Tamam o zaman ölçmeye devamCanım sen artık düzenliölçmeye devam et az görelim kız hemen yorum diyonuzyeni çatlamış güzel de denk gelmiş ilişki. eğer tuttuysa 7-10 gün sonrasında ateş kendini belli eder
YAvrukuş yükselişin güzel de senin dalgalanıyor diye ne yalan söylim çekiniyorum bişey demeye , ama 36.9 ve 37 ler umut vericidir genelde , ayrıca 7 dpo yu da geçmişsin ay heyecan yaptım :) hadi inşallah vardır.
Bu ay ara kanaman olunca umitlenmistim senden, yerleşme kanaması mi diye.Bebişim şu MFK takviyelerinden Minera benim migrenime çok iyi geldi aslında. Yani maden suyunun bağ ağrımı azalttıgını farkettiğimde aklıma diyetisyen zamanlarım geldi hep minerallerim eksik çıkardı orda da. Ama inciri de denerim ondan kolay ne var ki , sağolasın
Geldi geldi buyurdu sonunda hanfendi :)
Kız aman deyim Covit neyim olmaya ??
Ben kullanıyorum canim, ama gecikme yaşamadım.Arkadaşlar
arı sütü bal polen kullanıp adeti geciken oldumu ?
bu ay ilk defa kullandım adetim olması gereken günden 3 gün geçti (fakat sat'ı geçmedi henüz)
göğüslerim aşırı derecede şiş ve gergin tam 1 haftadır ara ara 'heh adet olucam' dedirten kasık ağrılarım oluyor yarım saat sonra geçiyor
gebelikten şüphelenmiyorum çünkü bu ay doğru düzgün birliktelik olmadı
arı sütü bal polen den şüpheleniyorum acaba o mu geciktirdi
Valla ben de anlamadım halen de tam olarak sökülebilmiş değil. Can çektiriyor. Kuzu ben normalde memurum kamuda ama MAtematik mezunuyum. Formasyon da aldım. Bu yıl İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi ne yazıldım. 1. sınıfım ablaBu ay ara kanaman olunca umitlenmistim senden, yerleşme kanaması mi diye.
Hayirlisi artık.
Günlük Türk kahvesi içerim, yanına incir ekledim 2 aydır, dene mutlaka, hem yumurta geliştirmeye de faydası var.
Bu arada ne dersi calisiyorsun ?
Ya sen çalışıyor musun ?Valla ben de anlamadım halen de tam olarak sökülebilmiş değil. Can çektiriyor. Kuzu ben normalde memurum kamuda ama MAtematik mezunuyum. Formasyon da aldım. Bu yıl İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi ne yazıldım. 1. sınıfım abla12 sinde vizelerim var
Ya sen çalışıyor musun ?
Ev hanımısin şansım seni.
Canim evde olan çalışmak istiyor, çalışan evde olmak :)Ay bazen kesinlikle ev hanımı olmayı çok ciddi istiyorum. Sırf o yüzden öğretmenliğe cırmalamaya çalışıyorum canım 11 yılımın içindeyim memurlukta. İki çocuk ve ev işleri , çocukların okulu vs gerçekten öğretmenlik bu konuda çok iyi, ben de çok seviyorum ama olamadık işte. 2010 kpss mağdurlarındanım sınavı iptal ettiler ya zamanında
Aynıyız benimde yeni bat 25 kasım.Rosebelle bebişim ben elendim Adet hanım geldi hoşgeldi napak :) Benim adet yavaş yavaş eski düzenime dönüyor. 27 de 28 de birlerden 25 te birlere döndüm. Normal döngüm 21 22 de birdir. Bu durumda yeni BAt bildiriyorum 25 te bire göre yazayım 25 Kasım
Bu arada fsh da 19 du 3.77 ye düşmüş çok düşük degil miKızlar anlayan varsa bakabilir mi sonuçlarım nasıl doktora gitmedim henüz
Günaydın kızlar test yaptım sonuç negatif
Benim de :)Aynıyız benimde yeni bat 25 kasım.
Lh düşük çıkmış canim.Kızlar anlayan varsa bakabilir mi sonuçlarım nasıl doktora gitmedim henüz
Canim bekle 4 gün daha neden erken veriyorsun ki ?Kızlar adete son 4 kaldı bugün kan testi versem belli olurmu test yapmaya korkuyorum yoksa erken mi
Bekle az daha testte çıkmayan kandada çıkmaz test yap ılk benceKızlar adete son 4 kaldı bugün kan testi versem belli olurmu test yapmaya korkuyorum yoksa erken mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?