KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Selam kızlar gelin bu süreci birlikte yaşayalım 💜

ANNE ADAYI 🤍

SAT​

BAT​

DURUM​

@iremgns
1 EKİM​
1 KASIM​
❣️
@Beyazmelek11
1 EKİM​
1 KASIM​
:KK60:
@LeucotheaThemis
5 EKİM​
1 KASIM​
:emir_bebek:🤰🥳
@Pimpirikli10
2 EKİM​
1 KASIM​
❣️
Rosebelle Rosebelle
4 EKİM​
2 KASIM​
:emir_bebek:🤰🥳
@beyons
2 KASIM​
@babylovev
3 KASIM​
❣️
@ZumraNil
4 EKİM​
3 KASIM​
@canimms5 EKİM3 KASIM:KK60:
@Mervenur277
6 EKİM​
3 KASIM​
@hasgrl
7 EKİM​
4 KASIM​
@nunu8991
7 EKİM​
4 KASIM​
@pozitifbiri
8 EKİM​
4 KASIM​
❣️
B Bebisee
4 EKİM​
4 KASIM​
@cizgilibirblog
9 EKİM​
4 KASIM​
@Deepblues4 KASIM:KK60:
@melegim can
5 KASIM​
@trkn07098 EKİM
5 KASIM​
@Eymen01
6 EKİM​
5 KASIM​
@dunya162
8 EKİM​
5 KASIM​
@yagmursulari
8 EKİM​
5 KASIM​
@silencee07
6 EKİM​
5 KASIM​
@smgsmgsmg10 EKİM5 KASIM:KK60:
@Bearhug
11 EKİM​
6 KASIM​
@1ebe
11 EKİM​
6 KASIM​
Papatyamaviss Papatyamaviss
11 EKİM​
8 KASIM​
@Ozlenenhanim
8 EKİM​
8 KASIM​
@trueliving_
8 KASIM​
@hanzade_87
12 EKİM​
8 KASIM​
@BuDunyaninMukafatiOlmali
8 KASIM​
@Simgeklcc
13 EKİM​
8 KASIM​
@September Wind
12 EKİM​
9 KASIM​
@Narekilic
12 Ekim​
9 KASIM​
@Minicikfzt
10 KASIM​
@dream2311
14 EKİM​
11 KASIM​
@mmelekkkk
11 KASIM​
@melek076
14 EKİM​
11 KASIM​
@Nuhra2
14 EKİM​
11 KASIM​
@ozlemem
12 EKİM​
12 KASIM​
@Feyzacim
14 EKİM​
11 KASIM​
@Aden2023
13 KASIM​
@mssmaya0713 KASIM:KK60:
@sila182513 KASIM:KK60:
@Devakus
14 KASIM​
@fnd_50
14 KASIM​
@Eozlemtsn15 KASIM:KK60:
@Kaktushane
14 EKİM​
15 KASIM​
@Wanda Maximoff
15 KASIM​
@Giraffiee
16 KASIM​
@Cesmedeva16 KASIM:KK60:
@destinesiaa
17 KASIM​
@Ncct
19 EKİM​
15 KASIM​
Cey1an Cey1an
17 EKİM​
16 KASIM​
@lavinya-
20 EKİM​
17 KASIM​
@mavilihayat00
21 EKİM​
17 KASIM​
@Gezenlady
21 EKİM​
18 KASIM​
@Safransari
22 EKİM​
18 KASIM​
@-Arwen-24 EKİM18 KASIM:KK60:
@kubuss
23 EKİM​
22 KASIM​
@deniizzzzz26 EKİM23 KASIM:KK60:
@Nypmha25 KASIM:KK60:
@pozitifbiri1 KASIM25 KASIM:KK60:
@didom65:KK60:
@babylovev
28 KASIM​
T TASUU 28 EKİM24 KASIM:KK60:
@Pimpirikli1031 EKİM29 KASIM:KK60:

💜
Beni de ekle canim❤ 18 KASIM İnşallah bu son topigim olur❤☺💗

Kızlar beklemeye ne zaman geçtiniz adetten kaç gün önce?
İki hafta var daha ve sanki hiç zaman geçmiyor 🙄
Benimde 1 hafta var hatta arastirdigimda 10 gun once kanda ciktigini duydum yaptirdim negatif sonuc aldim simdi gunumu bekliyorum gecmek bilmiyor biturlu

Benimde 1 hafta var hatta arastirdigimda 10 gun once kanda ciktigini duydum yaptirdim negatif sonuc aldim simdi gunumu bekliyorum gecmek bilmiyor biturlu
O kadar erken öğrenen varmıymış vay be 😲
Daha varmış canım seninde tam beklemeye geçmişsin sen ama ben daha çalışmalardayım bu haftada ondan sonra bende geçicem beklemeye inşallah

