KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Günaydın fıstık anneler 🥰 gününüz müko geçsin 😘😘😘 ateş tablomu atıyorum , adet hanimlar inşallah bugün teşrif ederler 😣 ders çalışmam lazım odaklanmam lazım artık 🤭 Papatyamaviss Papatyamaviss @silencee07 @LeucotheaThemis fnd_50 fnd_50 @TASUU beyons beyons melegim can melegim can Bearhug Bearhug ve tüm güzellikler, ben bunu etiket yapmam da merak ediyorsunuz diye hatırlayabildiklerimi yazdım kızlar
Bu ayda kısmet degilmiş canım ne diyelim adetler bitsin çalışmalara devam kafamızı dinleyelim biraz derslerine odaklan canım 🤗🤗

Kendi efektimi kendim yapayım bugunde boş

Eklentiler

• 15086708-DA12-4716-BAA0-86AC2A95DF76.jpeg
    15086708-DA12-4716-BAA0-86AC2A95DF76.jpeg
    53,1 KB · Görüntüleme: 51
  • CF879287-BE8F-4ADA-9177-189C88065AC1.jpeg
    CF879287-BE8F-4ADA-9177-189C88065AC1.jpeg
    69,5 KB · Görüntüleme: 54
Günaydın fıstık anneler 🥰 gününüz müko geçsin 😘😘😘 ateş tablomu atıyorum , adet hanimlar inşallah bugün teşrif ederler 😣 ders çalışmam lazım odaklanmam lazım artık 🤭 Papatyamaviss Papatyamaviss @silencee07 @LeucotheaThemis fnd_50 fnd_50 @TASUU beyons beyons melegim can melegim can Bearhug Bearhug ve tüm güzellikler, ben bunu etiket yapmam da merak ediyorsunuz diye hatırlayabildiklerimi yazdım kızlar
Olsun kuzu ya yeni bat da Kasım olacak senin büyük ihtimalle zaten hala beraberiz hala umudumuz var zaten bu sefer bence kesin olacak senin 😍😍🤣 malum artık eşin kaçak olmaktan vazgeçti ve er meydanına çıkmayı seçti 😄😄😄

helal benim tosunuma 🤣🤣🤣🥳🥳❤❤
Olsun kuzu ya yeni bat da Kasım olacak senin büyük ihtimalle zaten hala beraberiz hala umudumuz var zaten bu sefer bence kesin olacak senin 😍😍🤣 malum artık eşin kaçak olmaktan vazgeçti ve er meydanına çıkmayı seçti 😄😄😄

günaydın kızlar günümüz güzel gecsin bende hafiften başladı adet agrıları bakalım ne olacak olmasada yine kasımdayız illa tutacak kasımda 😍😍

diyelim ki gebelik tuttu gebisler size sorum benim gebeligim uzerinden 11 sene gecti hormon degisikligi nediyeli insan basi agrirmi bide sol kasigimda durmadan bir seyirme var bu normalmi

Valla onlar bendede oldu canım 8 sene geçti dogum yapalı hormonlar evrim geçiriyor galiba çok ara vermişiz şimdide çocukdq çocuk diye derdine düşüyoruz hormonlar müsade ederse 🫣🫣
Benim de 8 dene gecti kızlar
Hirmonlarima bir kaç ay ince baktirdim nirmal çıktı
Ama baş ağrısını senelerdir bende yoğun şekilde yaşıyorum regl dönemi
2 aydır günde bir tane kuru incir tüketiyorum, yumurta kalitesi artsın diye ve hangi hormonu dengeliyor da 2 aydır regl dönemi baş ağrısı yaşamadım.

Günaydın canım seninki eli kulağında geldi gelecek😅 ben de bugünkü tabloyu bırakıyorum bir yorumlayın bakalım pozitifbiri pozitifbiri Papatyamaviss Papatyamaviss

Eklentiler

• 51456B27-5AEC-4753-B30F-0883106382D2.jpeg
    51456B27-5AEC-4753-B30F-0883106382D2.jpeg
    159,2 KB · Görüntüleme: 46
Herkese merhaba benim adet tarihim 23 eylül halen adet olmadım en son gecen hafta pazar gunu adetim 1 hafta gecince test yaptım yok doktor rahim kalınlaşmış bebek olabilir dedi 10 gun bekle test yap dedi. İlk bebegimde de 15 gün sonra 81 ile öğrenmiştim inşaallah bende aranıza katılırım. Beklemek zor🥺🥺

Günaydın canım seninki eli kulağında geldi gelecek😅 ben de bugünkü tabloyu bırakıyorum bir yorumlayın bakalım pozitifbiri pozitifbiri Papatyamaviss Papatyamaviss
Ben yorum yapıyorum banada yorum yapın sabahtan beri deli dana gibi geziyorum :KK70: Şöyle birşey var dun geceden berı kasıklarım karnım ılık ılık adet oncesı belırtıler gıbı yanı ama adete genelde 2 3 gun kala baslar normalde ya erken adet olcam yada bılmıyorum suan mın 7 8 Kasım adetım pozitifbiri pozitifbiri
1667283933959.png

Ben yorum yapıyorum banada yorum yapın sabahtan beri deli dana gibi geziyorum :KK70: Şöyle birşey var dun geceden berı kasıklarım karnım ılık ılık adet oncesı belırtıler gıbı yanı ama adete genelde 2 3 gun kala baslar normalde ya erken adet olcam yada bılmıyorum suan mın 7 8 Kasım adetım pozitifbiri pozitifbiri
Eki Görüntüle 3154245
Kız yorum yaptım ya ben aşk olsun ateş ölçme yöntemine paylaşmışsın orada gördüm yorumladım🤣🤣 dedim ki yerleşme düşüşünden selamlar diyip güzelce yükselen bir tablo gibi geliyor bana

Kız yorum yaptım ya ben aşk olsun ateş ölçme yöntemine paylaşmışsın orada gördüm yorumladım🤣🤣 dedim ki yerleşme düşüşünden selamlar diyip güzelce yükselen bir tablo gibi geliyor bana
ahaha evet onu gordum burda sabahın nurunda paylastım da :D acaba dıyıp heveslenmek ıstemıyorum ama karın agrılarım bagırsak haraketlerım benı gerı cekıyor , ama en en en cok suphe dusuruen içime oğlumda kı gibi kuyruk sokumu yanması yaşamam dün yine oldu o cok aklımı karıstırıyor, 1 senedı -t nerdeyse oturarak calısıyorum ılk defa bu ay oldu bu durum

Canım sen artık düzenliölçmeye devam et az görelim kız hemen yorum diyonuz :D yeni çatlamış güzel de denk gelmiş ilişki. eğer tuttuysa 7-10 gün sonrasında ateş kendini belli eder ;)
Eki Görüntüle 3154245
YAvrukuş yükselişin güzel de senin dalgalanıyor diye ne yalan söylim çekiniyorum bişey demeye , ama 36.9 ve 37 ler umut vericidir genelde , ayrıca 7 dpo yu da geçmişsin ay heyecan yaptım :) hadi inşallah vardır.

Back