- 28 Nisan 2022
- 127
- 86
- 18
- 25
Beni de ekle canim❤ 18 KASIM İnşallah bu son topigim olur❤☺Selam kızlar gelin bu süreci birlikte yaşayalım
ANNE ADAYI
SAT
BAT
DURUM@iremgns 1 EKİM 1 KASIM @Beyazmelek11 1 EKİM 1 KASIM @LeucotheaThemis 5 EKİM 1 KASIM @Pimpirikli10 2 EKİM 1 KASIM Rosebelle 4 EKİM 2 KASIM @beyons 2 KASIM @babylovev 3 KASIM @ZumraNil 4 EKİM 3 KASIM @canimms 5 EKİM 3 KASIM @Mervenur277 6 EKİM 3 KASIM@hasgrl 7 EKİM 4 KASIM @nunu8991 7 EKİM 4 KASIM @pozitifbiri 8 EKİM 4 KASIM B Bebisee 4 EKİM 4 KASIM @cizgilibirblog 9 EKİM 4 KASIM @Deepblues 4 KASIM @melegim can 5 KASIM @trkn0709 8 EKİM 5 KASIM @Eymen01 6 EKİM 5 KASIM @dunya162 8 EKİM 5 KASIM @yagmursulari 8 EKİM 5 KASIM @silencee07 6 EKİM 5 KASIM @smgsmgsmg 10 EKİM 5 KASIM @Bearhug 11 EKİM 6 KASIM @1ebe 11 EKİM 6 KASIM Papatyamaviss 11 EKİM 8 KASIM @Ozlenenhanim 8 EKİM 8 KASIM @trueliving_ 8 KASIM @hanzade_87 12 EKİM 8 KASIM @BuDunyaninMukafatiOlmali 8 KASIM @Simgeklcc 13 EKİM 8 KASIM @September Wind 12 EKİM 9 KASIM @Narekilic 12 Ekim 9 KASIM @Minicikfzt 10 KASIM @dream2311 14 EKİM 11 KASIM @mmelekkkk 11 KASIM @melek076 14 EKİM 11 KASIM @Nuhra2 14 EKİM 11 KASIM @ozlemem 12 EKİM 12 KASIM @Feyzacim 14 EKİM 11 KASIM @Aden2023 13 KASIM @mssmaya07 13 KASIM @sila1825 13 KASIM @Devakus 14 KASIM @fnd_50 14 KASIM @Eozlemtsn 15 KASIM @Kaktushane 14 EKİM 15 KASIM @Wanda Maximoff 15 KASIM @Giraffiee 16 KASIM @Cesmedeva 16 KASIM @destinesiaa 17 KASIM @Ncct 19 EKİM 15 KASIM Cey1an 17 EKİM 16 KASIM @lavinya- 20 EKİM 17 KASIM @mavilihayat00 21 EKİM 17 KASIM @Gezenlady 21 EKİM 18 KASIM @Safransari 22 EKİM 18 KASIM @-Arwen- 24 EKİM 18 KASIM @kubuss 23 EKİM 22 KASIM @deniizzzzz 26 EKİM 23 KASIM @Nypmha 25 KASIM @pozitifbiri 1 KASIM 25 KASIM @didom65 @babylovev 28 KASIM T TASUU 28 EKİM 24 KASIM @Pimpirikli10 31 EKİM 29 KASIM
Benimde 1 hafta var hatta arastirdigimda 10 gun once kanda ciktigini duydum yaptirdim negatif sonuc aldim simdi gunumu bekliyorum gecmek bilmiyor biturluKızlar beklemeye ne zaman geçtiniz adetten kaç gün önce?
İki hafta var daha ve sanki hiç zaman geçmiyor
On gün önce sonuç asla çıkmaz yumurtlamadan 10 gün sonra sonuç kanda gorunebılır bir ihtimalBenimde 1 hafta var hatta arastirdigimda 10 gun once kanda ciktigini duydum yaptirdim negatif sonuc aldim simdi gunumu bekliyorum gecmek bilmiyor biturlu
O kadar erken öğrenen varmıymış vay beBenimde 1 hafta var hatta arastirdigimda 10 gun once kanda ciktigini duydum yaptirdim negatif sonuc aldim simdi gunumu bekliyorum gecmek bilmiyor biturlu
On gün önce sonuç asla çıkmaz yumurtlamadan 10 gün sonra sonuç kanda gorunebılır bir ihti
O hesaplamalari yapmamistim pek anlamiyorum yumurtlama nezmn oluyor falan ben adet bitikten sonra 2 3 gun sonra iliskiye girdip bi sonraki adetime 10 kala diye hesapladim ama zaten sonuc negatif ciktiOn gün önce sonuç asla çıkmaz yumurtlamadan 10 gün sonra sonuç kanda gorunebılır bir ihtimal
Hahahahahaha canım gün aşırı yapıyoruz adetim bittiğinden beri şansa bırakmim diye biraz ara vermek istiyorum artıkCey1an ben daha hastalığımın başındayım canım, sen iyi bir evredesin keyfini çıkar, yansın geceler... Olmasın sabahlar...