On gün önce sonuç asla çıkmaz yumurtlamadan 10 gün sonra sonuç kanda gorunebılır bir ihti

On gün önce sonuç asla çıkmaz yumurtlamadan 10 gün sonra sonuç kanda gorunebılır bir ihtimal
O hesaplamalari yapmamistim pek anlamiyorum yumurtlama nezmn oluyor falan ben adet bitikten sonra 2 3 gun sonra iliskiye girdip bi sonraki adetime 10 kala diye hesapladim ama zaten sonuc negatif cikti

Hahahahahaha canım gün aşırı yapıyoruz adetim bittiğinden beri şansa bırakmim diye biraz ara vermek istiyorum artık 😂😂😂😂
Kızlar ne zamana kadar ilişkiye devam adete kaç kala bırakacaksınız? Bu ay geceler benimkine gelmiş nerdeyse hergün valla artık benden ayrı ne yiyip içiyorsa yemekten sonra başlıyor hadi geçelim odaya hadi geçelim odaya Riske atamam diyor 🤣🤣🤣🤣🙈

Arkadaşlar hepiniz gebelik dusunene kisielr olarak yardımcı olabilir misiniz adetten sonra yumurtlamam oldu akıntım sayesinde bunu anladım ama yumurtlamadan sonra beyaz akıntı hep devam etti bugün çok yoğun bir şekilde bı akıntı oldu beyaz hatta Cook hafif sarıya benzer gibi adetime bir hafta var sizce adet mı yada gebelik belirtisi mi

Kızlar ne zamana kadar ilişkiye devam adete kaç kala bırakacaksınız? Bu ay geceler benimkine gelmiş nerdeyse hergün valla artık benden ayrı ne yiyip içiyorsa yemekten sonra başlıyor hadi geçelim odaya hadi geçelim odaya Riske atamam diyor 🤣🤣🤣🤣🙈
Evet ya benimde aklımda hep bu soru var belli bir zamanda bırakılmalı mi adete yakın acaba diye bizde de o durum var adetten bir gün öncesine kadar yapılıyor 🙄🙄

Belirtileriniz neler akintiniz var mı
Canım soyle diyeyim sana benim her ay adet bittikten sonra hemen beyaz yumurta akı gibi akıntım olur takı tekrar adet olana kadar o yüzden bende akıntı bellirti olarak geçmiyor sadece karın bölgesi göbek tarafı ağrıyor ayaklarım ve ellerimi buz kesiyor oda belirti sayılmaz bence yani baskada birşey yok acikcasi bende anlamış değilim

Canım soyle diyeyim sana benim her ay adet bittikten sonra hemen beyaz yumurta akı gibi akıntım olur takı tekrar adet olana kadar o yüzden bende akıntı bellirti olarak geçmiyor sadece karın bölgesi göbek tarafı ağrıyor ayaklarım ve ellerimi buz kesiyor oda belirti sayılmaz bence yani baskada birşey yok acikcasi bende anlamış değilim
Ya cidden insan herşeyi belirti kabul ediyor kendince ne bileyim umitlaniyorum en ufak şeye bir hafta var nasıl geçecek bilmiyorm akıntım bugün çok yoğun olunca bı an acaba mı dedim

Evet ya benimde aklımda hep bu soru var belli bir zamanda bırakılmalı mi adete yakın acaba diye bizde de o durum var adetten bir gün öncesine kadar yapılıyor 🙄🙄
Canım benim bizdede aynı durum doktor dedi önerdiğim günler kesin ilişki geri kalan günler size bağlı yapmak istiyorsanız yapın 😁 doktor yapın dedi diyor 🤣🤣🤣

Canım benim bizdede aynı durum doktor dedi önerdiğim günler kesin ilişki geri kalan günler size bağlı yapmak istiyorsanız yapın 😁 doktor yapın dedi diyor 🤣🤣🤣
Bizde olsun diye adetin son gunune kadar degerlendiriyoruz bikkinlik geliyor bi yerden sonra ama insllah tutururuz bu ay bklm

Ya cidden insan herşeyi belirti kabul ediyor kendince ne bileyim umitlaniyorum en ufak şeye bir hafta var nasıl geçecek bilmiyorm akıntım bugün çok yoğun olunca bı an acaba mı dedim
Rabbim gonlune göre versin insallh cok dinliyoruz kendimizi o yüzden herşeye hamilelik diyoruz ama olsun Allah büyük elbet kurban ildigum Allah kimsenin kuacguni boş bırakmaz daha iki haftan varmış simdeden düşünme birkaç gün kala test yaparsın bence

Hahahahahahaha süper benimki artık kaçıyor haklıda artık 😂😂😂😂 bende aynı soruyu sordum tam bende merak ediyorum galiba 10gün kala bırakırım o günde yaparım sonra bi dinlenirim diye düşünüyorum kocamın artık isticeğini sanmıyorum 😂😂😂

Back