3 günCanım adetine ne kadar var daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 günCanım adetine ne kadar var daha
ben bısey goruyorum sankı fıltre yapıpcam flassız ceksen bideKızlar![]()
burdayımNerdesin nerdeee
Göğüs şişliği yazmışsın ben ilk ordan anladım 6 gün oluyo ben öğreneli bugün gecikmemin 1. Günü ve felaket kasık ağrım var. Test yapmamış olsam adet olcam derdim o derece. Bence test yapCanım tek bir ilişki ile hamilr kalan bir sürü geçtiyse bir test yap derim 3gün geçti diyorsun belkide vardır adet şancısı olup hamile kalan çok oda bir belirti ayırt etmesi zor senin yerinde olsam yapardım![]()
ay evet suan en cok sen yenısın bılırsın normal adet agrısı oluyordu degilmi yaGöğüs şişliği yazmışsın ben ilk ordan anladım 6 gün oluyo ben öğreneli bugün gecikmemin 1. Günü ve felaket kasık ağrım var. Test yapmamış olsam adet olcam derdim o derece. Bence test yap
Doktora ne zaman gıtmeyı planlıyorsun ben bugunden ıstedıgım bı dr var devlette ona 16 sına randevu aldım olmazsa ıptal ederimGöğüs şişliği yazmışsın ben ilk ordan anladım 6 gün oluyo ben öğreneli bugün gecikmemin 1. Günü ve felaket kasık ağrım var. Test yapmamış olsam adet olcam derdim o derece. Bence test yap
Sabah cekmistim 5 dk ya kadar da bekledim çıkmadı çöpe attımben bısey goruyorum sankı fıltre yapıpcam flassız ceksen bide
kız nasıl gormedınnn gıt copten gerı al o testı yaptıgım fıltreye bakSabah cekmistim 5 dk ya kadar da bekledim çıkmadı çöpe attım![]()
Nerdesin nerdeeegünaydın kızlar günümüz güzel gecsin bende hafiften başladı adet agrıları bakalım ne olacak olmasada yine kasımdayız illa tutacak kasımda![]()
Yap garii senden umutluyum aklıma geldin yazam dedimburdayımişler yogun oldugu için fazla giremiyorum arada bakıyorum bende henuz gelen giden yok ama test yapmaya korkuyorum en son negatif cıkmıştı ne yapsam bilemedim tam oldum diyorum bişey yok adet belirtileri var bugün gügüslerimdede şişlik var sanki bilemedim
Kabbbak gibi de çıkmış filtre de
Birşey varmı dersin evde değilim gidince bakarımkız nasıl gormedınnn gıt copten gerı al o testı yaptıgım fıltreye bak
Pik başlamış canım bu aksamı muhakkak değerlendir ve yarından itibaren 2 test yap günde çatlamayı takip etCanlar bakın bakalım Eki Görüntüle 3154574
Aynen şimdi 5-6 gibi yine test yapacağım bakalım yarında yapıcam yaklaşınca çatlama öyle yapıyorum günde iki kez yapıyorum test. Sizce bu akşam değerlendirmede yapıcam yarında çatlama olursa yine yapayım değil mi bir gün ara vermeyeyimPik başlamış canım bu aksamı muhakkak değerlendir ve yarından itibaren 2 test yap günde çatlamayı takip et
Bir sorun yoksa verme devam et sonra bekle sabırla güzel haberiniz gelir insallahAynen şimdi 5-6 gibi yine test yapacağım bakalım yarında yapıcam yaklaşınca çatlama öyle yapıyorum günde iki kez yapıyorum test. Sizce bu akşam değerlendirmede yapıcam yarında çatlama olursa yine yapayım değil mi bir gün ara vermeyeyim