- 24 Ağustos 2022
- 4.524
- 16.690
- 138
Bat’ı bekle kuzucumKalbim kadar temiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bat’ı bekle kuzucumKalbim kadar temiz
Bunlara guvenmıyorım ben ya yaptım ama guvenmedıgım ıcın kasetle bır yaptımKalbim kadar temiz
Of bilemedimkoyulasmadıkca pek anlamıyor bakalım yarın bellı olurBat’ı bekle kuzucum
Ayyyyyy gordummmKuzum kasette gözümle görüyorum oyuzden benim ilk oncelıhım cıplak gozle görmekti onu gorürsek fıltrelerı yapıştıracamBuda cıplak goruyonuzmı
Benim de bugün bat günüm dün test yaptım negatif göğüs ağrım var ama gelen giden yokBenim 9 gün önce yqptığım iki testim pozitifti sonrasında yaptım o negatif çıkmıştı ama sonradan negatif çıkanın adet günü sonrasında yapılması gerektiğini fark ettim kağıdında . Bakalım bi kaç gündür hiç bir belirtim yok pozitif çıktığı hafta kasık bel ağrısı mide yanması yaşamıştım ama emin değilim çok erken diye düşünüyorum. Olursa da süpriiz olur artık nasipp Normalde de adet tarihim 2 kasım olması gerekiyor ama ben her ihtimale karşı 3 kasım da olurum demişitm ama olmadımBaktım olmuyorum yarın kan testine giderim artık
Ne çıkarsa çıksın sıkıntı yapma canım benim amh 0.68 ama hamile kaldım. Önemli olan saglıklı 1 tane yumurtaTeşekkür ederim canım.. Gideceğim inş. Hala bir ümit var bakalım tam kırmızı kwrt yemedik ama
Görüyorum canım varrrrr ayyyy gözün aydın saglıkla ilerlesin inşallahKuzum kasette gözümle görüyorum oyuzden benim ilk oncelıhım cıplak gozle görmekti onu gorürsek fıltrelerı yapıştıracamBuda cıplak goruyonuzmı
GercekkkAyyyyyy gordummm
Kız var ya tamda bakarken bal yiyordum haaa duan hemen kabul oldu birde kasım ayında inşallah hamile kalırsın de oda tutar inşallah saglıklı saglıklıYarın sabah inşallah canım ağzın bal yesin ne güzel konuşuyorsun![]()
FiltreliAyyyyyy gordummm
Sen hamilr degilmisin zaten canımVücudumun bana oyunu kızlar çocuklar ile saat 9.30 da uyuyup kalmışım daha yeni kalktım ve bulantı ile afedersiniz ögursem çıkacak gibibu ay ben bir tuhafim
Kız var 3 gün önce yaptın hayalet çıkması normal erken al bugün bi deGercekkk
Anne yeter artık ortaya çıkıyorum demiş bebek burda sanaFiltreli
Var işte kız gölge gibi görünüyorKızlar filtresiz bırakıyorum bı bakın hele
Erken yaptım onda cıkmadı kız aynı ıdrarla hem erken hem de kaset yaptımKız var 3 gün önce yaptın hayalet çıkması normal erken al bugün bi de
3 saat sonra tekrar yap bir tık daha belirgin olur saatte yükseliyor betaOf bilemedimkoyulasmadıkca pek anlamıyor bakalım yarın bellı olur
Bunun ikisindede var ben görüyorumErken yaptım onda cıkmadı kız aynı ıdrarla hem erken hem de kaset yaptım
Suan çok emın degılıim açıkcası hamıslık yüklenmedi koyulaştıgını gorursem belkıAnne yeter artık ortaya çıkıyorum demiş bebek burda sana![]()
İşe giderken alsammı yanıma dedım ama çok acele çıktım valla akşam yaparım belkı yarın kesın3 saat sonra tekrar yap bir tık daha belirgin olur saatte yükseliyor beta
Predictor hariç erken testleri yapmıyorum Ben gerçi senin erken de de çizgi çıkmış hadi gozun aydın Pazartesi bi daha yap kan ver kesinlestirelimErken yaptım onda cıkmadı kız aynı ıdrarla hem erken hem de kaset yaptım