KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Canım tek bir ilişki ile hamilr kalan bir sürü geçtiyse bir test yap derim 3gün geçti diyorsun belkide vardır adet şancısı olup hamile kalan çok oda bir belirti ayırt etmesi zor senin yerinde olsam yapardım

Ya canım zaten çok şükür 2 tane yavrum var olmasa da taktiri ilahi diyeceğim nasibi varsa gelir
Bu ay ilk defa denedim daha önceki gebeliklerimde çok şükür Allah aratmadan çok verdi ama bu ay farkli ağrılarım olunca acaba mi dedim zaten sağlık ocağında randevum vardı iptal ettim 4 gün önce bile kanda çıkmayan pozitif olanlar varmış

Canım tek bir ilişki ile hamilr kalan bir sürü geçtiyse bir test yap derim 3gün geçti diyorsun belkide vardır adet şancısı olup hamile kalan çok oda bir belirti ayırt etmesi zor senin yerinde olsam yapardım
ama geçen ay 4 ünde olmuşum tam bir ay dolmadı yani
fakat ben hep 25 26 günde bir olurum bu sefer olmam gereken günden 3 gün geçti

Canim benim de çocuğum var şükürler olsun. İlk aydan hamile kalmıştım ona.

Ama bunda hiçbir sorun olmamasına rağmen 5-6 aydır gebelik oluşmuyor.
Bende bunu ilk çocuğum gibi ilk aydan olur sandım, ilk 2-3 ay hamilelik belirtileri yaşadım psikolojik beklentim olduğu için. Şimdi artık belirti de yaşamıyorum direk regl geliyor

Gecikme yaşıyor musun her ay yaşamıyorsan bi yap bence ben bile senin yerine heycanladım duramazdım şimdiye kadar
hayır saat gibidir.
hatta saati bile aynıdır
takvimin dediği gün olurum genelde
ama 2 yıldır olmadıgı için hiç ümit etmiyorum :)
üzerine birde bu ay doğru düzgün hiç ilişki olmadı :)

hayır saat gibidir.
hatta saati bile aynıdır
takvimin dediği gün olurum genelde
ama 2 yıldır olmadıgı için hiç ümit etmiyorum :)
üzerine birde bu ay doğru düzgün hiç ilişki olmadı :)
Yaaa bence var o zaman canım tek bir ilişkiye hamile kalan çok dediğim gibi yap bence o mucizen senledir inşallah artık çok beklemişsin vakti gelmiştir inşallah artık böyle diyip hamile kalan çok

Kesinlikle , olsun canım şartlar o an neyi gerektiriyorsa onu yapan bir jenerasyon olduk biz, olsun Allah sağlık versin, elimizden geleni yaparız inşallah :)

Aynıyız benimde yeni bat 25 kasım.
Beraber başlarız testlere artıkın

Kız bende adana
enee valla mı, ben buraya gelin geldim 11 yıl oldu bebiş. ama artık buralı oldum çok seviyorum. Çukurovada Kenan Evrende oturuyoruz kuzum biz sen nerdesin ?

Merhaba sat 26 Ekim bat 23 Kasım Rosebelle beni de eklermisin

Ben baraj yolu tarafı ibo osman caddesindeyim canım

Lh düşük çıkmış canim.
Ama bu testin adetin kaçıncı günü yapıldığı da önemli. Doktor yorumlar artik
Banada lh çok düşük geldi de ben düşük yaptıgım için adetim damla daml geliyor ilk günü gittim adetin bi baktırım diye böyle çıktı

Çok yakınız ben de İller bankasından kenan evrene döndüğünde Kenan evren dönüşüne yakın Erkan Sürücü kursu var onun yanında oturuyorum :) Görüşelim ilerde :)
Ben baraj yolu tarafı ibo osman caddesindeyim canım

Selamın Aleyküm beni de ekler misiniz SAT 5 Ekim BAT 3 Kasım

Rosebelle Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Darısı hepimizin başına... Ama bir sorum da olacak:) Bat'a kaç gün kala test yaptın? Ya da çatlamadan kaç gün sonra? Ne zaman yapsam diye plan yapıyorum da:)

Kızlar birde ben birşey soracağım bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Ben ekimin 1 inde evde test yaptım belirtiler üzerine pozitiif çıktı 5 ekimde kanamam başladı ve kimyasal geçirdiğimi öğrendim. 9unda kanamam bitti ve doktor korunmadan devam edebilirisniz dedi. Yumurtlama günleri değerlendirildi. 4 gün önce de yine belirtileri yaşayınca yok canım daha neler diyerek predictor erken gebelik testi yaptım sabah idrarıyla ikisi de anında silik ama pozitif çıktı. O hafta boyunca kasık bel ağrısı yaşadım. Adetime daha 3 gün var ama son yaptığım awox marka erken gebelik testi negatif sonuç verdi. Sizce neden olmuş olabilir bu arada kutuda beklenen adet gününden bir gün sonrası yapılması önerilir yazıyordu erken yaptığım için mi gözükmedi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…