KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kızlar birde ben birşey soracağım bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Ben ekimin 1 inde evde test yaptım belirtiler üzerine pozitiif çıktı 5 ekimde kanamam başladı ve kimyasal geçirdiğimi öğrendim. 9unda kanamam bitti ve doktor korunmadan devam edebilirisniz dedi. Yumurtlama günleri değerlendirildi. 4 gün önce de yine belirtileri yaşayınca yok canım daha neler diyerek predictor erken gebelik testi yaptım sabah idrarıyla ikisi de anında silik ama pozitif çıktı. O hafta boyunca kasık bel ağrısı yaşadım. Adetime daha 3 gün var ama son yaptığım awox marka erken gebelik testi negatif sonuç verdi. Sizce neden olmuş olabilir bu arada kutuda beklenen adet gününden bir gün sonrası yapılması önerilir yazıyordu erken yaptığım için mi gözükmedi acaba
İlk testlerim bu şekilde predictor olan

Kızlar birde ben birşey soracağım bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Ben ekimin 1 inde evde test yaptım belirtiler üzerine pozitiif çıktı 5 ekimde kanamam başladı ve kimyasal geçirdiğimi öğrendim. 9unda kanamam bitti ve doktor korunmadan devam edebilirisniz dedi. Yumurtlama günleri değerlendirildi. 4 gün önce de yine belirtileri yaşayınca yok canım daha neler diyerek predictor erken gebelik testi yaptım sabah idrarıyla ikisi de anında silik ama pozitif çıktı. O hafta boyunca kasık bel ağrısı yaşadım. Adetime daha 3 gün var ama son yaptığım awox marka erken gebelik testi negatif sonuç verdi. Sizce neden olmuş olabilir bu arada kutuda beklenen adet gününden bir gün sonrası yapılması önerilir yazıyordu erken yaptığım için mi gözükmedi acaba

Merhabalar kesin net bilgim yok sadece yorumlayacağım. Hemen geçtiğimiz ay kimyasal geçirdiğin için belki onun hormonları vücuttan tam atılmamış olabilir ondan pozitif çıkmıştır belki. Bence bat dönemini bekleyip olmazsa tekrarlarsın testi

Merhabalar kesin net bilgim yok sadece yorumlayacağım. Hemen geçtiğimiz ay kimyasal geçirdiğin için belki onun hormonları vücuttan tam atılmamış olabilir ondan pozitif çıkmıştır belki. Bence bat dönemini bekleyip olmazsa tekrarlarsın testi
O ihtimali de düşündüm ama ilk gebelik öğrendiğimizde kanamam başlamıştı 18 küsürlü bir hcg ile öğrenmiştik 2 gün sonra tekrar kan testi istenildiğinde 5 e düşmüştü doktorum tekrar teste gerek yok demişti yani çoktan 0 lara inmiş olması gerekmez mi

O ihtimali de düşündüm ama ilk gebelik öğrendiğimizde kanamam başlamıştı 18 küsürlü bir hcg ile öğrenmiştik 2 gün sonra tekrar kan testi istenildiğinde 5 e düşmüştü doktorum tekrar teste gerek yok demişti yani çoktan 0 lara inmiş olması gerekmez mi
Canım öncelikle çok geçmiş olsun erken gebelik testleri bazen doğru çıkarmıyor yanlış olabilir veya yine kimyasal geçiriyor olabilirsin

Canım öncelikle çok geçmiş olsun erken gebelik testleri bazen doğru çıkarmıyor yanlış olabilir veya yine kimyasal geçiriyor olabilirsin
Çok teşekkür ederim Allah kimseyi korktuğu yere uğratmasın İsteyen bekleyen bakacak merhameti sabrı imkanı olan kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Kimyasal gebelikten dolayı betan sıfırlanmamıitır canım ondan silik çıkıyor bende de öyle olmuştu sonra negatif çıktı
Sizin yorumlarınızı da takip etmiştim aslında belirtilerinizi kendime benzettiğim için sabah bat tarihinizi yazınca çok üzüldüm ama 2 evladınız var Allah bağışlasın inşallah sağlıklı bir kardeşleri olur birgün

ben ıkı gundur yapıyorum sahsen bırsey yok henuz keske bende tutabılsem bel ağrımdan ne taraafa kıvrılcagımı sasırdım sabahtan berı ya değilse diiyorum yada oyleyse cok celıskı ıcındeyım adeta ya heyecankansammı bosa gıder mı vs vs
Valla bende ilk hamileliğimdeki tüm belirtiler tavan yaptı ayy inanılmaz heyecanım var kendimi zor tutuyorum adete biraz daha yaklaşsın gün diye 🙆🏼‍♀️🙆🏼‍♀️

Papatyamaviss Papatyamaviss aşko senin oğlana ay vurmuş 🤣 ay birinci evine zorlu açı yapmış dün yavaştan düzelir haleti ruhiyesi düzelmiş bile olabilir ama mars da retroya girdi üç ay sürecek ters hareketi bu üç ay içinde ara ara cozutabilir özellikle ayın oğlak burcunda olduğu dönemler biraz zorlu geçebilir sizin için
Bir de çok aşırı profesyonel değilim bu konuda ama gördüğüm kadarıyla oglusun ileride baya zengin olacak ya 😄 hatta yaptığı işle ünlü biri falan bile olabilir ama kadınlara çok dikkat etmeli evleneceği kadına kız arkadaşlarına falan maddi yönden çok şanslı bir haritası var ama bir kadın tarafından maddi anlamda somurulmeye de açık aman çocuğa mukayyet ol kız elin kizlari paraciklari yemesin hehe 🤣🤣🤣🤣
Bana da baksana
@ silencee07 silencee07 P Pozitiflerceee Bearhug Bearhug September Wind September Wind ee kızlar test yapcanızmı napcanızbelırtı varmı lekelenme varmı farklı bır durum varmı ben cok geılıyorum :KK70:

Valla bende ilk hamileliğimdeki tüm belirtiler tavan yaptı ayy inanılmaz heyecanım var kendimi zor tutuyorum adete biraz daha yaklaşsın gün diye 🙆🏼‍♀️🙆🏼‍♀️
Ben regl oldum maalesef 🥵

İlik ılık hafif kasik agrim var başka da bisey yok her bi de pit pit atma var halen takip edemiyorum bugün ay kapanışı çok yoğun geçiyor 😫 Cuma’ya kadar test yapmayayım diyorum
ay benımde dun efsane bı sekılde ılık ılık bıldıgın adet agrıısı bagırsak haraketeı gaz yanı tam adet oncesı ıkıgun belırtılerım :D

Back