Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk gebeligimde de beta hcg cok yuksek dediler ikiz cikiti acaba buda oylemi olcak diye dusunuyorum
dusunku 3 gun once bıle test yaptımbazı programlar 11 gosterıyo 12 gosterende var adet tarıhım 7 8 kasım muhtemel
var kuzum 7-8 kasım muhtemelen bugun 10.gün oldugunu varsayarsak 8 ı-- 23 24 olarak gerceklestı catlama , ben henuz kan vermem bu ay veya baska ay artık ne zaman nasıbımzde var koyu bır cızgı gormek ıstıyorum oğlumda 38 le ogrendım mınıcıktı kan ver dur sonrKuzum adete var mı daha bende kan verdim sağlık ocağına şimdi
anladim canim saolbence 2 kat 2 kat artmıs 400 1 kasım 2 kasım 800 cıvarı olmalı olası gerektıgı gıbı ama bbellı olmaz bu ısle r
bu ay klomen kullandım geç yumurtladım eşimin hesabına göre 10 kasım. klomen bende yalancı belirti yapabilir mi? en belirgin göğüsler bende demekki onuda ilaç yaptıbata daha varsa umıtsızlık yokkk
ya inşallah bugünün ilk hamilesi sen olursun aminvar kuzum 7-8 kasım muhtemelen bugun 10.gün oldugunu varsayarsak 8 ı-- 23 24 olarak gerceklestı catlama , ben henuz kan vermem bu ay veya baska ay artık ne zaman nasıbımzde var koyu bır cızgı gormek ıstıyorum oğlumda 38 le ogrendım mınıcıktı kan ver dur sonr![]()
Bende izmirdeyim ev gocuyor sandim.Kızlar İzmir'de yasiyorum gece bir deprem oldu tam bizim bulunduğumuz yerin merkezinde 4.9 ama siz diyin 6.9 o kadar kötü birde 8 katta oturuyoruz çok korktuk
yarrın bellı olur ben daha kan vermem kuzum yıpranıyor ınsan boyle en azından testlerle sadece avnuyozya inşallah bugünün ilk hamilesi sen olursun amin
Kuzu kuruma çizgisi grimsi oluyor böyle hiç renk goremiyorsun diye biliyorum fotoğraflarda bakınca hemen ayrılıyor kuruma çizgisi azıcık renk varsa muhtemelen kuruma çizgisi değildir dediğin gibi kimyasal olmuş olabilir
Yok bacım attıramadım hastaydı benimkiEki Görüntüle 3156287
kız suraya bbır carpı daha attıramadınmı
Nasıl bir çıkarım dur etiketleyemistatistiklere göre bir çıkarım yapma zamanları olabililr. kız deepblues u etiketlesene
Aile hekimligimde hormon testlerine baktır canım önce istersen kaç aydır istiyorsun bence doktora gidip gözükmende bi sakınca yok bebek istdigini söylersin ona göre muayene olursun canımçok umutluydum bu ay ama olmadı ayı sonundan yakalarız inşaallah acaba bi doktora gitsemmi bilemedim eşim şuan için erken diyor kadın dogumcular 1 yıl olmadan cok bakmıyorlar ne yapsam bilemedim
Of kuruma degıldır dımııı benmkıKuzu kuruma çizgisi grimsi oluyor böyle hiç renk goremiyorsun diye biliyorum fotoğraflarda bakınca hemen ayrılıyor kuruma çizgisi azıcık renk varsa muhtemelen kuruma çizgisi değildir dediğin gibi kimyasal olmuş olabilir
Be kuruması canım bariz orda işteeeeYaptım 5 buçuk falandı bak kuruma mi bu heveslenmedim
Geçmiş olsun canımKızlar İzmir'de yasiyorum gece bir deprem oldu tam bizim bulunduğumuz yerin merkezinde 4.9 ama siz diyin 6.9 o kadar kötü birde 8 katta oturuyoruz çok korktuk
Valla hiç belirti yok ilk sabah yaptım şimdi Pazar günü adet günüm o günde yapacağımBe kuruması canım bariz orda işteeee