Geçen ay yumurta takibi yaptı doktor klomen kullandm catlatma ignesine bir gün kala grip oldm 3 4 gün grip devam etti ondanmi bilemedm olmadi yaniKızlar bırde ben bugün grıp oldum ya salgın heralde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen ay yumurta takibi yaptı doktor klomen kullandm catlatma ignesine bir gün kala grip oldm 3 4 gün grip devam etti ondanmi bilemedm olmadi yaniKızlar bırde ben bugün grıp oldum ya salgın heralde
İlişki günlerin gayet güzel canım, bir ovulasyon testi kullanırsan süper olur bir sonraki ay ama inşallah gerek kalmaz bu ay gelir bebeğinAllah Allah çok ilginç ya anlayamadım. Peki sence ilişkinin olduğu günlerde şans var mı
Bendede daha gelen giden yok dün beyaz akıntı vardı bugün oda yok kupkuruyum şuan karnımda seğerme gibi şeyler oldu birkaç kez Bi kere mide bulantım oldu hafif bel ağrımı belirti den saymıyorum ama zaten rahatsız olduğu için sende ne gibi belirtiler var canım
Ovulasyon testi sevmiyorum canım ya beni çok strese sokuyor böyle gün aşırı ve yumurtlama akıntımı takip ederek girince daha rahat oluyorum inşallah olur ben de heyecanla bekliyorum. Bugünkü tablomda düşüş oldu ama. Yerleşme düşüşü olabilir miİlişki günlerin gayet güzel canım, bir ovulasyon testi kullanırsan süper olur bir sonraki ay ama inşallah gerek kalmaz bu ay gelir bebeğin
Merhaba bu ateş nasıl ölçülüyor uygulama ismi nedir ? Ne zaman ölçmeye başlanıyor :) ben de yapmak istiyorum daBen ateş ölçmeyi sevıyorum yalan yok çok yol gosterıcı hatta sana dıyordum ya 36.4 yapınca tablom degısıyor dıye degsıtırmeyı unutmuşum onu duzeltınce bugün dpo 10 gosterdı otekı türlü 12 dıyordı
O bendede var bu aralar her dakika yemeye başladım öncede sofraya oturunca çok yerdim ama birkaç gündür baya fazlalaştı gelip gidip bişeyler yiyorum dediğin gibi elim ayağım titriyor bakalım inşallah bu ay olmuş mudur kiCanım benimde bel ağrım var ve dediğin gibi az ara sıra bulantı var ama az önce birde gözüm karardı deli gibi yemek yedim normalde ben 24 saat yemek vermesen aramam bilemedim valla ya
O bendede var bu aralar her dakika yemeye başladım öncede sofraya oturunca çok yerdim ama birkaç gündür baya fazlalaştı gelip gidip bişeyler yiyorum dediğin gibi elim ayağım titriyor bakalım inşallah bu ay olmuş mudur ki
Gölge gibi gördüm ama geç döllenme olabilir inşallah bebişin gölgesidir eğer geç döllenmeyse kanda da çok yüksek çıkmaz canım 2 gün sonra tekrar test yap inşallah koyulaşırBen bugün dayanamadım yaptım sabah gözle görüyorum ama telefonda net çıkmadığı için efekt yapmıştım ama bilemiyorum sende gördün mü çizgiyi
Hersabah yataktan kalkmadan dil altı ölçülüyor fertılıty frıend uygulama :)Merhaba bu ateş nasıl ölçülüyor uygulama ismi nedir ? Ne zaman ölçmeye başlanıyor :) ben de yapmak istiyorum da
Yerleşme 6 7 gün cıvarı oluyor kuzum yarın yukselırse yasa ertesı gün yukselırse kuzumOvulasyon testi sevmiyorum canım ya beni çok strese sokuyor böyle gün aşırı ve yumurtlama akıntımı takip ederek girince daha rahat oluyorum inşallah olur ben de heyecanla bekliyorum. Bugünkü tablomda düşüş oldu ama. Yerleşme düşüşü olabilir mi
Gölge gibi gördüm ama geç döllenme olabilir inşallah bebişin gölgesidir eğer geç döllenmeyse kanda da çok yüksek çıkmaz canım 2 gün sonra tekrar test yap inşallah koyulaşır
Eğer bebişim varsa benim için süreç yeni başlıyor aspirin progestan iğneler uyuşmazlık iğnesi kan sulandırıcılarımı falan eşim vuruyordu valla o zamanlar geldi gözümün önüne hele kanamalarım her dakika bebişin hareketini takip endişlerim varsa daha büyük stres bekliyor beni ilk bebişimin kaybından sonra oğlumda baya stresli geçmişti senin ilk bebişmiydiHayırlısını diliyorum cnm sağlıklı ise inşallah seninde benimde vardır
Eğer bebişim varsa benim için süreç yeni başlıyor aspirin progestan iğneler uyuşmazlık iğnesi kan sulandırıcılarımı falan eşim vuruyordu valla o zamanlar geldi gözümün önüne hele kanamalarım her dakika bebişin hareketini takip endişlerim varsa daha büyük stres bekliyor beni ilk bebişimin kaybından sonra oğlumda baya stresli geçmişti senin ilk bebişmiydi
Benim oğlum 2 yaş 9 aylık bebiş doğana kadar eğer varsa 3.5 yaşar yakınımızda çocukta yok çoğu zaman yalnız oluyo birbirlerine arkadaş olurlar ama bu bel ağrım beni öldürücek bebiş varsa napıcam hiç bilmiyorum bu günler çok arttıİnşallah bu sefer aynı sorunlari yaşamazsın canım içini ferah tut
Yok cnm 3 bebek düşüncesi kapladı bu ay
Bir oğlum var Aralık'ta 5 olacak birde kızım var 3.5 yaşında :) 29 yaşındayım
Benim oğlum 2 yaş 9 aylık bebiş doğana kadar eğer varsa 3.5 yaşar yakınımızda çocukta yok çoğu zaman yalnız oluyo birbirlerine arkadaş olurlar ama bu bel ağrım beni öldürücek bebiş varsa napıcam hiç bilmiyorum bu günler çok arttı
Canım keşke adet olacak gibi olsa öper başıma korum oturduğum zaman yerimden kalkana kadar neredeyse ağlicam kas sertleşmesi dedi doktor hamileliklerim bitince gitmiştim sadece kas gevşetici veriyor iki hamileliğimde de topalladım yatarken bile kımıldayamıyodum hamileysem maalesef ilaçta alamicam mecbur doğuma kadar ağrıyı çekicem gebelik bitince ağrıda gitmiştiValla benimde öyle cnm kuyruk sokumuna kadar vuruyor hani adet olacaksamda olsam ağrım geçse modundaydım inan inşallah 10 Kasım'da pozitif görürsün