KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Sat ve Bat tarihlerimiz aynı biraz erken değil mi test yapmak için. belirti yada farklı bişey var mı sende
erken zaten ama ben duramam , ılk oğlumda 9 ay boyunca yasadıgım o bel ve kuyruk sokumu agrısı var elle tutulur o benı bıraz olabılıre cekıyor ama umut etmek ıstemıyorum

Canim benim de çocuğum var şükürler olsun. İlk aydan hamile kalmıştım ona.

Ama bunda hiçbir sorun olmamasına rağmen 5-6 aydır gebelik oluşmuyor.
Bende bunu ilk çocuğum gibi ilk aydan olur sandım, ilk 2-3 ay hamilelik belirtileri yaşadım psikolojik beklentim olduğu için. Şimdi artık belirti de yaşamıyorum direk regl geliyor :KK14:

Evet canım Allah'ın dediği olur belki bende birdaha çocuk sahibi olamam belki aylar seneler sürer
Allah ne dediyse o olur çok şükür bu günlerimize 🙌❤️

erken zaten ama ben duramam , ılk oğlumda 9 ay boyunca yasadıgım o bel ve kuyruk sokumu agrısı var elle tutulur o benı bıraz olabılıre cekıyor ama umut etmek ıstemıyorum
inşallah umutlarımız gerçek olur. Amin benimde belirtimi pek bilmiyorum yumurtlamadan sonra göğüslerim dolgunlaştı ve meme ucu hassasiyet çok var bide gülmeyin lütfen meme ucunun renkli halkası buruşuk buruşuk kabardı:)))) bide ara akıntı ve kasık batması

ben ıkı gundur yapıyorum sahsen bırsey yok henuz keske bende tutabılsem bel ağrımdan ne taraafa kıvrılcagımı sasırdım sabahtan berı ya değilse diiyorum yada oyleyse cok celıskı ıcındeyım adeta ya heyecankansammı bosa gıder mı vs vs
Benim kasıklarımda derinlerden hep var sızı gibi arada belde oluyor göğüslerim fena birde sanki kahve yerlerim şişer gibi ara ara içim kalkıyor ayy değilse üzülmekten korkuyorum birde dünden beri akıntı var diyorum bu ıslaklık ne peçete kullanıyorum valla günlük ped mantar yapar diye çok tercih etmem kremsi birşeyler geliyor hadi hakkımızda hayırlısı ama ben bu hafta sonuna kadar direnicem sizden görüp esinlenmezsem tabi. 🤓😅🤭

ay yapsamda yarın sabah yaparım kuzu cok sıvı tükettim
Aynen canım sabah ilk idrarla yapman daha iyi olur hem bugün de beklemiş olursun gelmezse yaparsın sabah bende çok merak ettim bu kadar beklemişsin inşallah bu sefer tutmuştur dua ettim senin için tüm herkese. Benide etiketle yaparsan lütfen 😍😍❤️❤️

Benim kasıklarımda derinlerden hep var sızı gibi arada belde oluyor göğüslerim fena birde sanki kahve yerlerim şişer gibi ara ara içim kalkıyor ayy değilse üzülmekten korkuyorum birde dünden beri akıntı var diyorum bu ıslaklık ne peçete kullanıyorum valla günlük ped mantar yapar diye çok tercih etmem kremsi birşeyler geliyor hadi hakkımızda hayırlısı ama ben bu hafta sonuna kadar direnicem sizden görüp esinlenmezsem tabi. 🤓😅🤭
bende aslında mın 3 kasıma kadar bekleyebılmıs olsam okadar harıka olurdu kı :D ama no batıyor , bıde kendıme soyle bır kural koydum ıncık cıncık bakmak yok ılk dakkıkalarda cıkan bısey yoksa atıyorum cope :D sonradan bakıpta acaba cızgı mı kuruma mı ne bu bılmem ne demeyeyım dıye :D

Aynen canım sabah ilk idrarla yapman daha iyi olur hem bugün de beklemiş olursun gelmezse yaparsın sabah bende çok merak ettim bu kadar beklemişsin inşallah bu sefer tutmuştur dua ettim senin için tüm herkese. Benide etiketle yaparsan lütfen 😍❤️❤️
Tabiki etiketlerim canım ben çok sağol ilgin için 😍

bende aslında mın 3 kasıma kadar bekleyebılmıs olsam okadar harıka olurdu kı :KK70: ama no batıyor , bıde kendıme soyle bır kural koydum ıncık cıncık bakmak yok ılk dakkıkalarda cıkan bısey yoksa atıyorum cope :KK70: sonradan bakıpta acaba cızgı mı kuruma mı ne bu bılmem ne demeyeyım dıye :KK70:
Bende bugün onu düşünüyordum yapıp daha mı strese gireyim durup kendimi mi yiyeyim diye ama direnicem 😅 sonra varsa erken öğrenince zaman iyice duruyor 😅

Sizin yorumlarınızı da takip etmiştim aslında belirtilerinizi kendime benzettiğim için sabah bat tarihinizi yazınca çok üzüldüm ama 2 evladınız var Allah bağışlasın inşallah sağlıklı bir kardeşleri olur birgün
Çok şükür canım 2 kızım var bir tane daha olaun diye çabalıyıruz bakim hormonlar müsade ederse normalde düşünmüyordum ama menopoz başlangıcı çıkınca doktor tavsiye etti düzene girmesi için bebegi şimdide aklıma girdi çıkmıyor. 😂😂

Çok şükür canım 2 kızım var bir tane daha olaun diye çabalıyıruz bakim hormonlar müsade ederse normalde düşünmüyordum ama menopoz başlangıcı çıkınca doktor tavsiye etti düzene girmesi için bebegi şimdide aklıma girdi çıkmıyor. 😂😂
Ben sanırım biraz panik yaptım bu durumu aslında düğünüm daha 11 eylülde oldu ilk haftadan hamile kalmışım o da diğer ay kimyasal olunca biraz korktum kimyasal sonrası yıllarca çocuk sahibi olamayan bayanları okudum. Aslında bizim için çok çok erken ama hem ikimizde nişanlı olduğumuz yıllar boyunca bile çocuk hayali kurduk ama bu sefer de bundan sonra olmayacak mı stresine girdim şunun şurasında 1 ay 21 günlük evliyim halbuki akışına bırakmalıyım

Back