Canım tek bir ilişki ile hamilr kalan bir sürü geçtiyse bir test yap derim 3gün geçti diyorsun belkide vardır adet şancısı olup hamile kalan çok oda bir belirti ayırt etmesi zor senin yerinde olsam yapardımArkadaşlar
arı sütü bal polen kullanıp adeti geciken oldumu ?
bu ay ilk defa kullandım adetim olması gereken günden 3 gün geçti (fakat sat'ı geçmedi henüz)
göğüslerim aşırı derecede şiş ve gergin tam 1 haftadır ara ara 'heh adet olucam' dedirten kasık ağrılarım oluyor yarım saat sonra geçiyor
gebelikten şüphelenmiyorum çünkü bu ay doğru düzgün birliktelik olmadı
arı sütü bal polen den şüpheleniyorum acaba o mu geciktirdi
Canim bekle 4 gün daha neden erken veriyorsun ki ?
Bu uzun bir süreç olabiliyor, bazen hamile kalabilmek hiç sorun yokken bile 1 seneyi bulabiliyor.
10 gün kala evde test yapmaya başlamak olsun, 4 gün önce kan vermeye başlamak çok yıpratıcı olur her ay yaşamak.
Ben kaset test için adet gecikmesi beklenmesi taraftarıyım, testte çizgiyi görmedikçe de kan testi vermeme taraftarıyım.
Canım adetine ne kadar var dahaGünaydın kızlar test yaptım sonuç negatif
Bekle az daha testte çıkmayan kandada çıkmaz test yap ılk bence
ama geçen ay 4 ünde olmuşum tam bir ay dolmadı yaniCanım tek bir ilişki ile hamilr kalan bir sürü geçtiyse bir test yap derim 3gün geçti diyorsun belkide vardır adet şancısı olup hamile kalan çok oda bir belirti ayırt etmesi zor senin yerinde olsam yapardım
Gecikme yaşıyor musun her ay yaşamıyorsan bi yap bence ben bile senin yerine heycanladım duramazdım şimdiye kadarama geçen ay 4 ünde olmuşum tam bir ay dolmadı yani
fakat ben hep 25 26 günde bir olurum bu sefer olmam gereken günden 3 gün geçti
Canim benim de çocuğum var şükürler olsun. İlk aydan hamile kalmıştım ona.Ya canım zaten çok şükür 2 tane yavrum var olmasa da taktiri ilahi diyeceğim nasibi varsa gelir
Bu ay ilk defa denedim daha önceki gebeliklerimde çok şükür Allah aratmadan çok verdi ama bu ay farkli ağrılarım olunca acaba mi dedim zaten sağlık ocağında randevum vardı iptal ettim 4 gün önce bile kanda çıkmayan pozitif olanlar varmış
Bence durabilirsen iki üç gün daha dur derim canım, kızıma hamile kaldığımda bir iki gün önce vermeme rağmen betam 10 çıkmıştı varsada çıkmaya bilirKızlar adete son 4 kaldı bugün kan testi versem belli olurmu test yapmaya korkuyorum yoksa erken mi
hayır saat gibidir.Gecikme yaşıyor musun her ay yaşamıyorsan bi yap bence ben bile senin yerine heycanladım duramazdım şimdiye kadar
Yaaa bence var o zaman canım tek bir ilişkiye hamile kalan çok dediğim gibi yap bence o mucizen senledir inşallah artık çok beklemişsin vakti gelmiştir inşallah artık böyle diyip hamile kalan çokhayır saat gibidir.
hatta saati bile aynıdır
takvimin dediği gün olurum genelde
ama 2 yıldır olmadıgı için hiç ümit etmiyorum :)
üzerine birde bu ay doğru düzgün hiç ilişki olmadı :)
Kesinlikle , olsun canım şartlar o an neyi gerektiriyorsa onu yapan bir jenerasyon olduk biz, olsun Allah sağlık versin, elimizden geleni yaparız inşallah :)Canim evde olan çalışmak istiyor, çalışan evde olmak :)
Bende evlendikten sonra özelden çıkıp kpss çalıştım, 87 puan aldım, ama mezun olduğum bölümden atanamadim. Acikogretimden bir üniversite daha okudum, tekrar sınava hazırlandım derken geçen hafta puanlar açıklandı. Çok şükür atanacak bir puan aldım, artık atama bekliyorum.
