KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Haha yok kız yanlış hesaplama hatası 🤣 ben aslında çocuk henüz olmamışsa yumurtlama dönemi tatile gelsin istedim ama sonradan fark ettim ki geç olmuş tarih eşim de boş ver değiştirme hayırlısı buymuş dedi ben de en kötü yanıma test alırım yumurtlama dönemi geçmişse dedim ama yola çıkmadan tam testleri alacakken kendimi tuttum, açıkçası burada moralimin bozulmasını da istemedim pek, eve dönene kadar kendimi avuturum işte 🤣🤣 gerçeklerle eve dönünce yüzleşirim buranın tadı kaçmasın dedim
tatilin keyfini çıkar o zaman boşver 😍

Rosebelle Rosebelle Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Darısı hepimizin başına... Ama bir sorum da olacak:) Bat'a kaç gün kala test yaptın? Ya da çatlamadan kaç gün sonra? Ne zaman yapsam diye plan yapıyorum da:)
Çok teşekkür ederim canım inşallah darısı hepinizin başına olsun 🌹 benim bat normalde 2kasimdi ben 3 gün öncesinde test yaptım çünkü son bir kaç aydır üç gün erken regl olmuştum Demekki benim regl aralığım kısalmış . Senin bat 5 Kasım 4 Kasım'da test dene bakalım Belkide çıkar 🥰 ama normalde battan sonra test yapmak gerekiyormuşta bazen böyle çıkıyor 🥰 erken gebelik testide deneyebilirsin

beyons beyons selam canım nasılsın? Senin bat yarın test yaptın mı bugün? Tabi ki yarından sonra yapsan daha iyide erken gebelik testiyle çıkar seninki hatta belki kaset testle bile sonuç alırsın, Bize haber veer lütfen 🥰🥰

B Bebisee canım bende ilk attığında yani filitredizde gördüm, sonra filitrelide zati kabak gibi maşallah, sağlıkla gelsin 🤲🤰🤰🤰🤱🤱
Agzinizdan bal damlıyor rabbim gönlünüze göre versin inanın siz böyle dedikçe kalbim nasıl atıyor bir gorseniz inşallah vardır bu ay olmuştur 🙏❤️

Su an belirti anlamında nasılsın kuzum ne zamandırlar birsey var .. sen ferah tut icin güzel olacak 💜🙏🏼🌸🎉💃
İki üç gündür karnım ağrıyor kaşık degil ama böyle göbek kısmı onun dışında belirti yok ellerim ve ayaklarım üşüyor buz kesiliuor okadar oda belirti sayılmaz anlamadım bende 🙄 inşallah vardır kurban olduğum Allah duyar sesimizi

Bende kırmızı kartı yedim kızlar kasımda sizlerleyim regl dönemimde oyun havası açıp💃🏻 dip temel ev temizliğine girip sters atacağım 😂 en sevdiğim aktivite 🧹 🧽

Kızlar merhaba şimdi bugün Yumrtlama gördüm bat tarihim 17 kasım 28 günde bir regl oluyorum. Şimdi çatlamaya göremi yoksa Yumrtlama gününe göremi 14 saymam gerekiyor. Ben yumurtlama biliyordum ama

bende yapmak istemiyorum istemiyorum ama duramıyorum da :KK70: bende bu ay ıcın bı termal vılla buldum daha doğrusu bahce katı ama adını villa koymuslar :KK70: ama termal :KK70: ama cok guzel ıcınde özell havuzu var :KK70: sey dıyorum soguyunca gırerım :KK70:
Kuzum termal sauna spa vs hamilelere yasakmış haberin olsun 🤣 ben bilmiyordum hatta sonradan öğrendim geçen ay hamile kalsam iptal edecektik tatili o yüzden niyetin varsa acele et 😄
Ay bana test perileri gelmedi ya çok şükür kafam dağılıyor sanırım ondan yoksa çoktan hamilelik testi paketi kemirmeye başlamıştım delirip jfjdjdkdkdkksm

Back