• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Canım keşke adet olacak gibi olsa öper başıma korum oturduğum zaman yerimden kalkana kadar neredeyse ağlicam kas sertleşmesi dedi doktor hamileliklerim bitince gitmiştim sadece kas gevşetici veriyor iki hamileliğimde de topalladım yatarken bile kımıldayamıyodum hamileysem maalesef ilaçta alamicam mecbur doğuma kadar ağrıyı çekicem gebelik bitince ağrıda gitmişti

Anladım canım demek ki hamileliğin zor geçiyor ama yapacak birşey yok mecbur dayanıcaz sonu güzel bitecek inşallah

Kızlar efekt yapamadım :(

Eklentiler

• 737A75BC-0BE8-4056-AC09-50A537853F89.jpeg
    737A75BC-0BE8-4056-AC09-50A537853F89.jpeg
    144,5 KB · Görüntüleme: 76
Haber ver mutlaka etiketle beni 🥰
Tamam canım bana öyle Bi uyku bastırıyorki asıl bu uykudan şüpheleniyorum diyorum kociş in gelmesini beklim yok ama gözlerim kapanıyor gece yarılarına kadar adamı uyutmuyodum sohbet edelim benim canım sıkılıyor uykum yok diye şimdi neredeyse olduğum yerde uyuyacağım 😂

Yerleşme 6 7 gün cıvarı oluyor kuzum yarın yukselırse yasa ertesı gün yukselırse kuzum 😍
Evet işte 18. Gün yumurtlama oldu bugün 24. Gündü 6 gün falan geçti yumurtlama üzerinden düşüş oldu o yüzden yarınki ateşi çok merak ediyorum yükselirse umutlanıcam🤩🤩🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Genelde 6. Gün yerleşme oluyor heralde benimde 6. Gün su gıbı akıntım oldu
Canım iç çamasırımı ıslatan türde mi akıntın oldu? Benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu resmen iç çamasırım ıslanmıştı çiş yapmış gibi ve birkaç defa olmuştu. O saman anlamıştım bir şeyler olduğunu. Ama bunda Şuan bir belirti yok

Peki ne zaman başlıyorsunuz ölçmeye. Yumrtlama çatlama ve gebelik belirtisi nasıl oluyor kaç derece oluyor
Herkesin vücut tablosu derecesi kendıne özel benım adet atesım 36.3 ıle. Sızın daha dusuk yada yüksek olabılır , bır aylık döngüyü takıp etmek ıcın en guzelı adetle bırlıkte baslamak

Evet ay
Canım iç çamasırımı ıslatan türde mi akıntın oldu? Benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu resmen iç çamasırım ıslanmıştı çiş yapmış gibi ve birkaç defa olmuştu. O saman anlamıştım bir şeyler olduğunu. Ama bunda Şuan bir belirti yok
Bende öyle oldu hatta burayada yazdım spordanmı dıye dıger gebeliklerimde öyle birşey olmadı renksiz ve su gıbı camasırım ıslaktı inşallah olmuştur bu ay

Kuzum benım ıkı gün dusuk Seyretti

Eklentiler

• 761AE996-D509-46FA-80AA-E6E2F0C97FBA.png
    761AE996-D509-46FA-80AA-E6E2F0C97FBA.png
    180,5 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar bu ay bende 14 kasıma kadın doğuma randevu aldım bır hafta önce aldım burda duydum denedım pozitif oldum hep bu ay hamileyım ve doktora gıtcem dedim hep sızde deneyın gerçekten olumsuz olmayın eğer olduysa bunada çok baglıyorum ben

Rosebelle Rosebelle Canım ben adet oldum bugün benim takvim değişti bir sonraki adetim 3 aralık.
melegim can melegim can sende merak ediyordun ya canım beni bende elendim sıradaki maçlara artık 🤗
Hayırlısı olsun canım napalım başa sardık yine ben 30 ekimde oldum adet hala bitmiyor düşükten sonra ilk adetim

Eğer bebişim varsa benim için süreç yeni başlıyor aspirin progestan iğneler uyuşmazlık iğnesi kan sulandırıcılarımı falan eşim vuruyordu valla o zamanlar geldi gözümün önüne hele kanamalarım her dakika bebişin hareketini takip endişlerim varsa daha büyük stres bekliyor beni ilk bebişimin kaybından sonra oğlumda baya stresli geçmişti senin ilk bebişmiydi
Uyuşmazlık ignesini siz mi eşiniz mi negatif olunca yapıyorlar acaba

Uyuşmazlık ignesini siz mi eşiniz mi negatif olunca yapıyorlar acaba
İyi akşamlar,uyuşmazlık ignesini kadın da kan grubu negatif ,eşin de pozitifse vurulur
Gebelikte ve doğumdan sonra vuruluyor
Benim kan grubu AB -RH doğumdan sonra hemen vuruldu, doktorum bidaha gebelik olursa 9-10 haftada ve 27-28 haftalarda vurulması gerektigini söyledi

Back