- Emoji Skoru
- 638
- Puanlar
- 18
Ay çok sinir bozucu, annemin bı lafı var ,sanki kadinligiyla doğurdu da hava atıyor diyorDün son raddeme geldi zaten bi daha yapsın bakalım da ne duyacak ayıp ya terbiyesizlik saygısızlık sen kimsin ki iki kişi arasındakine karışıyorsun.
bende klomen kullandım tamamen kendı ınsıyatıfımdeyumurtlama gördüm ama çatlamaya emin değilim:) klomen kullandım ki benim yumurtlama da sorun yoktu doktor arkadaşım olduğu için yumurta büyüklüğüne baktı bu gece çatlar bugünü yarını değerlendir dedi. 22 ve 23 kasım için demişti ama 24te çatladı tabi onuda boş geçmedim :)
En akıllı uslu olanların yerine sordun soruyuBat tarihi 7 kasım olanlar ne zaman test yapalım?
Ah canımın içi kıyamam ona,ama şöyle düşün Allah korusun ya hiç olmasaydıeee kizlar ben ne diyeyim oglum 10 yasinda ve ben ocakta 41 yasima giricem millet benim icin kisir diyodur cocugu olmuyor baska diyordur ...bu sene artik oglum cok dua eder oldu anne insallah bitane kardesim olur herkesin kardesi var diyor bunu duydukca ben uzuluyorum...
adet tarıhın ne olarak gozukuyorduBenim bugün de gelen giden yok
çok istiyorum başlamak benim koca resmen wc takip ediyor elinde test peşimde:) utanmazsa kendi işeyecek testte:)))))ahaha ben basladım ama doğrumu asla 2-3 kasım bencce mın
çok istiyorum başlamak benim koca resmen wc takip ediyor elinde test peşimde:) utanmazsa kendi işeyecek testte:)))))
ilk mi ilk miçok istiyorum başlamak benim koca resmen wc takip ediyor elinde test peşimde:) utanmazsa kendi işeyecek testte:)))))
Ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz :) Ben kendimi perşembe yapmakla yapmamak arasında zor tutuyoruö dabenimde 8. gün
Benim 5 gün geçti lekelenme üzerinden. Leke de 11.geciken gün gelmistiCanım aynısı bende de oldu ikinci günde bir sefer kahverengi lekelenmem oldu sonra adet oldum galiba stresden oluyor böyle. Yarınıda bekle eğer gelmezse diğer gün tekrae yap idrar testi
evet ilk olacak Allah nasip ederse. testim çok fakat takipcimde çok gidip testleri sayar acaba yaptımı diye günümü sayıyor ya :) bende daha iyi takip ediyorilk mi ilk mi
ondan habersı zyapacaksan ve elınde bolca testın varsa başlasanda olur ben basladım her sabah yapar dururm artık cunku cunku tez canlıyım
Daha erken ya belki vardır ama erken diye çıkmamıştır.. Ben forumda bir yerde 10 günü bekleyin diye okudum sanki o nedenle perşembeyi bekleyeyim 11 olsun dedim ama :)benımde 24 de sılındı 8gunm yanı ben yaptım tık yok
Canım bazen testler pik göstermeyebilir yumurtluyor da olabilirsin sen gün aşırı dene gerisi takdir ilahi inşallah. Vurduğunuz gol olsunAnladım canım valla iyi biliyorsan ne mutlubenimde dün akıntım başladı yoğundu ama ne dün en bugün daha pik değildi ben olurda geç Yumrtlama olursa boşuna gebe kaldım diye düşünmeyeyim diye yapıyorum. Akıntım iki gündür yoğun ama yumrtlama ve çatlamayı görmedim henüz. Zaten bat 17 kasım. Bu hafta benim yüksek doğurganlık haftası hayırlısı olsun inşallah hepimiz için bu ay sağlıklı gebeliklerimiz olsun
Bende 8 canım. Perşembe sabah düşünüyorumNe zaman test yapmayı düşünüyorsunuz :) Ben kendimi perşembe yapmakla yapmamak arasında zor tutuyoruö daçatlamadan sonra 11 gün oluyor ya:)
Bende katılıyorum buna benim hiç çift çizgi görmedim ama 1 ara bir dolu devam gerisi Allaha kalmış hepimiz dolup taşsakta toptan rahatlasakCanım bazen testler pik göstermeyebilir yumurtluyor da olabilirsin sen gün aşırı dene gerisi takdir ilahi inşallah. Vurduğunuz gol olsunçok heyecanlı ya Rabbim hepimize versin inşallah
Artık kan ver lütfenBenim bugün de gelen giden yok
Doğrusu o kuzum zaten mın 10 beklemek benımkısı heyecan aramakDaha erken ya belki vardır ama erken diye çıkmamıştır.. Ben forumda bir yerde 10 günü bekleyin diye okudum sanki o nedenle perşembeyi bekleyeyim 11 olsun dedim ama :)
Aynen canım ya valla gün aşırı yapacağım kısmeti varsa gelir inşallahBende katılıyorum buna benim hiç çift çizgi görmedim ama 1 ara bir dolu devam gerisi Allaha kalmış hepimiz dolup taşsakta toptan rahatlasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?