KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Arkadaşlar
arı sütü bal polen kullanıp adeti geciken oldumu ?
bu ay ilk defa kullandım adetim olması gereken günden 3 gün geçti (fakat sat'ı geçmedi henüz)
göğüslerim aşırı derecede şiş ve gergin tam 1 haftadır ara ara 'heh adet olucam' dedirten kasık ağrılarım oluyor yarım saat sonra geçiyor
gebelikten şüphelenmiyorum çünkü bu ay doğru düzgün birliktelik olmadı
arı sütü bal polen den şüpheleniyorum acaba o mu geciktirdi

Canım sen artık düzenliölçmeye devam et az görelim kız hemen yorum diyonuz :D yeni çatlamış güzel de denk gelmiş ilişki. eğer tuttuysa 7-10 gün sonrasında ateş kendini belli eder ;)

YAvrukuş yükselişin güzel de senin dalgalanıyor diye ne yalan söylim çekiniyorum bişey demeye , ama 36.9 ve 37 ler umut vericidir genelde , ayrıca 7 dpo yu da geçmişsin ay heyecan yaptım :) hadi inşallah vardır.
Tamam o zaman ölçmeye devam 😂 inşallah güzel sonuçlar alırız ya

Bebişim şu MFK takviyelerinden Minera benim migrenime çok iyi geldi aslında. Yani maden suyunun bağ ağrımı azalttıgını farkettiğimde aklıma diyetisyen zamanlarım geldi hep minerallerim eksik çıkardı orda da. Ama inciri de denerim ondan kolay ne var ki , sağolasın

Geldi geldi buyurdu sonunda hanfendi :)

Kız aman deyim Covit neyim olmaya ??
Bu ay ara kanaman olunca umitlenmistim senden, yerleşme kanaması mi diye.
Hayirlisi artık.

Günlük Türk kahvesi içerim, yanına incir ekledim 2 aydır, dene mutlaka, hem yumurta geliştirmeye de faydası var.

Bu arada ne dersi calisiyorsun ?

Arkadaşlar
arı sütü bal polen kullanıp adeti geciken oldumu ?
bu ay ilk defa kullandım adetim olması gereken günden 3 gün geçti (fakat sat'ı geçmedi henüz)
göğüslerim aşırı derecede şiş ve gergin tam 1 haftadır ara ara 'heh adet olucam' dedirten kasık ağrılarım oluyor yarım saat sonra geçiyor
gebelikten şüphelenmiyorum çünkü bu ay doğru düzgün birliktelik olmadı
arı sütü bal polen den şüpheleniyorum acaba o mu geciktirdi
Ben kullanıyorum canim, ama gecikme yaşamadım.
Günde bir çay kaşığı kadar yedim.

Bu ay ara kanaman olunca umitlenmistim senden, yerleşme kanaması mi diye.
Hayirlisi artık.

Günlük Türk kahvesi içerim, yanına incir ekledim 2 aydır, dene mutlaka, hem yumurta geliştirmeye de faydası var.

Bu arada ne dersi calisiyorsun ?
Valla ben de anlamadım halen de tam olarak sökülebilmiş değil. Can çektiriyor. Kuzu ben normalde memurum kamuda ama MAtematik mezunuyum. Formasyon da aldım. Bu yıl İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi ne yazıldım. 1. sınıfım abla :D 12 sinde vizelerim var

Valla ben de anlamadım halen de tam olarak sökülebilmiş değil. Can çektiriyor. Kuzu ben normalde memurum kamuda ama MAtematik mezunuyum. Formasyon da aldım. Bu yıl İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi ne yazıldım. 1. sınıfım abla :KK70: 12 sinde vizelerim var
Ya sen çalışıyor musun ?
Ev hanımısin şansım seni.

Ay bazen kesinlikle ev hanımı olmayı çok ciddi istiyorum. Sırf o yüzden öğretmenliğe cırmalamaya çalışıyorum canım 11 yılımın içindeyim memurlukta. İki çocuk ve ev işleri , çocukların okulu vs gerçekten öğretmenlik bu konuda çok iyi, ben de çok seviyorum ama olamadık işte. 2010 kpss mağdurlarındanım sınavı iptal ettiler ya zamanında :(
Ya sen çalışıyor musun ?
Ev hanımısin şansım seni.

Ay bazen kesinlikle ev hanımı olmayı çok ciddi istiyorum. Sırf o yüzden öğretmenliğe cırmalamaya çalışıyorum canım 11 yılımın içindeyim memurlukta. İki çocuk ve ev işleri , çocukların okulu vs gerçekten öğretmenlik bu konuda çok iyi, ben de çok seviyorum ama olamadık işte. 2010 kpss mağdurlarındanım sınavı iptal ettiler ya zamanında :KK43:
Canim evde olan çalışmak istiyor, çalışan evde olmak :)

Bende evlendikten sonra özelden çıkıp kpss çalıştım, 87 puan aldım, ama mezun olduğum bölümden atanamadim. Acikogretimden bir üniversite daha okudum, tekrar sınava hazırlandım derken geçen hafta puanlar açıklandı. Çok şükür atanacak bir puan aldım, artık atama bekliyorum.

Öğretmen olmak bir bayan fıtratına çok daha uygun çalışma saatleri vs.
Bu sene bende çocuk gelişimi okumak için kayıt yaltiracaktim, ama yiprandim senelerdir ders çalışmaktan. Ondan bu sene bir durayım hamileliğe odaklanayim, sonrası atama yeni şehre alışma derken, rahat bir kuruma atanirsam o zaman başlarım çocuk gelişimine artık.

Rosebelle Rosebelle bebişim ben elendim🚩🚩🚨 :KK70: Adet hanım geldi hoşgeldi napak :) Benim adet yavaş yavaş eski düzenime dönüyor. 27 de 28 de birlerden 25 te birlere döndüm. Normal döngüm 21 22 de birdir. Bu durumda yeni BAt bildiriyorum 25 te bire göre yazayım 25 Kasım :KK70:💖
Aynıyız benimde yeni bat 25 kasım.

Kızlar anlayan varsa bakabilir mi sonuçlarım nasıl doktora gitmedim henüz

Eklentiler

• 16471DBA-5F90-40A7-83BC-220FBBCDD674.jpeg
    16471DBA-5F90-40A7-83BC-220FBBCDD674.jpeg
    96,1 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar adete son 4 kaldı bugün kan testi versem belli olurmu test yapmaya korkuyorum yoksa erken mi
Canim bekle 4 gün daha neden erken veriyorsun ki ?
Bu uzun bir süreç olabiliyor, bazen hamile kalabilmek hiç sorun yokken bile 1 seneyi bulabiliyor.
10 gün kala evde test yapmaya başlamak olsun, 4 gün önce kan vermeye başlamak çok yıpratıcı olur her ay yaşamak.

Ben kaset test için adet gecikmesi beklenmesi taraftarıyım, testte çizgiyi görmedikçe de kan testi vermeme taraftarıyım.

Back