- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Suan onu yapacağım pısıyor pısıyor bak altta oğlumda ogrendıgım testı attım, düşün oralara kadar gıttımYap bi kahve ic iyi geliyo dusunmuyosun uyustueuyo beyniii
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suan onu yapacağım pısıyor pısıyor bak altta oğlumda ogrendıgım testı attım, düşün oralara kadar gıttımYap bi kahve ic iyi geliyo dusunmuyosun uyustueuyo beyniii
Yarın bir daha yap bebiş bence sen hamilesin yaYa bende hep derim bi renk varsa kuruma degıldır ama terzı kendı söküğünü dıkemezmıs . Bak ben oğlumda soldakı tek olanla öğrendim sağdakılerden pembe ertesı gün(ozamanlar eller egzamalı kusura bakmayın)
Yapıcam yapıcam 8 adet daha testim barYarın bir daha yap bebiş bence sen hamilesin ya
herhangi bir değer girdin mi o gün?@Deepblues canım sen anlıyorsun sanırım şu kırmızı işaretlediğim yerdeki yeşil kutucuk ne anlama geliyor
TühAllah mı söyletti kız
Daha test yapmadım ki ama hiç belirtim yok ayrıca regl sivilcem de çıktı bana elendim kesin gibi geliyor![]()
Bende bir artimed alıp patlatayım diyorum ama yine tek çizgi ile karşılaşasım yok iyi düşünelim güzel enerjileri çekelimvalla pek sevınemedım acıkcası doğruyu soylemek gerekirse , tek umudum hemen sonrasında cıkmıs olması daha erken olması falan programa fırdım 3hafta 3 gun dıyor ben oğlumda baktıgımda 4 hafta dıyordu program ılk gırdıgımde ama eğer dogruysa ve kızarırsa testlerım artımede kocaman bı alkıs gercekten
Kuruma değil diyelim öyle olsun inşallah koyulaşır ay ne güzel gün çifte çifte gelsinler hepYaptım 5 buçuk falandı bak kuruma mi bu heveslenmedim
Al al sevdık bu testı sanırım elımde farklı testte var onuda yaparım olmadı bugün ıkı farklı test yaptım gerçiBende bir artimed alıp patlatayım diyorum ama yine tek çizgi ile karşılaşasım yok iyi düşünelim güzel enerjileri çekelim![]()
E ayni hatta bu sahan belirgin sbah yaptığın balımSuan onu yapacağım pısıyor pısıyor bak altta oğlumda ogrendıgım testı attım, düşün oralara kadar gıttımkendı kendıme kıyas falan yapıyorum
olumlama
![]()
HAY maşşşallahhhh hay maşşallah hatun gıbı hatun beeeBenim ilk defa öyle güzel bir denk geliş oldu ki döngümün 1. günü 1 kasım, eskiden ayın kaçıydı kaçıncı döngü günüydü der dururdum bu ay ikisi paralel gidiyorbir de ne farkettim regl ilk iki üç günü ateşim önceki döngümün aynı günleri ile aynı. Saat gibi vucuuuut
![]()
he bende alt alta koydum altakı sabah yaptıgım ee dıyorum bu daha belırgın ben oglumda nasıl gormusum bunu falanE ayni hatta bu sahan belirgin sbah yaptığın balım
Ay acaba kan mi versek , benim teste vardiyosan kaç çıkar tahminihe bende alt alta koydum altakı sabah yaptıgım ee dıyorum bu daha belırgın ben oglumda nasıl gormusum bunu falan![]()
benım 38 cıkmıstı o aattıgım testlerde asko ay yok no veremem dıyıp verdiAy acaba kan mi versek , benim teste vardiyosan kaç çıkar tahmini![]()
Çok geçmiş olsun canım deprem için. Sanırım hafta sonu olduğu için öyle olmuş olabilir
kuruma değil gibi ama cok da net değil secemiyorum, telefonu uzak tut yakınlaştur oyle daha net cıkıyorEki Görüntüle 3156401 Eki Görüntüle 3156402 Eki Görüntüle 3156403
Kızlar kafayı yiyeceğim bu kuruma dimi beynim benimle oyun oynuyor. Çizgi olmayabilir de kendimde uydurmuş olabilirim lütfen yardımcı olun
Kuzu net çeker misin hiç belli değil böyleEki Görüntüle 3156401 Eki Görüntüle 3156402 Eki Görüntüle 3156403
Kızlar kafayı yiyeceğim bu kuruma dimi beynim benimle oyun oynuyor. Çizgi olmayabilir de kendimde uydurmuş olabilirim lütfen yardımcı olun
Hızlısın o zamanlarda dabenım 38 cıkmıstı o aattıgım testlerde asko ay yok no veremem dıyıp verdi![]()