Öğretmen olmak bir bayan fıtratına çok daha uygun çalışma saatleri vs.
Bu sene bende çocuk gelişimi okumak için kayıt yaltiracaktim, ama yiprandim senelerdir ders çalışmaktan. Ondan bu sene bir durayım hamileliğe odaklanayim, sonrası atama yeni şehre alışma derken, rahat bir kuruma atanirsam o zaman başlarım çocuk gelişimine artık.
Beraber başlarız testlere artıkınAynıyız benimde yeni bat 25 kasım.
enee valla mı, ben buraya gelin geldim 11 yıl oldu bebiş. ama artık buralı oldum çok seviyorum. Çukurovada Kenan Evrende oturuyoruz kuzum biz sen nerdesin ?Kız bende adana
Merhaba sat 26 Ekim bat 23 KasımSelam kızlar gelin bu süreci birlikte yaşayalım
ANNE ADAYI
SAT
BAT
DURUM@iremgns 1 EKİM 1 KASIM @Beyazmelek11 1 EKİM 1 KASIM @LeucotheaThemis 5 EKİM 1 KASIM @Pimpirikli10 2 EKİM 1 KASIM Rosebelle 4 EKİM 2 KASIM @beyons 2 KASIM @babylovev 3 KASIM @ZumraNil 4 EKİM 3 KASIM @Mervenur277 6 EKİM 3 KASIM@hasgrl 7 EKİM 4 KASIM @nunu8991 7 EKİM 4 KASIM pozitifbiri 8 EKİM 4 KASIM @Bebisee 4 EKİM 4 KASIM @cizgilibirblog 9 EKİM 4 KASIM melegim can 5 KASIM trkn0709 8 EKİM 5 KASIM @Eymen01 6 EKİM 5 KASIM @dunya162 8 EKİM 5 KASIM @yagmursulari 8 EKİM 5 KASIM @silencee07 6 EKİM 5 KASIM NewMamaa 10 EKİM 5 KASIM @Bearhug 11 EKİM 6 KASIM @1ebe 11 EKİM 6 KASIM @Papatyamaviss 11 EKİM 8 KASIM @Ozlenenhanim 8 EKİM 8 KASIM @trueliving_ 8 KASIM @hanzade_87 12 EKİM 8 KASIM @BuDunyaninMukafatiOlmali 8 KASIM @Simgeklcc 13 EKİM 8 KASIM @September Wind 12 EKİM 9 KASIM @Narekilic 12 Ekim 9 KASIM @Minicikfzt 10 KASIM @dream2311 14 EKİM 11 KASIM @mmelekkkk 11 KASIM @melek076 14 EKİM 11 KASIM @Nuhra2 14 EKİM 11 KASIM @ozlemem 12 EKİM 12 KASIM @Feyzacim 14 EKİM 11 KASIM @Aden2023 13 KASIM @mssmaya07 13 KASIM @sila1825 13 KASIM @Devakus 14 KASIM @fnd_50 14 KASIM @Eozlemtsn 15 KASIM @Kaktushane 14 EKİM 15 KASIM @Wanda Maximoff 15 KASIM @Giraffiee 16 KASIM @Cesmedeva 16 KASIM @destinesiaa 17 KASIM @Ncct 19 EKİM 15 KASIM Cey1an 17 EKİM 16 KASIM @lavinya- 20 EKİM 17 KASIM @mavilihayat00 21 EKİM 17 KASIM @Gezenlady 21 EKİM 18 KASIM Safransari 22 EKİM 18 KASIM @-Arwen- 24 EKİM 18 KASIM @kubuss 23 EKİM 22 KASIM @Nypmha 25 KASIM @didom65 @babylovev 28 KASIM @TASUU 28 EKİM 24 KASIM @Pimpirikli10 31 EKİM 29 KASIM
Ben baraj yolu tarafı ibo osman caddesindeyim canımKesinlikle , olsun canım şartlar o an neyi gerektiriyorsa onu yapan bir jenerasyon olduk biz, olsun Allah sağlık versin, elimizden geleni yaparız inşallah :)
Beraber başlarız testlere artıkın
enee valla mı, ben buraya gelin geldim 11 yıl oldu bebiş. ama artık buralı oldum çok seviyorum. Çukurovada Kenan Evrende oturuyoruz kuzum biz sen nerdesin ?
