- 12 Ekim 2021
- 436
- 122
- 23
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet güzel canım saglıkla gelsingunaydin kizlar allah isteyen herkeze nasip etsin bebek duygusu
kizlar 31 ekimde 227 di beta 2 kasimda 795 oldu beta sizce artis nasil
saol canimGayet güzel canım saglıkla gelsin
Evet aynı koyulukta canım pik yapmış yakında catlarKızlar ikisi de aynı koyulukta mı? Ben artık öyle görmek istediğim için öyke görüyorum![]()
Selam cnm ben yazmıştım regl oldum diye,sonra da siteye girmedim..beklenenden erken geldi regl.. bir sonraki bat 30 kasımBeyazmelek11 selam canım nasılsın? Test yaptın mı?
olmus olmussKızlar ikisi de aynı koyulukta mı? Ben artık öyle görmek istediğim için öyke görüyorum![]()
Geçmiş olsun canım
Saglık ocagıysa geç çıkıyor en ıyısı sen enabızdan takıp canım bu arada gecmiş olsun benimde ablam izmir'de benim aklıma ve kalbimde orda kaldı büyük geçmiş olsunKızlar ben kan verdim saat 11 de salı günü belli olur dedi sonuç hafta sonu girdiği için mi![]()
Saglık ocagıysa geç çıkıyor en ıyısı sen enabızdan takıp canım bu arada gecmiş olsun benimde ablam izmir'de benim aklıma ve kalbimde orda kaldı büyük geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım deprem için. Sanırım hafta sonu olduğu için öyle olmuş olabilirKızlar ben kan verdim saat 11 de salı günü belli olur dedi sonuç hafta sonu girdiği için mi![]()
Genelde ertesı gün bıle dıyolar ama enabız da gozukuyo pzrtesı fln vereydın keşkeKızlar ben kan verdim saat 11 de salı günü belli olur dedi sonuç hafta sonu girdiği için mi![]()
Naptın papatyoşum ne alemdesinGenelde ertesı gün bıle dıyolar ama enabız da gozukuyo pzrtesı fln vereydın keşke
Yok seninki de kuruma değil örnek denk gelirse atarım kuruma çizgisi çok farklı oluyor benceOf kuruma degıldır dımııı benmkı![]()
Karman cormanım acablarda boğuluyorum ….Naptın papatyoşum ne alemdesin
Yap bi kahve ic iyi geliyo dusunmuyosun uyustueuyo beyniiiKarman cormanım acablarda boğuluyorum ….
Ya bende hep derim bi renk varsa kuruma degıldır ama terzı kendı söküğünü dıkemezmıs . Bak ben oğlumda soldakı tek olanla öğrendim sağdakılerden pembe ertesı gün(ozamanlar eller egzamalı kusura bakmayın)Yok seninki de kuruma değil örnek denk gelirse atarım kuruma çizgisi çok farklı oluyor bence![]()