- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sırf oyuzden emın olamıyorum dun gece ınsallah yuksek cıkar dıye dıye uyudum yıne 36.6 fln cıksaydı umudu kaybederdım ama bu bırazcıkın umut oldu ama ne bıleyım dalglanmam cok oglumda da dalgalanmaları coktu gebelık testı yaptıgımız zamanlar 36.6 36.7 imiş atesım hatta neyse atese devam ben kendımce 3 kasımda test yap dıye not almısım uygulamayaCanım sen artık düzenliölçmeye devam et az görelim kız hemen yorum diyonuzyeni çatlamış güzel de denk gelmiş ilişki. eğer tuttuysa 7-10 gün sonrasında ateş kendini belli eder
YAvrukuş yükselişin güzel de senin dalgalanıyor diye ne yalan söylim çekiniyorum bişey demeye , ama 36.9 ve 37 ler umut vericidir genelde , ayrıca 7 dpo yu da geçmişsin ay heyecan yaptım :) hadi inşallah vardır.
yaa deme askısı olsun kasımda hala bırlıkteyızRosebelle bebişim ben elendim
![]()
Adet hanım geldi hoşgeldi napak :) Benim adet yavaş yavaş eski düzenime dönüyor. 27 de 28 de birlerden 25 te birlere döndüm. Normal döngüm 21 22 de birdir. Bu durumda yeni BAt bildiriyorum 25 te bire göre yazayım 25 Kasım
![]()
Bende sırf oyuzden emın olamıyorum dun gece ınsallah yuksek cıkar dıye dıye uyudum yıne 36.6 fln cıksaydı umudu kaybederdım ama bu bırazcıkın umut oldu ama ne bıleyım dalglanmam cok oglumda da dalgalanmaları coktu gebelık testı yaptıgımız zamanlar 36.6 36.7 imiş atesım hatta neyse atese devam ben kendımce 3 kasımda test yap dıye not almısım uygulamaya
Bebişim şu MFK takviyelerinden Minera benim migrenime çok iyi geldi aslında. Yani maden suyunun bağ ağrımı azalttıgını farkettiğimde aklıma diyetisyen zamanlarım geldi hep minerallerim eksik çıkardı orda da. Ama inciri de denerim ondan kolay ne var ki , sağolasınBenim de 8 dene gecti kızlar
Hirmonlarima bir kaç ay ince baktirdim nirmal çıktı
Ama baş ağrısını senelerdir bende yoğun şekilde yaşıyorum regl dönemi
2 aydır günde bir tane kuru incir tüketiyorum, yumurta kalitesi artsın diye ve hangi hormonu dengeliyor da 2 aydır regl dönemi baş ağrısı yaşamadım.
Geldi geldi buyurdu sonunda hanfendi :)Ne yaptın canim, regl geldi mi ?
Kız aman deyim Covit neyim olmaya ??Dün gece de benimki hastalandı kolay kolay hastalanmaz ateşler sıtmalar vallahi bilmiyorum hali vakti olmaz gibi yanaşır mı bilmiyorum![]()
Papatyamaviss aşko senin oğlana ay vurmuş
ay birinci evine zorlu açı yapmış dün yavaştan düzelir haleti ruhiyesi düzelmiş bile olabilir ama mars da retroya girdi üç ay sürecek ters hareketi bu üç ay içinde ara ara cozutabilir özellikle ayın oğlak burcunda olduğu dönemler biraz zorlu geçebilir sizin için
Bir de çok aşırı profesyonel değilim bu konuda ama gördüğüm kadarıyla oglusun ileride baya zengin olacak yahatta yaptığı işle ünlü biri falan bile olabilir ama kadınlara çok dikkat etmeli evleneceği kadına kız arkadaşlarına falan maddi yönden çok şanslı bir haritası var ama bir kadın tarafından maddi anlamda somurulmeye de açık aman çocuğa mukayyet ol kız elin kizlari paraciklari yemesin hehe
![]()
kız 7 de alarm calıyor 7 de olcuyorum her sabah kalktıgım saat bellı kı aslındaHEr sabah aynı saatte ölçersen dalgalanman çok olmaz kuzu
ahahhaha bende cok yarım yamalak baktıgımda bu durumu gormustum ama ben bılgılerı bırlestıremıyorumPapatyamaviss aşko senin oğlana ay vurmuş
ay birinci evine zorlu açı yapmış dün yavaştan düzelir haleti ruhiyesi düzelmiş bile olabilir ama mars da retroya girdi üç ay sürecek ters hareketi bu üç ay içinde ara ara cozutabilir özellikle ayın oğlak burcunda olduğu dönemler biraz zorlu geçebilir sizin için
Bir de çok aşırı profesyonel değilim bu konuda ama gördüğüm kadarıyla oglusun ileride baya zengin olacak yahatta yaptığı işle ünlü biri falan bile olabilir ama kadınlara çok dikkat etmeli evleneceği kadına kız arkadaşlarına falan maddi yönden çok şanslı bir haritası var ama bir kadın tarafından maddi anlamda somurulmeye de açık aman çocuğa mukayyet ol kız elin kizlari paraciklari yemesin hehe
![]()
Ha ha oğlan anası olmak da zor heralde yaAy ben de büyük oğlumdan korkuyorum hep 07.03.2014 sabah 8.30 doğumu kuzu. Yavrum çok dalgın, merhametli, sevecen, paylaşımcı bir o kadar da akıllı. Kızın biri bir gün bunu kafalar diye çoook korkuyorum hadi içimi ferahlat biraz![]()
![]()
![]()
Ha ha oğlan anası olmak da zor heralde yaDoğum şehri ne kuzu? O da lazım.
Rica ederim kuzum güzel güzel büyüsün inşallah potansiyelini gerceklestirsin vatana millete hayırlı evlat olsun minisahahhaha bende cok yarım yamalak baktıgımda bu durumu gormustum ama ben bılgılerı bırlestıremıyorumdesene daha cekeceğimz var doğum gunune kadar kök söktürecek bize belli oldu :d agzına sağlık kuzucumm
zengo olsunda anasını kurtarsın dermişim kızlar bırakmıyor pesını bana mı kalcak ahahahRica ederim kuzum güzel güzel büyüsün inşallah potansiyelini gerceklestirsin vatana millete hayırlı evlat olsun minis![]()
Ha ha oğlan anası olmak da zor heralde yaDoğum şehri ne kuzu? O da lazım.
Yahusuhlu ve başarılı oğlan anası olmak iştezengo olsunda anasını kurtarsın dermişim kızlar bırakmıyor pesını bana mı kalcak ahahah![]()
Biz de ondan şüphelendik iki kez belirtisiz covid geçirmişti tesadüfen öğrenmiştik covid olduğunu . Bu sefer değişik bir şey oldu anlamadıkBebişim şu MFK takviyelerinden Minera benim migrenime çok iyi geldi aslında. Yani maden suyunun bağ ağrımı azalttıgını farkettiğimde aklıma diyetisyen zamanlarım geldi hep minerallerim eksik çıkardı orda da. Ama inciri de denerim ondan kolay ne var ki , sağolasın
Geldi geldi buyurdu sonunda hanfendi :)
Kız aman deyim Covit neyim olmaya ??
Oyyyy ya yerimOğlan anası olmak hem zor ama çoook güzel Valla Eşimle olan aşkımızdan çok daha ayrı bir aşk:) Gelir gider beni över güzel sözler söyler erirsin erir, okşar öper sarılır yatar![]()