KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Bolu da da dağ havasında bol oksijenli ne güzel be ohhh 🥰🥰 cek içine havayı misss Bearhug Bearhug 💜💜
Öyle yapıyorum canım varsa bebişime kan can olsun yoksa da sonraki aya vesile olsun diyerek sizlerin de niyetine bol bol temiz hava çekiyorum 😍🙏 Heidi gibi dağlardan ormanlardan kendime ve sizlere kocamaaan pozitif enerjiler gönderiyorum. Grubumuzu hayal ederek hiçliğin ortasında dualar ediyorum. İnşallah hepimizin yüzü en kısa zamanda güler 🥲💙🙏

Ben sanırım biraz panik yaptım bu durumu aslında düğünüm daha 11 eylülde oldu ilk haftadan hamile kalmışım o da diğer ay kimyasal olunca biraz korktum kimyasal sonrası yıllarca çocuk sahibi olamayan bayanları okudum. Aslında bizim için çok çok erken ama hem ikimizde nişanlı olduğumuz yıllar boyunca bile çocuk hayali kurduk ama bu sefer de bundan sonra olmayacak mı stresine girdim şunun şurasında 1 ay 21 günlük evliyim halbuki akışına bırakmalıyım
Tabiki canım sıkıntı yapma çok erken daha olur allahım izniyle merak etme

Kuzum termal sauna spa vs hamilelere yasakmış haberin olsun 🤣 ben bilmiyordum hatta sonradan öğrendim geçen ay hamile kalsam iptal edecektik tatili o yüzden niyetin varsa acele et 😄
Ay bana test perileri gelmedi ya çok şükür kafam dağılıyor sanırım ondan yoksa çoktan hamilelik testi paketi kemirmeye başlamıştım delirip jfjdjdkdkdkksm
Aniden gelen gebelik testi perileri 😂😂😂

Çok teşekkür ederim canım inşallah darısı hepinizin başına olsun 🌹 benim bat normalde 2kasimdi ben 3 gün öncesinde test yaptım çünkü son bir kaç aydır üç gün erken regl olmuştum Demekki benim regl aralığım kısalmış . Senin bat 5 Kasım 4 Kasım'da test dene bakalım Belkide çıkar 🥰 ama normalde battan sonra test yapmak gerekiyormuşta bazen böyle çıkıyor 🥰 erken gebelik testide deneyebilirsin
Benimde aslında aynı şekilde, geçen 2 3 aydır normal beklenen günden 2- 3 gün önce (4 gün bile oldu) lekelenme oldu. 2 3 gün leke şeklinde sildikçe gelen bir lekelenme oldu. Hatta tutunma lekesi sanıyorum hep :) ne zaman test yapsam ertesi gün leke geldi:) ben yine umudu kırmadım belki tutunmadır diye :) ama değillermiş devamında kırmızı kartı yedik :)) şimdi yine perşembe yapmaya karar verdim gibi ya negatif çıkarsa da umudum kırılmıyor ki yine tutunacak bir dal buluyorum "test yanlıştır diye"

Sık idrara gitme gebelik belirtisi olabilir mi 🙃 idrardan bile umut ediyoruz :)
Oyle derler sık idrara cikma agedersiniz akintinin cogalmazi meme ucunun kasinmasi beyez beyz kucuk tomurcuklarin cikmasi bu arada araniza yeni katildim adetemi son bir hafta var ama bende sadece akinti fazlalasmasi ara ara mide bulantisi bas donem gecen gittim 10 gun vardi bata negatif sonuc aldim acaba gec dollenme olabilirmi cunku yumurtlama gunlerimi degerlendirmistik meraktayim.bnde

Kuzum termal sauna spa vs hamilelere yasakmış haberin olsun 🤣 ben bilmiyordum hatta sonradan öğrendim geçen ay hamile kalsam iptal edecektik tatili o yüzden niyetin varsa acele et 😄
Ay bana test perileri gelmedi ya çok şükür kafam dağılıyor sanırım ondan yoksa çoktan hamilelik testi paketi kemirmeye başlamıştım delirip jfjdjdkdkdkksm
Evet bılıyorum bılıyorum ondan vurguladım termal dıye 😂😂

Oyle derler sık idrara cikma agedersiniz akintinin cogalmazi meme ucunun kasinmasi beyez beyz kucuk tomurcuklarin cikmasi bu arada araniza yeni katildim adetemi son bir hafta var ama bende sadece akinti fazlalasmasi ara ara mide bulantisi bas donem gecen gittim 10 gun vardi bata negatif sonuc aldim acaba gec dollenme olabilirmi cunku yumurtlama gunlerimi degerlendirmistik meraktayim.bnde
Benim bildiğim kadarıyla 10 gün kan da test için bile erken, daha da 1 hafta varmış umudu kesme..

Göğüsler şişti sütyen zor tak çıkar yapıyorum kahve yerleri sanki dolgunlaştı, kasıklar sürekli sızı gibi ağrı arada belde oluyor, içim kalkıyor ara ara kremsi akıntı başladı. 🤤🤷🏼‍♀️🙆🏼‍♀️
Ayni benimkide boyle oluyor insllh piskolojik deildir allh tum isteyenlere verisin

Kızlar merhaba şimdi bugün Yumrtlama gördüm bat tarihim 17 kasım 28 günde bir regl oluyorum. Şimdi çatlamaya göremi yoksa Yumrtlama gününe göremi 14 saymam gerekiyor. Ben yumurtlama biliyordum
Benim çatlamak 14 gün sonra adet geldı geçen ay çatlama dan sonra sayman lazım canım ben öyle biliyorum

Back