KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Erkende çok bısey göremedim ben ya nedense
Görünüyor canım ben gördüm. Zaten ben erken gebelik testlerinş sevmiyorum tuzak kaset testte çıkıyor zaten var kuzum gözün aydın benimde adete 4 gün kala böyle çıkmıştı pazartesi kan ver 50 civarı çıkar betan

Görünüyor canım ben gördüm. Zaten ben erken gebelik testlerinş sevmiyorum tuzak kaset testte çıkıyor zaten var kuzum gözün aydın benimde adete 4 gün kala böyle çıkmıştı pazartesi kan ver 50 civarı çıkar betan

Ben goruyosam herkes görüyordur zaten kız dua et içini ferah tut olacak insallah
ay kızlar bılmıyorum benım oğlumda da 4 gun kala cıktı ama bır tık daha bellıydı tesler de bazen yanıltıyor ne bıleyım hemen cıktı cektım sıze gercı beklemıs olsa ya ne bileyim inşallah vardır inşallah içimi hem bir endişe hemde bir heyecan kapladı cok tuhafımm

Kızlar ben negatif gördüm. Ekleyemedim fotoğraf niye anlamadım ama hangi gölge bile yok. Reglime tam 1 hafta var ama çok eminimdim. Sağlık olsun 😔
Kız ben dedim varsa da daha çıkmaz boşuna vanınıe sıkma daha bir hafta var

ay kızlar bılmıyorum benım oğlumda da 4 gun kala cıktı ama bır tık daha bellıydı tesler de bazen yanıltıyor ne bıleyım hemen cıktı cektım sıze gercı beklemıs olsa ya ne bileyim inşallah vardır inşallah içimi hem bir endişe hemde bir heyecan kapladı cok tuhafımm
SEN İyi düşün neden endişeye yer veriyosun hersey Allahtan de geç 🙏🏼🙏🏼

Bir şey soracam tabloda kırmızı ile işaretlediğim yeşil kutucuk neyi ifade ediyor Kızlar bilen var mı

Eklentiler

• F37BD695-98C9-4176-BB76-8A87AC973CC9.jpeg
    F37BD695-98C9-4176-BB76-8A87AC973CC9.jpeg
    180,8 KB · Görüntüleme: 35
Korkuyorum suan ya çıkmazsa bısey dıye 🥹🥹🥹 fnd_50 fnd_50 silencee07 silencee07 maman maman @trkn0709
Kuzum kasette gözümle görüyorum oyuzden benim ilk oncelıhım cıplak gozle görmekti onu gorürsek fıltrelerı yapıştıracam 🙏Buda cıplak goruyonuzmı
Yavrukuş testinde çizgi yakaladım filtresiz olanda bile. Ateş tablon da umut vadediyor, ama heyecan için acele etme, sakince dur, gaza gelme şu an çok belirsiz çünkü. Malum istemediğimiz şeyler olunca çok üzülüyoruz. Bana kalırsa yarına netleşir. İnşallah vardır 🤲💖💖💖

Evet öyleymiş kuzu sordum da

Hadi inşallah çıkar aminnnn🤲👏💕

Valla sen de 6 da kalk, kocayi doyur, kocanın öğlen işte yiyeceklerini hazırla paket yap işe gönder, sonra iki çocuğa beslenme hazırla,karınlarını doyur,en bilemedin süt hazırla, vitaminlerini pekmezlerini ver sularını çantalarını kontrol et kıyafeti çorabı kontrol et, köpeği çişe indir, kendine kahvaltılık hazırla, evi kontrol et işe git uyku nedir bilmiyorsun 😂 servise binince noluyo lan moduna giriyorum aşırı sakın geliyor servis bir uyum sorunu yasiyorum 🤣🤣🤣 10 dk alisamiyorum o sakinliğe 🤣🤣🤣 arada işyerinde gözlerim kapanıyor ama on dk on dk kestirdigim oluyor ya da öğle arası üff ne tatlı uyunuyor ama 🤣🤣🤣
Aynen bazen odamın kapsını kitleyip uyuyorum aradıkları zamanda arazideyim diyorum 🤣🤣🤣

Yavrukuş testinde çizgi yakaladım filtresiz olanda bile. Ateş tablon da umut vadediyor, ama heyecan için acele etme, sakince dur, gaza gelme şu an çok belirsiz çünkü. Malum istemediğimiz şeyler olunca çok üzülüyoruz. Bana kalırsa yarına netleşir. İnşallah vardır 🤲💖💖💖
kız begenıyon begenıyon kırk saattır gozum pcde ne zaman yazacak acaba dıyorum , bende cıplak gozle goruyorum canısı ama heyecanlanmak ıcın erken oldugunu dusunuyorum sonra gercekten cok uzuluyoruz , üzülmeyiz desek bile oyuzden cok havalarda değilim suan kucuk bı umut oldu yarın ıcın sadece bana teşşekür ederşm inşallah yarın daha belirgin bicizgi görürüm :):):)

Ben bu ay iki gün geç yumurtladım iki gün geçmi gelir adetim eğer öyleyse benim bat tarihim 9-10 kasım olabilir

Back