- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.277
- 158
Öyle yapıyorum canım varsa bebişime kan can olsun yoksa da sonraki aya vesile olsun diyerek sizlerin de niyetine bol bol temiz hava çekiyorum
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
![Folded hands :pray: 🙏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f.png)
![Smiling face with tear :smiling_face_with_tear: 🥲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f972.png)
![Blue heart :blue_heart: 💙](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f499.png)
![Folded hands :pray: 🙏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle yapıyorum canım varsa bebişime kan can olsun yoksa da sonraki aya vesile olsun diyerek sizlerin de niyetine bol bol temiz hava çekiyorum
Tabiki canım sıkıntı yapma çok erken daha olur allahım izniyle merak etmeBen sanırım biraz panik yaptım bu durumu aslında düğünüm daha 11 eylülde oldu ilk haftadan hamile kalmışım o da diğer ay kimyasal olunca biraz korktum kimyasal sonrası yıllarca çocuk sahibi olamayan bayanları okudum. Aslında bizim için çok çok erken ama hem ikimizde nişanlı olduğumuz yıllar boyunca bile çocuk hayali kurduk ama bu sefer de bundan sonra olmayacak mı stresine girdim şunun şurasında 1 ay 21 günlük evliyim halbuki akışına bırakmalıyım
Akıllı dur durmadan test yapma ceza verecem sana bak ha azıcık bekle kızım ya6-7-8 Kasım her uygulamada farklı cıkıyor suan için,yanı aslında daha var yumurtlamadan 10 gun bıle gecmedı
Aniden gelen gebelik testi perileriKuzum termal sauna spa vs hamilelere yasakmış haberin olsunben bilmiyordum hatta sonradan öğrendim geçen ay hamile kalsam iptal edecektik tatili o yüzden niyetin varsa acele et
Ay bana test perileri gelmedi ya çok şükür kafam dağılıyor sanırım ondan yoksa çoktan hamilelik testi paketi kemirmeye başlamıştım delirip jfjdjdkdkdkksm
Benimde aslında aynı şekilde, geçen 2 3 aydır normal beklenen günden 2- 3 gün önce (4 gün bile oldu) lekelenme oldu. 2 3 gün leke şeklinde sildikçe gelen bir lekelenme oldu. Hatta tutunma lekesi sanıyorum hep :) ne zaman test yapsam ertesi gün leke geldi:) ben yine umudu kırmadım belki tutunmadır diye :) ama değillermiş devamında kırmızı kartı yedik :)) şimdi yine perşembe yapmaya karar verdim gibi ya negatif çıkarsa da umudum kırılmıyor ki yine tutunacak bir dal buluyorum "test yanlıştır diye"Çok teşekkür ederim canım inşallah darısı hepinizin başına olsunbenim bat normalde 2kasimdi ben 3 gün öncesinde test yaptım çünkü son bir kaç aydır üç gün erken regl olmuştum Demekki benim regl aralığım kısalmış . Senin bat 5 Kasım 4 Kasım'da test dene bakalım Belkide çıkar
ama normalde battan sonra test yapmak gerekiyormuşta bazen böyle çıkıyor
erken gebelik testide deneyebilirsin
Oyle derler sık idrara cikma agedersiniz akintinin cogalmazi meme ucunun kasinmasi beyez beyz kucuk tomurcuklarin cikmasi bu arada araniza yeni katildim adetemi son bir hafta var ama bende sadece akinti fazlalasmasi ara ara mide bulantisi bas donem gecen gittim 10 gun vardi bata negatif sonuc aldim acaba gec dollenme olabilirmi cunku yumurtlama gunlerimi degerlendirmistik meraktayim.bndeSık idrara gitme gebelik belirtisi olabilir miidrardan bile umut ediyoruz :)
Ay o güzel bakan gözlerinden inşallahAyy var ben görüyorum canım![]()
Evet bılıyorum bılıyorum ondan vurguladım termal dıyeKuzum termal sauna spa vs hamilelere yasakmış haberin olsunben bilmiyordum hatta sonradan öğrendim geçen ay hamile kalsam iptal edecektik tatili o yüzden niyetin varsa acele et
Ay bana test perileri gelmedi ya çok şükür kafam dağılıyor sanırım ondan yoksa çoktan hamilelik testi paketi kemirmeye başlamıştım delirip jfjdjdkdkdkksm
Filtresis bile görüyorum canım yarın daha da koyulaşır yine yaparsan tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallahAy o güzel bakan gözlerinden inşallahinsallh vaddir canım
Amin inşallah canımFiltresis bile görüyorum canım yarın daha da koyulaşır yine yaparsan tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah![]()
Tutamıyorum kendımı bu ay olmazsa ama yapmam dahada okdr çok ustunede düşmemAkıllı dur durmadan test yapma ceza verecem sana bak ha azıcık bekle kızım ya![]()
Benim bildiğim kadarıyla 10 gün kan da test için bile erken, daha da 1 hafta varmış umudu kesme..Oyle derler sık idrara cikma agedersiniz akintinin cogalmazi meme ucunun kasinmasi beyez beyz kucuk tomurcuklarin cikmasi bu arada araniza yeni katildim adetemi son bir hafta var ama bende sadece akinti fazlalasmasi ara ara mide bulantisi bas donem gecen gittim 10 gun vardi bata negatif sonuc aldim acaba gec dollenme olabilirmi cunku yumurtlama gunlerimi degerlendirmistik meraktayim.bnde
Ayni benimkide boyle oluyor insllh piskolojik deildir allh tum isteyenlere verisinGöğüsler şişti sütyen zor tak çıkar yapıyorum kahve yerleri sanki dolgunlaştı, kasıklar sürekli sızı gibi ağrı arada belde oluyor, içim kalkıyor ara ara kremsi akıntı başladı.![]()
İnsllh testi gorunce biraz modun dustu acikcasi ama burda arastirdigima gore gec dollenme olabiliyormus adetimi beklicem isteBenim bildiğim kadarıyla 10 gün kan da test için bile erken, daha da 1 hafta varmış umudu kesme..
Ne demek canım burda bunun için varız bir birimize detsek oluyoruzTabiki etiketlerim canım ben çok sağol ilgin için![]()
Benim çatlamak 14 gün sonra adet geldı geçen ay çatlama dan sonra sayman lazım canım ben öyle biliyorumKızlar merhaba şimdi bugün Yumrtlama gördüm bat tarihim 17 kasım 28 günde bir regl oluyorum. Şimdi çatlamaya göremi yoksa Yumrtlama gününe göremi 14 saymam gerekiyor. Ben yumurtlama biliyordum
Valla bende çok net görüyorum canım kuruma cızgısıne benzemıyır hem o daha farklı oluyor yarın bır daha dene bakalım inşallah daha net cıkarAy o güzel bakan gözlerinden inşallahinsallh vaddir canım
Ya siz öyle dedikçe daha çok mutlu oluyorum inşallah canım ya kurban olduğum Allah yüzüme güler bu kezValla bende çok net görüyorum canım kuruma cızgısıne benzemıyır hem o daha farklı oluyor yarın bır daha dene bakalım inşallah daha net cıkar