• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Okudum kız çok eğlenceli 🤭🥰
Ben de laboquick ile silik çizgi ile öğrenmiştim adete 3 gün vardı hatta o ay okulların açıldığı ilk haftaydı çocukları okula alıştırmaya çalışıyordum kucaklıyordum falan ağlayanlar hey gidi günler o haftanın sonunda da kaynanam görümcem çoluk çocuk yatılı geleceklerini söylediler Allahım koşturuyorum halıları kaldır indir temizlikler falan bir yandan da okul işte. Ben bir de bisiklet sürüyordum o aralar. O kadar çok alışmışım ki negatif görmeye yine göreceğim diye beklemiyorum bile gebelik olayını. O ay da olmazsa aşılama vs onlara başlarız demişti doktor dedim zaten olmazsa da sorun değil tedaviye baslıcaz öbür ay, relaks takıldım hiçbir takip yapmadım. Neyse kaynanamhil geldi kaldılar falan ama nasıl farklı bir yorgunluk var bende. Normalde çok enerjik bir insanım. Yorgunluktan oturdum ağladım uykum var diyorum eşime eşim diyor noluyor😂 kaynanaları yolladık pazar günü ben evi yine kaldırdım indirdim temizlik yaptım bitti eşim de çıkmıştı evden. Lavaboya girdim baktım orada hep test dururdu. Ulan dedim biliyorum yine cıkmıcak ama dur bir yapayım. Teste damlattım tövbeler olsun ikinci çizgi saniyeler içinde çıktı silik ama çok net bir silik öyle şaşı olup bakılacak değil. Allahım dedim noluyor yok ya oha olamaz diyorum o kadar inanmıyorum üstüne beş test daha aldım yaptım yine çıktı donumu bile yarım çektim elimde test deli dana gibi ağlayarak koşuyorum eşimi aradım kop gel dedim oldu bu iş. Vay be. Kusura bakma uzun oldu okursan helal olsun😂

Bende simdi nobetci eczaneden artimed aldim hassasiyeti daha yüksekmiş ilk idrarla yarin mi yapsam simdi mi bilmiyorum eşimden gizli aldım ayy cok komikti halim eve gidince bakalim belki yaparim 🥲

Allah rahmet eylesin kardeşin için
Allah razı olsun kuzum sağolasın 3 yıl oldu gideli...

Bende simdi nobetci eczaneden artimed aldim hassasiyeti daha yüksekmiş ilk idrarla yarin mi yapsam simdi mi bilmiyorum eşimden gizli aldım ayy cok komikti halim eve gidince bakalim belki yaparim 🥲
Canım senin bat neydi, duruma göre şimdi yap dicem 🤭

Bende yok bisey sanirim 3 test yaptım hepsi silik olsa muhakkak koyulasma olurdu sanırım bana denk gelen testlerin hepsi bu sekilde bi hafif cizgi veriyor bu ay olmadı diğer ayda şehir dışına gidcem benim is ocağa subata kaldi anlaşılan 😒

Pıhtılaşma sorunu bende de var canım, 2 düşük bir sağlıklı doğum yaşadım. Oğluma hamileliğim boyunca iğne kullandım. İlk süreçte de Depot iğne ve progesteron. Allah yardımcımız olsun. Bu korkuyla bu yola girmek çok zor.
Amin canım amin aynen öyle vallah tekrar o iğneler ilaçlar aklıma geldikce bi tuhaf oluyorum ama mecburuz maalesef eğer istiyorsak.

İnşallah öyledir. Sürekli gidiyorum tuvalete sadece bir iki defa oldu pedim tertemiz. Dün zaten ilk gördüğümde o kadar ağladımki eşim işten izin alalım tedaviye başlayalım aşılama yada tüp bebek hangisini istersen 😭😭😭
Ne zamandır istiyorsunuz ki canım. Kırmızılar gelene kadar hep umut vardır

Bat ne zamandı canım bende de artımed var gününde ya da bir gün öncesi yapıcam

Kizlar merhaba bata iki gün kaldı bugün ciddi halsizlik ve karın kasik karışımı bı ağrı var. İki gün öncesine kadar akıntım vardı durdu iki gündür kuruluk var resmen ikig un kaldı ama içim içimi yiyor siz ne dersiniz

fnd_50 fnd_50 ayy çok güldüm kız🤣🤣🤣
Bende iki hamilelik yaşadım ve ikisi de birbirinden çok farklıydı. Kızımda yerleşme kanaması yaşadım. Ve hamile olacağımı bilecek kadar mide bulantısı kusma yaşadım. Yasal izne kadar sabah 6 akşam 6 çalıştım💃💃💃. Her şeyi yapıp yiyordum. Buzdolabı ve lokantaların yemek tabelası dışında hiçbir şeyden tiksinmemiştim. Oğlanda ise uyku halimden şüphelenip adet gününde test yapıp öğrenmiştim. 7. Haftadan 24. Haftaya sabah 8 de aç karnına başlayıp her yediğimi daha doydum ben demeye kalmadan çıkardım🤢🤢. Çalışmıyor evde olmama rağmen çok fenaydı. Hiç bir yemek yapamıyorum en fazla makarna haşlıyordum o kadar. Komşular annem hazır yemekler sağolsun eşimle kızım öyle idare etmişlerdi. Bakalım Allah🤲 nasip ederse 3. Nasıl olacak

Kızlar bişey sorucaktım bata 7 gün var ama alt karnım çok fazla şişhiç bu kadar şişkin olmazdı ve sağ tarafımda ara ara sanki adet olacakmışım gibi ağrı giriyor sonra geçiyor ama göğüslerimde hiç şişlik yok bir önceki boş gebelik yaşadığım hamileliğimde göğüslerim aşırı şişmiş ve hassastı bu sefer öyle bişey yok ama sizce ilk yazdıklarımda belirti olabilir mi. Gerçi sağlık problemlerimden o kadar yoğun ve stresli bi hafta geçirdim ki kendimi bile dinleyemedim bu sefer. Sadece çok sık idrara çıkıyorum.

Back