- 23 Ekim 2022
- 140
- 340
- 23
Taa yattığım yerden ben heyecanlandım testi göreyim de uyumaya öyle devam edeyimBirazdan yapcam![]()
![Wink Hoppa Hoppa](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk40.gif)
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taa yattığım yerden ben heyecanlandım testi göreyim de uyumaya öyle devam edeyimBirazdan yapcam![]()
Uyu uyu bısey yokTaa yattığım yerden ben heyecanlandım testi göreyim de uyumaya öyle devam edeyimİnşallahh beklediğin sonucu alırsın hayırlı haberlerle gelll
![]()
Regle bı hafta teste dıyorsunn sacmalama negatıf çıkar tabı ne cıkacakKızlar ben negatif gördüm. Ekleyemedim fotoğraf niye anlamadım ama hangi gölge bile yok. Reglime tam 1 hafta var ama çok eminimdim. Sağlık olsun![]()
Canim ben beta HCG 4 öğrendiğim gün test pozitif çıkmıştı. Erken gebelik testleri başlangıç aşamasını da bence gösteriyorRegle bı hafta teste dıyorsunn sacmalama negatıf çıkar tabı ne cıkacak
ben yaptım ama 5 de yaptım şimdi uyandım baktım gölgeli duruyo kuruma çizgisi belki de ne dersiniz
Iyıkı yokmuş bence 30 tlme acıdımGünaydın sizler için erkenden uyandım yaptım.şaka tabi anca uyandım ama yaptım normal testle erken gebelik yoktu elimde bişey yokbat 7-8 kasım
At atben yaptım ama 5 de yaptım şimdi uyandım baktım gölgeli duruyo kuruma çizgisi belki de ne dersiniz
Kaset testte gördüm gibi benKızlar filtresiz bırakıyorum bı bakın hele
Kuzum kasette gözümle görüyorum oyuzden benim ilk oncelıhım cıplak gozle görmekti onu gorürsek fıltrelerı yapıştıracamBence var canısı bide böyle bak ikisinde de gördüm şimdiPapatyamaviss
Ben görüyorım açıkçası canısıKuzum kasette gözümle görüyorum oyuzden benim ilk oncelıhım cıplak gozle görmekti onu gorürsek fıltrelerı yapıştıracamBuda cıplak goruyonuzmı