KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Hımm tamam canım anladım bende öyle biliyordum ama yinede merak ettim 3. Düşük yapınca acaba dedim yani sagol canım teşekkür ederim

Ayy bak bunu bende bilmiyordum kuzum benim ilk bebegimde lekelenme oldu igne yapıldı sonra kurtaj olunca bide kurtajda yapıldı 2 hamileligim de ise 27 haftada ve dogumda yapıldı simdi tekrar hamile kalırsam 3 kere mi yapacaklar eyvah eyvah

Aynı ben bende senin gibiyim aynı hastalığımız sanırım hap iğne kan sulandırıcı bende hep kullanmam lazım çok istiyorum bende ikinciyi ama bi yandan da strese giriyorum iğne aklıma gelince eşimede güvenmiyordum kendim vuruyordum başlarda başım dönüyordu her iğneyi vurmamda.

Kızlar herkese selam, bugün opu oldum. 4 yumurta toplanmış, ne yazık ki beklenenden de düşük oldu. İnşallah kalitelidir ve tutar Büyük ihtimalle salı transferim var, doktorum yumurta sayısı az olduğu için 5.güne ilerletip risk almayalım dedi ben de katılıyorum. Şans yanımda olsun
Sen naptın kuzum My_Moonlight06

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah hersey gönlünce olur ve güzel haberlerini duyarız

Hayırlısı olsun canım napalım başa sardık yine ben 30 ekimde oldum adet hala bitmiyor düşükten sonra ilk adetim
Hiç sıkma canını ben anlatmıştım ya ilk düşük sonrası 15 gün oldum adet ikinci adet 10 güne düştü derken daha yeni düzene giriyorum zaman hepimizin ilacı olsun ❤

Yok canim her keste ayni olacak diye bişey yok ki,benim doğum 8 yıl önceydi o zaman doktorun söyledigi buydu
Aradan hayli zaman geçti gebelik olmadi,hamile kalırsam uyuşmazlik tahlili var onu yaptirip sonuçlarına göre vurdurucam iğneyi
Doğumdan sonra gerek kalmaya da bilir
Veya 3.igneyi de yaptıra bilir doktor

Daha önceden kaybın ya da uyuşmazlık falan varmı benim ilk gebeliğim karnımda ölmüş 10 gün olmuş öleli ölü doğum yaptım hastalık adı falan söylememişti doktor ama bundan sonraki gebeliklerinde bu ilaçları vericez demişti oğlumda kullandım asprinden dolayı düşük tehlikem oldu ama kanamam olunca bir hafta ara verip tekrar devam ettirmişti düşük tehlikem olduğu süreçte ismi aklımda değil Bi iğne yazdı burda bulamadık ist. Getirttik şimdi çok şükür sağlıklı 20 gün erken oldu 3 Ay sonra 3 yaşicak senin bebiş kaç yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…