KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kızlar herkese selam, bugün son kontrolüme gittim, cumartesi yumurta toplanacak kısmetse salı veya perşembe transferim gerçekleşecek. Doktorum max 7 yumurta toplanabileceğini söyledi moralim bozuldu bir miktar, inşallah kaliteli olur transferim gerçekleşir ve hayırlısıyla pozitif olur sonucum. Dua edin bana🥹
Kuzu canını sıkma moralin yüksek olsun kuzenden 3 tane yumurta topladı doktor üç yumurtada kaliteli değil içlerinden en kalitelisini seçiyorum dedi ama umudunuz yüksek olmasın dedi. Sonuç kuzen hamile şimdi 3 yaşında bir oğlu var

Kızlar benim akıntım kesildi nerdeyse kupkuru ara ara kasık batması ve sol taraf alt karında ağrı az önce kuyruk sokumuna da sanki kramp girdi bide memeler var onlar tarifsiz meme ucu ve o kahverengi bölge de kabarcıklar oluştu ağrılı. Meme ucu sanki sıcak su dökülmüş su yanığı gibi beyaz beyaz kabarcıklar oluştu. Adet dönemlerimde hiç böyle olmamıştı

Yaa ne güzel maşallah 😍🧿 darısı başımıza bu ay olduysa ben de sürpriz yapamayacağım gibi eşim dibimde sürekli bir süre daha home office çalışacak 🤣 ancak yorganın altına falan koyarım testi uyumaya gidince şok olur 😄 başka da bir şey yapamam tabi test yaptığımı görmezse o da
Çok çok güzel geçecek eminim doktor randevun 😍 mutlaka anlat detayları bize de☺️🙏💙
Tatil iyi gidiyor kuzum çok şükür, dinleniyoruz bol bol, bugün kısa bir kültür turuna falan da katıldık benim için çok çok iyi oldu bu tarihte burada olmak şimdi evde olsam kafayı yerdim, buradayken pek aklıma gelmiyor gelse de dikkatim çabuk dağılıyor 😄😄😄
Kuzum şöyle kenara alayım daha iyi olduğumda cevap yazcam🥲🥲 yarın haberdar ederim. İyi tatiller 😘😘

Kızlar bugün spor yaptım kasıklarım agrıdı yazdımya sabahtan beri hiç kesilmedi agrı ve akıntı şimdide akıntının içinde kahverengı kan vardı neden olur bu çat almadan en fazla 6 7 gün gectı yanlış birşeymi yaptım acaba korktum ya

Kızlar benim akıntım kesildi nerdeyse kupkuru ara ara kasık batması ve sol taraf alt karında ağrı az önce kuyruk sokumuna da sanki kramp girdi bide memeler var onlar tarifsiz meme ucu ve o kahverengi bölge de kabarcıklar oluştu ağrılı. Meme ucu sanki sıcak su dökülmüş su yanığı gibi beyaz beyaz kabarcıklar oluştu. Adet dönemlerimde hiç böyle olmamıştı
Kabarcıklar oluşması ilk belirtilerden birisi canım kuruda olunuyor hadi bakim inşallah hamilesindir canım testin varsa yap 🤗🤗

Doktorumu aradım oda öyle dedi canım göğüs agrin hala varsa genel cerraha gorunmeni öneririm apse falan olabilir dedi gebeliğe engel değildir bence bu 😂
Aynen gebeliğe engel değil canım gayet şti çıkmış değerin başka bir sebeple ağrıyor olabilir

Back