KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Adet öncesi tuvaletteyken gelen beyaz kıvamlı akıntım geliyor yine birkaç gündür. Yine mi olmadı yine mi adet gelecek acaba

Sen ne durumdasın canım

Bebişim bende de adetten önce öyle geldi umitlenmistim ama adet geldi malesef, iki güne netleşecek senin durumun sık dişini inşallah vardır bebiş hayırlısı Allah'tan fnd_50

Bebişim bende de adetten önce öyle geldi umitlenmistim ama adet geldi malesef, iki güne netleşecek senin durumun sık dişini inşallah vardır bebiş hayırlısı Allah'tan fnd_50
İşte ben ümitlenmiyorum canım :) o akıntıdan sonra hep adet oluyorum muhtemelen yine adet olacağım diyorum

Bende regli oldum kızlar yine erken oldu demekki yumurtlamayi tutturamadım kızlar her ay bu sekilde 3 gün öne atması normal mi yoksa bu benim genel düzenim mi yani 28 değilde 25 gunde bir mi oluyor döngum okullar tatil olunca şehir değişikliği yapacağım eşimle yumurtlama günlerinde ayrıyız bi daha ki ay ve bu ay elenmiş oldum moralim bozuldu ya olmuyor galiba dr gitme yolları görünüyor gibi ufaktan

Beş aydır istiyoruz canım. Ne adetim geliyor ne hamileyim. Allah büyük canım Allah isteyen herkese versin Amin
Bir sene normal diyorlar ya o yüzden merak ettim ama hiç adet olmuyorsan mecbur gitmen lazım çocuk düşünmeseydin de gitmen gerekiyor böyle bir durumda sağlıklı değil senin için canım. İnşallah en kısa zamanda Allahım nasip eder doğru zamanı gelince oluyor canım inan Allahım sabır versin inşallah o zamana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…