• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Eklentiler

• 392B906F-B76F-4BC6-AD81-C5E8DEEAC88E.jpeg
    392B906F-B76F-4BC6-AD81-C5E8DEEAC88E.jpeg
    57,6 KB · Görüntüleme: 71
Daha önceden kaybın ya da uyuşmazlık falan varmı benim ilk gebeliğim karnımda ölmüş 10 gün olmuş öleli ölü doğum yaptım hastalık adı falan söylememişti doktor ama bundan sonraki gebeliklerinde bu ilaçları vericez demişti oğlumda kullandım asprinden dolayı düşük tehlikem oldu ama kanamam olunca bir hafta ara verip tekrar devam ettirmişti düşük tehlikem olduğu süreçte ismi aklımda değil Bi iğne yazdı burda bulamadık ist. Getirttik şimdi çok şükür sağlıklı 20 gün erken oldu 3 Ay sonra 3 yaşicak senin bebiş kaç yaşında
Maşallah canım Allahım bağışlasın benimki de 2yaşında. Bir kimyasal gebelik yaşadım sonra doktorum genetik ve kan tahlilleri yaptırdı kan pıhtılaşmam olduğu çıktı o yüzden çocuk düşündüğümde de kan sulandırıcı haba başlamam gerek şuan iki üç aydır kullanıyorum çocuk düşündüğüm için sonra kan sulandırıcı iğneye başlamam lazım hamileliğimi öğrendiğim gün. Sana sanırım tahlil yaptırmadı direk yazmış

Maşallah canım Allahım bağışlasın benimki de 2yaşında. Bir kimyasal gebelik yaşadım sonra doktorum genetik ve kan tahlilleri yaptırdı kan pıhtılaşmam olduğu çıktı o yüzden çocuk düşündüğümde de kan sulandırıcı haba başlamam gerek şuan iki üç aydır kullanıyorum çocuk düşündüğüm için sonra kan sulandırıcı iğneye başlamam lazım hamileliğimi öğrendiğim gün. Sana sanırım tahlil yaptırmadı direk yazmış
Ölü doğumdan sonra tahliller yapıldı bana gebelik başladıktan sonra aspirin 31 haftadan falan sonra kan sulandırıcı iğne ben birde progestan da kullanmam gerekiyor gebelikte

Neden olmasın diyorum daha Yüksek nı artış bekleyenılırdım ama senın ateş tablom zaten yüksek kapak cızgın bıle yüksek ateş 😂
Kapak çizgi dediğin hangisi🙈 aynen ben 36.9 olur en azından diyordum 36.8 çıktı. Çok erken saatte ölçmem ile alakası olabilir mi? 06:40 ta ölçüyorum bu ay hep 36.8 36.9 oluyor geçen ay 07:15 te ölçtüğümde 37 lerde çıkıyordu😂
Ama hala belirtim yok kaldı bir hafta 😢 bu ay da mı olmadı ya

Kızlar bugün test yapmıycsm dedim ama dayanamadım yaptım ama bu sefer sanki fazla belirgin değil bir daha bakın
Canım bence var hamilesin görüyorum çünkü ve batına daha var böyle çıkması çok normal günden güne o koyulaşır inşallah ama var bence 😍😍

Canım bence var hamilesin görüyorum çünkü ve batına daha var böyle çıkması çok normal günden güne o koyulaşır inşallah ama var bence 😍😍
İnşallah canım bekliycem artık böyle sessız sessiz kımseye söylemeden göstermeden çok zor oluyormuş erken öğrenmek bu yüzden kötü sanırım

Ölü doğumdan sonra tahliller yapıldı bana gebelik başladıktan sonra aspirin 31 haftadan falan sonra kan sulandırıcı iğne ben birde progestan da kullanmam gerekiyor gebelikte
Canım bende de aspirin ve kan sulandırıcı iğneyi birlikte kullandım aspirini bende 32haftada veya öyle bıraktım tam hatırlamıyorum şimdi haftasını ve doktorum bana progestan hap ve iğnesinide yazdı yanında onlarıda kullanıyordum iğne çok ağır geldi bana oturamıyordum bile 2-3hafta kullandım sonra bıraktırdı habını iki sefer almaya başladım ondan sonra. Şimdi de ikinciyi istiyorm inşallah ama biraz korkuyorum Türkiye de doktorum ve almanya ya taşındık ilaçları doğru vermezse v.s. Birşey olursa diye çok korkuyorum burda o yüzden tüm ilaçlarımı hep söylicem bilirse tabi anlarsa

Back