KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

11 sene evvelki gebeligimi unutmusum...🤭 karnim bu aksam gebe gibi sisti ...dunde gogus uclarinda asiri bir derecede zonklama vardi ondan kafamda drli sorular...adetime 14 gun var daha
Baya varmış canım daha bu kadar erken belirti olucağını pek sanmıyorum belki yumurtlamadan olabilir bazısında galiba şişkinlikte oluyor yumurtlama döneminde. Benimde iki hafta var daha aynıymış demek 🥰

Hanımlar sizce pik görmüş muyum ben?
IMG_20221102_000709.jpg

Eklentiler

• IMG_20221102_000658.jpg
    IMG_20221102_000658.jpg
    86,9 KB · Görüntüleme: 31
Allh bagislasin bnde ikinciyi istiyorm allhim inllh hamileyizdir ya beklemek nekdr zor
Aynen canım ya çok zor oldu mu olmadı mı öğrenmek istiyor muyum onuda bilmiyorum olmadıysa üzülürüm diye kafada deli sorular hep, daha iki haftam var bakalım bu haftayıda değerlendirim ondan sonra o bir hafta beklemek daha zor 😂😂😂😂

Aynen benimde öyle kilo sebebi o olabilir mi. Tahlil verdim sadece B12 ye bakmıştı doktor referans aralığının iki katı değer çıkmıştı bırakayım dedim izin vermedi doktor
Vitamin çok kilo aldırcağını sanmıyorum canım pek bir bilgim yok açıkcası. Ama bana sorarsan devam et hamileliğinde de devamlı kullancaksın zaten bide doktorlar öncesinde başlatıyor zaten vitaminlere

Back