KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Yap bi kahve ic iyi geliyo dusunmuyosun uyustueuyo beyniii
Suan onu yapacağım pısıyor pısıyor bak altta oğlumda ogrendıgım testı attım, düşün oralara kadar gıttım 😂 kendı kendıme kıyas falan yapıyorum 😂 olumlama 😂😂

Eklentiler

• 631EBE6C-1B96-4D75-BFC3-E511C66FBE31.jpeg
    631EBE6C-1B96-4D75-BFC3-E511C66FBE31.jpeg
    49,1 KB · Görüntüleme: 57
valla pek sevınemedım acıkcası doğruyu soylemek gerekirse , tek umudum hemen sonrasında cıkmıs olması daha erken olması falan programa fırdım 3hafta 3 gun dıyor ben oğlumda baktıgımda 4 hafta dıyordu program ılk gırdıgımde ama eğer dogruysa ve kızarırsa testlerım artımede kocaman bı alkıs gercekten
Bende bir artimed alıp patlatayım diyorum ama yine tek çizgi ile karşılaşasım yok iyi düşünelim güzel enerjileri çekelim 😚

Benim ilk defa öyle güzel bir denk geliş oldu ki döngümün 1. günü 1 kasım, eskiden ayın kaçıydı kaçıncı döngü günüydü der dururdum bu ay ikisi paralel gidiyor :D bir de ne farkettim regl ilk iki üç günü ateşim önceki döngümün aynı günleri ile aynı. Saat gibi vucuuuut :D

Benim ilk defa öyle güzel bir denk geliş oldu ki döngümün 1. günü 1 kasım, eskiden ayın kaçıydı kaçıncı döngü günüydü der dururdum bu ay ikisi paralel gidiyor :KK70: bir de ne farkettim regl ilk iki üç günü ateşim önceki döngümün aynı günleri ile aynı. Saat gibi vucuuuut :KK70:
HAY maşşşallahhhh hay maşşallah hatun gıbı hatun beee

Çok geçmiş olsun canım deprem için. Sanırım hafta sonu olduğu için öyle olmuş olabilir

Saol bitanem sanırım adete 1 gün kalınca dedim vereyim ama doktor şey dedi adet olmazsan çarşamba günü yine ver kanda bile sonra çıkan gebelerimiz var dedi bakalim

Back