Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heyacandan çekemiyorum sürekli odaya birileri giriyor sanki hırsızlık yapmışım hemen peçeteye sarıyorum
ahahahah bızım gobek adımız hızlı derımmsım o zamanda gunlerce kıvrandım durdum sılık cıktı bırde ılk testte hemen kana gıttım kanda negatıf cıktı ertesı gun tekrar verdım cıktı degerım dusunHızlısın o zamanlarda da![]()
Ay tam macera heahahahah bızım gobek adımız hızlı derımmsım o zamanda gunlerce kıvrandım durdum sılık cıktı bırde ılk testte hemen kana gıttım kanda negatıf cıktı ertesı gun tekrar verdım cıktı degerım dusun![]()
Ya bende hep derim bi renk varsa kuruma degıldır ama terzı kendı söküğünü dıkemezmıs . Bak ben oğlumda soldakı tek olanla öğrendim sağdakılerden pembe ertesı gün(ozamanlar eller egzamalı kusura bakmayın)
Hayırlısı hakkımızda kuzucum ya kısmet, olmadıysa bir dahaki aya olur belki alnimizda yazıyorsa olur heralde yaniTühbelki de elenmemissindir kim bilir
![]()
bizim evin karsısında sağlık kabını var oralarda varmı oyle yerler bılmem , neysee ablaa dedim test vereyımmı sence cok sılık bıle olsa pozıtıf dıyo ben bılmıyorum sankılım neyse at bı testı bakayım dıyo attım kadın şok bu kadar silik cızgı nasıl gordun diyemedim abla bir ben değil gören pazara kadar bekle tekrar test yap gel bakalım olmadı dediAy tam macera he
heh imkanım olsa onuda yakalarmısım ama tıp bu kadar elverıyorVay neredeyse portakalda vitaminken yakalayacakmissin kızama bak soldakinde de belli renk var kuruma çizgisinin tipi baya kayık oluyor böyle şeffaf çizgi gibi sanki tuhaf bir şekli oluyor
selam canım. bugün 5. kez verdim bende max 1-2 saat oynama oldu arayı çok açmadım ne olur ne olmaz. Bence sen yine 17.00-19.00 arasında kan vermeye çalış. Takip edemiyorum bu ara fazla senin nasıl çıktı beta??Kuzum günaydın
Beta takip ederken saate dikkat ettin mi
İlk kanı akşam 18:00 vermiştim
Bugün tekrar vericam kaçta vermeliyim
ayy ben de İZmir'deyim çok kötüydü gece hepimize çok geçmiş olsun.Kızlar İzmir'de yasiyorum gece bir deprem oldu tam bizim bulunduğumuz yerin merkezinde 4.9 ama siz diyin 6.9 o kadar kötü birde 8 katta oturuyoruz çok korktuk
Şu anda bat bekliyo olsam 1.000.000 belirti bulurdum ama şu anda olan belirtilerimi söyleyeyim kafam kadar olmuş göğüsler, onun dışında hiçbir şeyim yok. Yani var da o kadar ufak tefek şeyler ki yok desem de olurCiddi mi . Ama hiç biseyim yok hiccc
kız beskere test neden verdın damarlarına yazık yahuŞu anda bat bekliyo olsam 1.000.000 belirti bulurdum ama şu anda olan belirtilerimi söyleyeyim kafam kadar olmuş göğüsler, onun dışında hiçbir şeyim yok. Yani var da o kadar ufak tefek şeyler ki yok desem de olur
Malesef bu ay da olmadı Aralık ayını bekleyenlere devamSelam kızlar gelin bu süreci birlikte yaşayalım
ANNE ADAYI
SAT
BAT
DURUM@iremgns 1 EKİM 1 KASIM
@Beyazmelek11 1 EKİM 1 KASIM
LeucotheaThemis
5 EKİM 1 KASIM
@Pimpirikli10 2 EKİM 1 KASIM
Rosebelle
4 EKİM 2 KASIM
@beyons 2 KASIM
@babylovev 3 KASIM
DilekHanim
4 EKİM 3 KASIM
@canimms 5 EKİM 3 KASIM @Mervenur277 6 EKİM 3 KASIM@hasgrl 7 EKİM 4 KASIM
@nunu8991 7 EKİM 4 KASIM
pozitifbiri
8 EKİM 4 KASIM
@Bebisee 4 EKİM 4 KASIM
@cizgilibirblog 9 EKİM 4 KASIM
@Deepblues 4 KASIM @melegim can 5 KASIM
trkn0709
8 EKİM 5 KASIM
@Eymen01 6 EKİM 5 KASIM
@dunya162 8 EKİM 5 KASIM
@yagmursulari 8 EKİM 5 KASIM
silencee07
6 EKİM 5 KASIM
@smgsmgsmg 10 EKİM 5 KASIM Bearhug
11 EKİM 6 KASIM
P Pozitiflerceee 11 EKİM 6 KASIM
@darwali 7 KASIM Papatyamaviss
11 EKİM 8 KASIM
@Ozlenenhanim 8 EKİM 8 KASIM
@trueliving_ 8 KASIM
@hanzade_87 12 EKİM 8 KASIM
@BuDunyaninMukafatiOlmali 8 KASIM
@Simgeklcc 13 EKİM 8 KASIM
September Wind
12 EKİM 9 KASIM
@Narekilic 12 Ekim 9 KASIM
@Minicikfzt 10 KASIM
@dream2311 14 EKİM 11 KASIM
@mmelekkkk 11 KASIM
@melek076 14 EKİM 11 KASIM
@Nuhra2 14 EKİM 11 KASIM
@ozlemem 12 EKİM 12 KASIM
@Feyzacim 14 EKİM 11 KASIM
@Aden2023 13 KASIM
@mssmaya07 13 KASIM @sila1825 13 KASIM @Devakus 14 KASIM
@fnd_50 14 KASIM
@Eozlemtsn 15 KASIM @Kaktushane 14 EKİM 15 KASIM
@Wanda Maximoff 15 KASIM
@Giraffiee 16 KASIM
@Cesmedeva 16 KASIM @destinesiaa 17 KASIM
@Ncct 19 EKİM 15 KASIM
@Cey1an 17 EKİM 16 KASIM
@lavinya- 20 EKİM 17 KASIM
@mavilihayat00 21 EKİM 17 KASIM
@Gezenlady 21 EKİM 18 KASIM
@Safransari 22 EKİM 18 KASIM
@-Arwen- 24 EKİM 18 KASIM @Kadermelisa 18 KASIM @kubuss 23 EKİM 22 KASIM
@deniizzzzz 26 EKİM 23 KASIM @Nypmha 25 KASIM pozitifbiri
1 KASIM 25 KASIM @didom65 @babylovev 28 KASIM
@TASUU 28 EKİM 24 KASIM @Mervenur277 1 KASIM 28 KASIM @Pimpirikli10 31 EKİM 29 KASIM @beyons 3 KASIM 29 KASIM
ayy ben de İZmir'deyim çok kötüydü gece hepimize çok geçmiş olsun.
Oooo iyisin yine is yerinin alti laboratuvar beni resmen cekiyorbizim evin karsısında sağlık kabını var oralarda varmı oyle yerler bılmem , neysee ablaa dedim test vereyımmı sence cok sılık bıle olsa pozıtıf dıyo ben bılmıyorum sankılım neyse at bı testı bakayım dıyo attım kadın şok bu kadar silik cızgı nasıl gordun diyemedim abla bir ben değil gören pazara kadar bekle tekrar test yap gel bakalım olmadı dedi![]()
ama pozıtıf goruyorum ben dedı
![]()