oldu pede bile gelmedi. Eğer bu üstüne görme ise kaç gün sonra kan testi vermem gerek
yarın cıkarmıs ya e nabızdan attım kendiimiKan sonucun çıktımı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?