Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnllh bu ay hamile kalirsin cnm esinde ve sende sorun yoksa umudunu hicbir zaman kesmeİlk 1yil 6 ay ,
Gecmis olsun cnm bende dusuk yapmistim 5 ay oldu inlls bu ay isteyen herkeze nasip etsinOlursa inşallah ilk olacak 5 ay oluyor ilk ay kimyasal geçirdim.
Sorun yok diyolar ama olmadı 10 ay önce düşüğüm oldu ondan sonrada olmadıİnllh bu ay hamile kalirsin cnm esinde ve sende sorun yoksa umudunu hicbir zaman kesme
HayırFolik asit kullanıyormusunuz
Amin inşallah şimdi aklıma geldi çok üzülmüştüm baya ağlamıştımGecmis olsun cnm bende dusuk yapmistim 5 ay oldu inlls bu ay isteyen herkeze nasip etsin
doktorlar bebek isteyen herkese folik asit öneriyor kullanım diye
Allh hakkinda hayirlisini versin insllh bu ay iyi haberler duyarizSorun yok diyolar ama olmadı 10 ay önce düşüğüm oldu ondan sonrada olmadı
Ayyy vardır inşallah bebiş ne gibi belirtilerin varHemde nasıl 3 aydır test yapmıyorum her ayda adet oliyorum bugün yaptım gölgeli şekilde ikinci çizgi var ama genede umitlenmek istemiyorum adet günüm geçmeden çünkü sonradan oturup günlerce ağlıyorm kendime gelemiyorum
Canımmm hayırlı olsun saglıkla ilerlesin inşallah darısı bizlere olsun inşaallahKızlar
Aynen canım ya inanırım inşallah vardır yaaa inşallah inşallah çok sabretmişsinİşte sen gel bir yıl 6 ay bekle sonra gölgeli çizgi gör kurban oldigim allaha zor ya acaba varmı acaba yokmu demek bile tuaf
Baya varmış canım daha bu kadar erken belirti olucağını pek sanmıyorum belki yumurtlamadan olabilir bazısında galiba şişkinlikte oluyor yumurtlama döneminde. Benimde iki hafta var daha aynıymış demek11 sene evvelki gebeligimi unutmusum... karnim bu aksam gebe gibi sisti ...dunde gogus uclarinda asiri bir derecede zonklama vardi ondan kafamda drli sorular...adetime 14 gun var daha
4 yıldır evliyim iki yaşında bir kızım var ikinciyi istiyorum inşallahKizlar ilk gebelikmi olucak kac senelik ewlisiniz acaba
Evet içinde hatta başka vitaminlerde var balık yağıda içinde ayrı hattaFolik asit kullanıyormusunuz
Allh bagislasin bnde ikinciyi istiyorm allhim inllh hamileyizdir ya beklemek nekdr zor4 yıldır evliyim iki yaşında bir kızım var ikinciyi istiyorum inşallah
Aynen benimde öyle kilo sebebi o olabilir mi. Tahlil verdim sadece B12 ye bakmıştı doktor referans aralığının iki katı değer çıkmıştı bırakayım dedim izin vermedi doktorEvet içinde hatta başka vitaminlerde var balık yağıda içinde ayrı hatta
Amin canım amin hepimiz kalalım inşallah bu ❤Ayni benimkide boyle oluyor insllh piskolojik deildir allh tum isteyenlere verisin
Aynen canım ya çok zor oldu mu olmadı mı öğrenmek istiyor muyum onuda bilmiyorum olmadıysa üzülürüm diye kafada deli sorular hep, daha iki haftam var bakalım bu haftayıda değerlendirim ondan sonra o bir hafta beklemek daha zorAllh bagislasin bnde ikinciyi istiyorm allhim inllh hamileyizdir ya beklemek nekdr zor
Vitamin çok kilo aldırcağını sanmıyorum canım pek bir bilgim yok açıkcası. Ama bana sorarsan devam et hamileliğinde de devamlı kullancaksın zaten bide doktorlar öncesinde başlatıyor zaten vitaminlereAynen benimde öyle kilo sebebi o olabilir mi. Tahlil verdim sadece B12 ye bakmıştı doktor referans aralığının iki katı değer çıkmıştı bırakayım dedim izin vermedi doktor