- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Neden olmasın diyorum daha Yüksek nı artış bekleyenılırdım ama senın ateş tablom zaten yüksek kapak cızgın bıle yüksek ateş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden olmasın diyorum daha Yüksek nı artış bekleyenılırdım ama senın ateş tablom zaten yüksek kapak cızgın bıle yüksek ateş
Eşim pozitif ben negatif canım 28 haftalıkken vuruyorlar yanlış hatırlamıyorsam birde bebiş doğunca bebişin kan grubu pozitif olursada vuruyorlar kadın pozitif olunca uyuşmazlık olmuyo kadın negatif erkek pozitif olunca sadece uyuşmazlık oluyoUyuşmazlık ignesini siz mi eşiniz mi negatif olunca yapıyorlar acaba
Ben pozitif eşim negatif iki dogum yaptım bana hiç igne yapmadılar
Artık iyice kendini gösteriyor minişfnd_50 yapmaya devam
Sanırım sanırımArtık iyice kendini gösteriyor miniş
Testin hertarafı sadece banamı pembe geldi yoksa resimdemi öyle belkide bozukturSanırım yanlış alarm
Evet sağ kısmı dalgalı pembe oldu anlamadım bendeTestin hertarafı sadece banamı pembe geldi yoksa resimdemi öyle belkide bozuktur
Bat ne zaman bence tekrarlamakta fayda varEvet sağ kısmı dalgalı pembe oldu anlamadım bende
8 kasım canım dün cok silik görmüştüm olsa biraz kalınlaşmaz mıydıBat ne zaman bence tekrarlamakta fayda var
Maşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımfnd_50 yapmaya devam
Canım bana test hatalı gibi geldi hertarafı pembeleşmiş8 kasım canım dün cok silik görmüştüm olsa biraz kalınlaşmaz mıydı
İnşallah vardır o zamann cok umutlandım yarın sabah tekrarlıyım çok sağol canım cevapların içinCanım bana test hatalı gibi geldi hertarafı pembeleşmiş
İnşallah vardır o zamann cok umutlandım yarın sabah tekrarlıyım çok sağol canım cevapların için
Şabaquıckte bu kadar belırgın cıkmadı dün yaptıgımda ama çıktıMaşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım
Batlarımız aynı acaba laboquickte de bu kadar belirgin cıkıyor mu
3 damladan fazla damlatma canım benımSanırım yanlış alarm
Tamam canım teşekkür ederim3 damladan fazla damlatma canım benım