KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kızlarım 689 çıktı beta
Alttan baktı çok küçük 1.7 mm var dedi
Beta güzel dedi iki gün sonra tekrar kn vericem
Çok sevindim yanlış değilsem daha önceki gruplarda da görmüştüm seni hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin tutunsun bebişin sorum olacaktı testi bugün mü verdin adetin kaç gün geçti

Sabah test yap bence canım mutlaka gölgede olsa çıkar çatlamadan sonra kaçıncı gün bugün

(test bana ait değildir)Kızlar bugün bir grupta yazismistim ve şoklarin en büyüklerinden yaşadim bu artimed varya 2.91 bhcg yi yakalamis ( bakın aşağıya ekledim yuh dedim yaa şaka gibi değil mi , biri 5 bhcg mi yakaladı demişti de 2.91 de baya baya az yani. çok hassasmış baksanıza resme

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-03-00-12-23-654_com.android.chrome.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 66
Çoktaaann geldi söküm söküm sökülüyor dün öğleden sonra zor geldi çok nazlandi geldi bı geri gitti bugün de söküldü rahatladım ağrım kalmadı şükür. Hep aklıma Bearhug mi demişti her adette o geliyor. Yerleşme kanaması deseeeem taş mi yerleşiyor kaya mi bu ne kdr çok kan böyle diye Sizi takipteyim. Sınavlarima da çalışıyorum iyi oldu kafam dağılıyor. Yoğunum çok bı on güne görüşürüz tam anlamıyla. Bana 10-14 arası iyi değerlendir demiş uygulama bakalım kısmetse
Sen ne yaptın canim, geldi mi kırmızılar ?,

Evet canım ama 2 düşüğüm var bir de. O yüzden korkmuyor da değilim. Allah sağlıkla nasip etsin inşallah
Benimde bir kürtajim var eşimle uyusmazlik ve troitlerim var aslında folik asit içmek çok iyi bu bebek düşünmeye başlayınca hakkimizda hayırlısı olsun kac yasinda bebegin

Hadi ya vallahi bi avokado aldım aman allahım böyle bir tat yok ağzımın acısı kaç saat geçmedi. Bulursam öyle denerim bakalım :)

Kızlarr naparsınız bi selam vereyim dedim gruplar karıştı başka kasım ayı gebelik grubuda varmış Rosebelle
Ben iyiyim canım çok şükür sen nasılsın? Diğer gruptan hiç haberim yok sabah bir test daha yaptım çizgi daha koyu cumartesi sabah kan vereceğim o gün bir test daha patlatırım bu sefer kıpkırmızı çizgi çıkar tahminen bakalım inşallah

Eklentiler

• IMG_20221102_132543.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 54
M mucizeOldu hoşgeldin canım, lckystr hamile olan arkadaşın 4 günü geçmişti canım, o yüzden değeri yüksek... Maşallah ona da sana da
pozitifbiri vaysss evet diğer grupta Dogamomm adlı arkadaşın 5 küsürlü ve sonra 4 küsürlü değerlerini de yakalamıştı. Ben olduğum bölgede henüz denk gelmedim artimed teste

Ay hadi inşallah çok merak ediyorum seni inşallah bu ay güzel haberler çıkacak senden

Beklemedeyim cnm kasık ağrım ve bel ağrım çok var yumurtlamadan 4 gün sonra başladı ve geçmiyor adet olacaksam da olayım modundayim artık ağrım geçsin diye
İnşallah bu ağrılar bebiştendir bir daha test yaptın mı canım

Geçen netten 10 tanesını 28 tlye aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…