KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

fnd_50 kuzum kan testım pozitif sağlık kabının değerlendirme statulerı degerlerı hastane gıbı degılmıs yalnız sadece çok yenı hayırlı olsun dedı
Değer söylenmedi mi kuzum yaaa çok sevindim hayırlı olsun inşallah çok sevindim dua et arkandan biz de gelelim inşallah

Üzülme canım moralini yüksek tut bazen öyle dönemler olabiliyor biraz sakin kal ve kendini dinle. İnşallah her şey çok güzel olur senin için

Kızlar çok teşekkür ederimmm ınsallah hayırlısıyla sağlıkla büyür bebıs benımle bırlıkte Sırayla herkesten hamılelık haberı almak nasıp olsun inşallahh
Canım bazen ovulasyon ile hamile olduğunu anlayanlar var bırde ovulasyon yaparmısın varsa nasıl çıkacak meraktan sadece sana zahmet

Değer söylenmedi mi kuzum yaaa çok sevindim hayırlı olsun inşallah çok sevindim dua et arkandan biz de gelelim inşallah
Kuzum makınelerınde kı değer oranı farklı 0.11 çıktı dedı ama bızım makınenın Aralık degerlerı farklı hastane ıle kıyaslama dedı yenı sadece bu değerlerde pozıtıf dedı pzrtesı sağlık ocağında verırım, nette bı yerde 0-0.10 ml den yıkardı pozıtıftır dıyo bılemedım

Canım bazen ovulasyon ile hamile olduğunu anlayanlar var bırde ovulasyon yaparmısın varsa nasıl çıkacak meraktan sadece sana zahmet
Yaparım kuzum kaldıysa etıketlerım senı en son yaptığımda bembeyaz tel cızgı çıkıyordu ovu 16.günde bıraktım

Anladım kuzum had hayırla sağlıkla tutunsun inşallah bizim günle de bir geçseydi

Hahaha çok sağol canim güldürdün beni Allahta seni güldürsün

Hosbulduk canım guruptaki herkes dualarimda inşallah hepimiz seviniriz bu aybu ay sogan kürüne basladim ve doktorum Folio forte Verdi inşallah ise yarar Rabbım herkesin gönlünde bekledigiyle sevindirsin

Şimdi yaptım senin için, ovulasyon bu. Sağdaki de dünkü.

Eklentiler

• 16676475723273247299466265887780.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20221103_210050.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 53
Aynen doğru diyorsun canım sağol. Senide tekrar tebrik ederim sağlıkla büyüsün nşallah bebişin

Papatyamaviss ayy hayırlı olsun tekrardan canım benim sağlıkla ilerlesin inşallah

Anladım kuzum had hayırla sağlıkla tutunsun inşallah bizim günle de bir geçseydi

Yaaa yasasiiiinnn
Ya ınsallah sağlıkla gıder ben pazartesı yıne sağlık ocağına verırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…