Oluyor ben görüyorumBaksana filtresiz belli oluyor muCey1an
Sabahı çok merak ettim bende yaaa çok heycanlıEvet çok erken belkı başka test göstermez ama bu ebru ceylanın övduklerı kadar var
Hiç panik yapmayın bence Allah nasip ettikten sonra birgun öncesi olan birliktelikten bile olur içinizi ferah tutun ve salın gitsin ben pek yapamiyormda siz yapınYaaa inşallah canım teşekkür ederim sonrasında ilişki olmadığı için üzüldüydüm ama umut oldunuz geri bana teşekkür ederim
Aynen canım haklısın Allahın dediği olur. Hahaha bende yapamıyorum şu bir kaç gün pek düşünemedim ama geri döndüm şuan yine sürekli düşünüyorum var mı yok mu diye merakımdan çatlıyorum ve daha çok var 10gün var dahaHiç panik yapmayın bence Allah nasip ettikten sonra birgun öncesi olan birliktelikten bile olur içinizi ferah tutun ve salın gitsin ben pek yapamiyormda siz yapın
Evet bende çok merak ettım sabah erkenden yapayımSabahı çok merak ettim bende yaaa çok heycanlı
Aynen işte hepimiz aynıyızAynen canım haklısın Allahın dediği olur. Hahaha bende yapamıyorum şu bir kaç gün pek düşünemedim ama geri döndüm şuan yine sürekli düşünüyorum var mı yok mu diye merakımdan çatlıyorum ve daha çok var 10gün var daha
Olur inşallah seninde bende 1 senedır bekliyorum benim iki çocuğum var zaten bu 3. Arası uzadı bayagı 10 yıl gectı aradan 2 tane sezeryanım var hayırlısı bakalımYa aynen inşallah pozitifleri görürüz canım benim inşallah olur ben de bekliyorum
Aynen canım ya sorular bitmiyor kafamızdaAynen işte hepimiz aynıyızgün saymaca acaba doğru degerlendrdimmi yanls bisey yaptmmi
Benim de ikinci çocuğum olacsk inşallah. İlki de sebepsiz 15 ay olmamıştı 16. Ayda oldu. İkinci için de 5-6 aydır deniyoruz sayılır inşallah nasip olur canımOlur inşallah seninde bende 1 senedır bekliyorum benim iki çocuğum var zaten bu 3. Arası uzadı bayagı 10 yıl gectı aradan 2 tane sezeryanım var hayırlısı bakalım
Neyse canm bundan sonra takmıyoruz akışa bırakıyoruzAynen canım ya sorular bitmiyor kafamızda
Hahahaha inşallah canım yapabilirsekNeyse canm bundan sonra takmıyoruz akışa bırakıyoruz
Bende görüyoeum canım gölgeyi yarın tekrarlaSanki bir gölge var gibimi ben görmek istedıgım içinmi öyle görüyorum beklıycez bakalım
Yarın sabahtan tekrar yapıcam başka test yapan varmı yarınBende görüyoeum canım gölgeyi yarın tekrarla
Böyle yazıyorsunuz sonra heyecanlanıp erkenden kalkıyorum sizlerin test sonucunu bekliyorumYarın sabahtan tekrar yapıcam başka test yapan varmı yarın
Bendede daha gelen giden yok dün beyaz akıntı vardı bugün oda yok kupkuruyum şuan karnımda seğerme gibi şeyler oldu birkaç kez Bi kere mide bulantım oldu hafif bel ağrımı belirti den saymıyorum ama zaten rahatsız olduğu için sende ne gibi belirtiler var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?