KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Allah razı olsun kızlar evet gerçekten çok kötüydü çocuklar olunca dahada korkuyor insan

Kuzum adete var mı daha bende kan verdim sağlık ocağına şimdi
var kuzum 7-8 kasım muhtemelen bugun 10.gün oldugunu varsayarsak 8 ı-- 23 24 olarak gerceklestı catlama , ben henuz kan vermem bu ay veya baska ay artık ne zaman nasıbımzde var koyu bır cızgı gormek ıstıyorum oğlumda 38 le ogrendım mınıcıktı kan ver dur sonr :D

var kuzum 7-8 kasım muhtemelen bugun 10.gün oldugunu varsayarsak 8 ı-- 23 24 olarak gerceklestı catlama , ben henuz kan vermem bu ay veya baska ay artık ne zaman nasıbımzde var koyu bır cızgı gormek ıstıyorum oğlumda 38 le ogrendım mınıcıktı kan ver dur sonr :KK70:
ya inşallah bugünün ilk hamilesi sen olursun amin

Bearhug Bearhug kız bende de kuruma çizgisi çıkarmıştı artımed acaba kimyasal falan mı olduydu ki 🤔
Kuzu kuruma çizgisi grimsi oluyor böyle hiç renk goremiyorsun diye biliyorum fotoğraflarda bakınca hemen ayrılıyor kuruma çizgisi azıcık renk varsa muhtemelen kuruma çizgisi değildir dediğin gibi kimyasal olmuş olabilir

Kızlar yumurta büyütücü iğne çatlama iğnesi oldum 12. Gün hala ara ara kasık ağrım var bu iyi mi kötü mü

çok umutluydum bu ay ama olmadı ayı sonundan yakalarız inşaallah acaba bi doktora gitsemmi bilemedim eşim şuan için erken diyor kadın dogumcular 1 yıl olmadan cok bakmıyorlar ne yapsam bilemedim
Aile hekimligimde hormon testlerine baktır canım önce istersen kaç aydır istiyorsun bence doktora gidip gözükmende bi sakınca yok bebek istdigini söylersin ona göre muayene olursun canım

Kuzu kuruma çizgisi grimsi oluyor böyle hiç renk goremiyorsun diye biliyorum fotoğraflarda bakınca hemen ayrılıyor kuruma çizgisi azıcık renk varsa muhtemelen kuruma çizgisi değildir dediğin gibi kimyasal olmuş olabilir
Of kuruma degıldır dımııı benmkı 😂😂

@Deepblues canım sen anlıyorsun sanırım şu kırmızı işaretlediğim yerdeki yeşil kutucuk ne anlama geliyor

Eklentiler

• 72D9E880-9714-4C12-A89E-7F20BF6D09DA.jpeg
    72D9E880-9714-4C12-A89E-7F20BF6D09DA.jpeg
    180,8 KB · Görüntüleme: 52
Back