Banada lh çok düşük geldi de ben düşük yaptıgım için adetim damla daml geliyor ilk günü gittim adetin bi baktırım diye böyle çıktıLh düşük çıkmış canim.
Ama bu testin adetin kaçıncı günü yapıldığı da önemli. Doktor yorumlar artik
Ben baraj yolu tarafı ibo osman caddesindeyim canım
İnşallah canım görüşelimÇok yakınız ben de İller bankasından kenan evrene döndüğünde Kenan evren dönüşüne yakın Erkan Sürücü kursu var onun yanında oturuyorum :) Görüşelim ilerde :)
Selamın Aleyküm beni de ekler misiniz SAT 5 Ekim BAT 3 KasımSelam kızlar gelin bu süreci birlikte yaşayalım
ANNE ADAYI
SAT
BAT
DURUM@iremgns 1 EKİM 1 KASIM @Beyazmelek11 1 EKİM 1 KASIM @LeucotheaThemis 5 EKİM 1 KASIM @Pimpirikli10 2 EKİM 1 KASIM Rosebelle 4 EKİM 2 KASIM @beyons 2 KASIM @babylovev 3 KASIM @ZumraNil 4 EKİM 3 KASIM @Mervenur277 6 EKİM 3 KASIM@hasgrl 7 EKİM 4 KASIM @nunu8991 7 EKİM 4 KASIM pozitifbiri 8 EKİM 4 KASIM @Bebisee 4 EKİM 4 KASIM @cizgilibirblog 9 EKİM 4 KASIM melegim can 5 KASIM trkn0709 8 EKİM 5 KASIM @Eymen01 6 EKİM 5 KASIM @dunya162 8 EKİM 5 KASIM @yagmursulari 8 EKİM 5 KASIM @silencee07 6 EKİM 5 KASIM NewMamaa 10 EKİM 5 KASIM @Bearhug 11 EKİM 6 KASIM @1ebe 11 EKİM 6 KASIM @Papatyamaviss 11 EKİM 8 KASIM @Ozlenenhanim 8 EKİM 8 KASIM @trueliving_ 8 KASIM @hanzade_87 12 EKİM 8 KASIM @BuDunyaninMukafatiOlmali 8 KASIM @Simgeklcc 13 EKİM 8 KASIM @September Wind 12 EKİM 9 KASIM @Narekilic 12 Ekim 9 KASIM @Minicikfzt 10 KASIM @dream2311 14 EKİM 11 KASIM @mmelekkkk 11 KASIM @melek076 14 EKİM 11 KASIM @Nuhra2 14 EKİM 11 KASIM @ozlemem 12 EKİM 12 KASIM @Feyzacim 14 EKİM 11 KASIM @Aden2023 13 KASIM @mssmaya07 13 KASIM @sila1825 13 KASIM @Devakus 14 KASIM @fnd_50 14 KASIM @Eozlemtsn 15 KASIM @Kaktushane 14 EKİM 15 KASIM @Wanda Maximoff 15 KASIM @Giraffiee 16 KASIM @Cesmedeva 16 KASIM @destinesiaa 17 KASIM @Ncct 19 EKİM 15 KASIM Cey1an 17 EKİM 16 KASIM @lavinya- 20 EKİM 17 KASIM @mavilihayat00 21 EKİM 17 KASIM @Gezenlady 21 EKİM 18 KASIM Safransari 22 EKİM 18 KASIM @-Arwen- 24 EKİM 18 KASIM @kubuss 23 EKİM 22 KASIM @Nypmha 25 KASIM @didom65 @babylovev 28 KASIM @TASUU 28 EKİM 24 KASIM @Pimpirikli10 31 EKİM 29 KASIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?