KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Dün son raddeme geldi zaten bi daha yapsın bakalım da ne duyacak ayıp ya terbiyesizlik saygısızlık sen kimsin ki iki kişi arasındakine karışıyorsun.
Ay çok sinir bozucu, annemin bı lafı var ,sanki kadinligiyla doğurdu da hava atıyor diyor

bende klomen kullandım tamamen kendı ınsıyatıfımde

Ah canımın içi kıyamam ona,ama şöyle düşün Allah korusun ya hiç olmasaydı

çok istiyorum başlamak benim koca resmen wc takip ediyor elinde test peşimde:) utanmazsa kendi işeyecek testte:)))))
ilk mi ilk mi
ondan habersı zyapacaksan ve elınde bolca testın varsa başlasanda olur ben basladım her sabah yapar dururm artık cunku cunku tez canlıyım

Canım aynısı bende de oldu ikinci günde bir sefer kahverengi lekelenmem oldu sonra adet oldum galiba stresden oluyor böyle. Yarınıda bekle eğer gelmezse diğer gün tekrae yap idrar testi
Benim 5 gün geçti lekelenme üzerinden. Leke de 11.geciken gün gelmisti

ilk mi ilk mi
ondan habersı zyapacaksan ve elınde bolca testın varsa başlasanda olur ben basladım her sabah yapar dururm artık cunku cunku tez canlıyım
evet ilk olacak Allah nasip ederse. testim çok fakat takipcimde çok gidip testleri sayar acaba yaptımı diye günümü sayıyor ya :) bende daha iyi takip ediyor

benımde 24 de sılındı 8gunm yanı ben yaptım tık yok
Daha erken ya belki vardır ama erken diye çıkmamıştır.. Ben forumda bir yerde 10 günü bekleyin diye okudum sanki o nedenle perşembeyi bekleyeyim 11 olsun dedim ama :)

Canım bazen testler pik göstermeyebilir yumurtluyor da olabilirsin sen gün aşırı dene gerisi takdir ilahi inşallah. Vurduğunuz gol olsun çok heyecanlı ya Rabbim hepimize versin inşallah

Canım bazen testler pik göstermeyebilir yumurtluyor da olabilirsin sen gün aşırı dene gerisi takdir ilahi inşallah. Vurduğunuz gol olsun çok heyecanlı ya Rabbim hepimize versin inşallah
Bende katılıyorum buna benim hiç çift çizgi görmedim ama 1 ara bir dolu devam gerisi Allaha kalmış hepimiz dolup taşsakta toptan rahatlasak

Daha erken ya belki vardır ama erken diye çıkmamıştır.. Ben forumda bir yerde 10 günü bekleyin diye okudum sanki o nedenle perşembeyi bekleyeyim 11 olsun dedim ama :)
Doğrusu o kuzum zaten mın 10 beklemek benımkısı heyecan aramak

Bende katılıyorum buna benim hiç çift çizgi görmedim ama 1 ara bir dolu devam gerisi Allaha kalmış hepimiz dolup taşsakta toptan rahatlasak
Aynen canım ya valla gün aşırı yapacağım kısmeti varsa gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…