Kızlar ne zamana kadar ilişkiye devam adete kaç kala bırakacaksınız? Bu ay geceler benimkine gelmiş nerdeyse hergün valla artık benden ayrı ne yiyip içiyorsa yemekten sonra başlıyor hadi geçelim odaya hadi geçelim odaya Riske atamam diyorHahahahahaha canım gün aşırı yapıyoruz adetim bittiğinden beri şansa bırakmim diye biraz ara vermek istiyorum artık
Ah canım Allah tez zamanda iki çizgi görmeyi nasip etsin benim 3 gün var meraktan ölecemKızlar beklemeye ne zaman geçtiniz adetten kaç gün önce?
İki hafta var daha ve sanki hiç zaman geçmiyor
Belirtileriniz neler akintiniz var mıAh canım Allah tez zamanda iki çizgi görmeyi nasip etsin benim 3 gün var meraktan ölecem
Evet ya benimde aklımda hep bu soru var belli bir zamanda bırakılmalı mi adete yakın acaba diye bizde de o durum var adetten bir gün öncesine kadar yapılıyorKızlar ne zamana kadar ilişkiye devam adete kaç kala bırakacaksınız? Bu ay geceler benimkine gelmiş nerdeyse hergün valla artık benden ayrı ne yiyip içiyorsa yemekten sonra başlıyor hadi geçelim odaya hadi geçelim odaya Riske atamam diyor
Canım soyle diyeyim sana benim her ay adet bittikten sonra hemen beyaz yumurta akı gibi akıntım olur takı tekrar adet olana kadar o yüzden bende akıntı bellirti olarak geçmiyor sadece karın bölgesi göbek tarafı ağrıyor ayaklarım ve ellerimi buz kesiyor oda belirti sayılmaz bence yani baskada birşey yok acikcasi bende anlamış değilimBelirtileriniz neler akintiniz var mı
Ya cidden insan herşeyi belirti kabul ediyor kendince ne bileyim umitlaniyorum en ufak şeye bir hafta var nasıl geçecek bilmiyorm akıntım bugün çok yoğun olunca bı an acaba mı dedimCanım soyle diyeyim sana benim her ay adet bittikten sonra hemen beyaz yumurta akı gibi akıntım olur takı tekrar adet olana kadar o yüzden bende akıntı bellirti olarak geçmiyor sadece karın bölgesi göbek tarafı ağrıyor ayaklarım ve ellerimi buz kesiyor oda belirti sayılmaz bence yani baskada birşey yok acikcasi bende anlamış değilim
Canım benim bizdede aynı durum doktor dedi önerdiğim günler kesin ilişki geri kalan günler size bağlı yapmak istiyorsanız yapınEvet ya benimde aklımda hep bu soru var belli bir zamanda bırakılmalı mi adete yakın acaba diye bizde de o durum var adetten bir gün öncesine kadar yapılıyor
Bizde olsun diye adetin son gunune kadar degerlendiriyoruz bikkinlik geliyor bi yerden sonra ama insllah tutururuz bu ay bklmCanım benim bizdede aynı durum doktor dedi önerdiğim günler kesin ilişki geri kalan günler size bağlı yapmak istiyorsanız yapındoktor yapın dedi diyor
Rabbim gonlune göre versin insallh cok dinliyoruz kendimizi o yüzden herşeye hamilelik diyoruz ama olsun Allah büyük elbet kurban ildigum Allah kimsenin kuacguni boş bırakmaz daha iki haftan varmış simdeden düşünme birkaç gün kala test yaparsın benceYa cidden insan herşeyi belirti kabul ediyor kendince ne bileyim umitlaniyorum en ufak şeye bir hafta var nasıl geçecek bilmiyorm akıntım bugün çok yoğun olunca bı an acaba mı dedim
Hahahahahahaha süper benimki artık kaçıyor haklıda artıkKızlar ne zamana kadar ilişkiye devam adete kaç kala bırakacaksınız? Bu ay geceler benimkine gelmiş nerdeyse hergün valla artık benden ayrı ne yiyip içiyorsa yemekten sonra başlıyor hadi geçelim odaya hadi geçelim odaya Riske atamam diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?