• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Ay evet ya bir de yaş üzerinden vuranlar var 😄😄😄 hoff bunu benim biricik annem ve teyzem bile yapıyor bak yaşın aldı gidiyor pişman olma sonra diye
Ya dokuz sene olmuş demek ki ben bu adamcagizimla ediyle budu şeklinde yaşamaktan da memnunum pişman olacaksak da alnimizda o yaziyordur oluruz ne yapalım kaderimde anne olmak yoksa ben yirmi yaşında anne olmak istesem de olmayacaktı zaten bunlar heeepp bahane sonuçta ama hiç bunu düşünmüyorlar konuşmadan önce 😐😐🤦 benim çok yakın arkadaşım 37 yaşında evlendi ve çat o ay hamile kaldı, bana yaşımı hatırlatan teyzem bile 45 yaşında doğurdu, Allah ol dedikten sonra yaş neymiş yani 😄😄
Bizzat annem 47, yaşında kardeşimi doğurdu 😅

Merhaba Kizlar regl gunu gecmisken bir kere kahverengi leke gelmesi ne demek sonra birsey gelmedi reglim gecikti ancak idrar testi negatif cikti ne yapmam gerekir

Hayır büyümemiş normal kılo gıbı 4-5 kılo almış sadece hareket fln hıcbısey aralıklı olarakta kanaması olmuş ve adet sanmış karnım agrıyor düye hastaneye gıdıyor uc saat sonra doğurarak çıkıyor
Milleteki şansa bak 😄😄😄
Biz daha portakalda vitaminken derdine düşüyoruz haha🤣🤣🤣

Ay evet ya bir de yaş üzerinden vuranlar var 😄😄😄 hoff bunu benim biricik annem ve teyzem bile yapıyor bak yaşın aldı gidiyor pişman olma sonra diye
Ya dokuz sene olmuş demek ki ben bu adamcagizimla ediyle budu şeklinde yaşamaktan da memnunum pişman olacaksak da alnimizda o yaziyordur oluruz ne yapalım kaderimde anne olmak yoksa ben yirmi yaşında anne olmak istesem de olmayacaktı zaten bunlar heeepp bahane sonuçta ama hiç bunu düşünmüyorlar konuşmadan önce 😐😐🤦 benim çok yakın arkadaşım 37 yaşında evlendi ve çat o ay hamile kaldı, bana yaşımı hatırlatan teyzem bile 45 yaşında doğurdu, Allah ol dedikten sonra yaş neymiş yani 😄😄
beyons beyons canım hiç bunlara takılmayım, Allahtan daha iyi mi biliyorsunuz diyin bi susturun. Sonra ee çalışma gerek derler utanmazlar, ona da gece bizimle misiniz diyin🤪🤪 Doğurunca siz mı bakacaksınız acaba de, bak bi daha ağızlarını açamazlar.
Dert dinlemeye hal hatır sormaya kimse yok anca laf soylesinler boşverin canım... Ye iç gez toz, acı fakiri genci yaşlıyı, acizi gözet.. Gerisi olur Allah ın izniyle

Çok teşekkür ederim canım. oyy çok geçmiş olsun sana da ggeçmiş zaten ama üff nasıl zor olmuştur kim bilir Alah yaşatmasın bir daha
Evet canım zor süreçti artık o kadar öksürüyorum ki annem gelip istanbula götürmüştü otobüste surekli öksürünce muavin bitki çayı getirmişti 🤣 annem Beni bu cayla iyileştir di gerçekten ondan once bir kürtajım vardi bide o yüzden ilaçlardan da korkuyordum birsey olur diye ben bu öksürmeyle duser diyodum bu cocuk hic umudum yoktu çünkü daha kesesini bile görmemiştik simdi 4 yasinda tam bir ergen oğlum var yani nasipten ötesi yok 🥰

Merhaba Kizlar regl gunu gecmisken bir kere kahverengi leke gelmesi ne demek sonra birsey gelmedi reglim gecikti ancak idrar testi negatif cikti ne yapmam gerekir
Bi kac aydir bu sekilde regli oluyorum canım bende yerlesme de olabilir tabiki ama reglinde gelebilir pesine hayırlısı olsun insallah

beyons beyons canım hiç bunlara takılmayım, Allahtan daha iyi mi biliyorsunuz diyin bi susturun. Sonra ee çalışma gerek derler utanmazlar, ona da gece bizimle misiniz diyin🤪🤪 Doğurunca siz mı bakacaksınız acaba de, bak bi daha ağızlarını açamazlar.
Dert dinlemeye hal hatır sormaya kimse yok anca laf soylesinler boşverin canım... Ye iç gez toz, acı fakiri genci yaşlıyı, acizi gözet.. Gerisi olur Allah ın izniyle
takmıyorum ama bakıyorum en yakınlarım bile söylüyor saygıdan susuyorum napim allah insani kimsenin diline düşürmesin bide sacma sapan taktikler veriyorlar yok ayaklarını kaldır yok bizim tek seferde oldu guya iyilik yapıyorlar bazen gülüp geciyorum artık

Canım çok bir bilgim yok ama 4-5tane yumurta olması iyi benim bildiğim büyüklüğü önemli sanırım bide.birtanesine tutuncak zaten inşallah da olur sıkma canını olumsuz düşünme direk. Doğru zaman geldiğinde olur inşallah en kısa zamanda ❤️
Valla bilmiyorum canım kiminin 30 tane yumurtası oluyo kiminin 8, önemli olan dolu olması kalitesi ve tutması tabiki. İnşallah allahım emeklerimin karşılığını verir bana dua edin bol bol🙏🏻

Benide haberdar et cAnım sonuçtan benim sonuçlar yarın çıkar büyük ihtimal birde yumurtalar çatlamış mı çatlamamış mı nerden anlıyor banada söyle bende yaptırıım o testi
Söylerim canım bende ilk defa düştüm bu yollara valla nereye sürüklerlerse oraya gidiyoruz biraz canım sıkılıyor hep kötü birşey duymaktan korkuyorum 😐

Milleteki şansa bak 😄😄😄
Biz daha portakalda vitaminken derdine düşüyoruz haha🤣🤣🤣
Ahahah dımı ama bana rol model oldu o 😂😂 ben bikere kan verirken röntgen odasının önünde bekledım dıye radyasyon a maruz. Bıraktım dıye aylarca vıcdan azabı cektım 😂

Benim bu bir kaç gündür sürekli içim kalkıyor migren bir tutuyor daha uzun sürüyor sağ kasıkta sürekli sızı gibi ağrı duygu durumum berbat hayırlara vesile olsun. Göğüs ağrım 2 gündür bayağı arttı sütten çıkar tak kısmında bile ufaktan içim gidiyor. Kendimi fazla mı dinler oldum bir hayırmı bilemedim. 🤷🏼‍♀️

Benim bu bir kaç gündür sürekli içim kalkıyor migren bir tutuyor daha uzun sürüyor sağ kasıkta sürekli sızı gibi ağrı duygu durumum berbat hayırlara vesile olsun. Göğüs ağrım 2 gündür bayağı arttı sütten çıkar tak kısmında bile ufaktan içim gidiyor. Kendimi fazla mı dinler oldum bir hayırmı bilemedim. 🤷🏼‍♀️
İnşallah vardır canım benim güzel haberlerini bekliyorum 🥰🥰🥰

Valla bilmiyorum canım kiminin 30 tane yumurtası oluyo kiminin 8, önemli olan dolu olması kalitesi ve tutması tabiki. İnşallah allahım emeklerimin karşılığını verir bana dua edin bol bol🙏🏻
Aynen canım ben bide okuduğum kadar biliyorum kimide 2-3yumurtam var diye seviniyordu o yüzden inşallah en kısa zamanda sevinçli haberini alırsın canım Allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın hepimiz bir birimize dua ediyoruz eminim 😘❤️

Canım aynısı bende de oldu ikinci günde bir sefer kahverengi lekelenmem oldu sonra adet oldum galiba stresden oluyor böyle. Yarınıda bekle eğer gelmezse diğer gün tekrae yap idrar testi

Kızlar su takvimde kalp olan yerleri değerlendirdik
Biz cuma cumartesi arka arkaya değerlendirme oldu
Ben hesaplamayı pazar gününden hesaplayarak mi yapmam lazım yoksa ovulasyon testinde pozitif gördüğüm andan itibaren mi

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-31-15-15-17-498_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    Screenshot_2022-10-31-15-15-17-498_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 29
Back