KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Sanırım evet artık bundan sonra tuttuysa yüksek seyreder. Denk gelislerin en güzeli olur inşallah 🥰😂
Bugün ateşim birden yükselmesi yumurtlamanın bittiği evreye girmiş olduğumu mu gösteriyor cano 😅 dün çok yoğun yumurtlama akıntım ve kaşık ağrım vardı dün gündüz. Gecesine ilişki oldu bilmem yetişmiş miyizdir ama hayırlısı diyorum artık. Bundan sonra da bekleme modu artık. Aynen ya öbür türlü aklım hep teste gidiyor böyle aklıma test gelmiyor

Ben de dün gece öyleydim duşa girdim çıktım.sonra bir ateş bastı nevresimin heryerinde gezdirdim elimi ayağımı serin serin diye. Ama sabah ateşim 36.3 çıktı. Gebelik için çok düşük anlican. Kafayı yedirecek bu vücutlar bize 😂
kızlar bişey sorcam sizide geceleri ateş basıyor mu? Ayaklarım yanıyor ve sürekli ter içinde uyanıyorum. Yanıyorum diyorum ateşini alayım mı diyor🤣🤣🤣

Ben de dün gece öyleydim duşa girdim çıktım.sonra bir ateş bastı nevresimin heryerinde gezdirdim elimi ayağımı serin serin diye. Ama sabah ateşim 36.3 çıktı. Gebelik için çok düşük anlican. Kafayı yedirecek bu vücutlar bize 😂
Günlerdir öyleyim ateşim baya yüksek oluyor eşim fark ediyor. Keşke bende ateş ölçsem merak ettim şimdi ateşim sabahları nasıl oluyor diye

Eklentiler

• 0F46D8DE-ABAE-4B60-AA10-4B376DAB36B5.jpeg
    0F46D8DE-ABAE-4B60-AA10-4B376DAB36B5.jpeg
    108,5 KB · Görüntüleme: 25
Gaz durumunuz nasıl?çok pis gaz yaparım pıt pıt hiç durmuyor 🙈😁🤣
Bahsettiklerin hem gebelik hem adet belirtisi ama tabi adete yakın vücut üşür. Bunu not et 😂

fnd_50 fnd_50 pozitifbiri pozitifbiri durum bundan ıbaret biraz yorum bu ne böyle çok pozitif gibi durmuyor sankı 😂
Valla kuzu umudunu kırmak istemem ama düşecek gibi daha da. Ama senin tabloların daha önce de dalgaliymis diye de çok net yorum yapmak istemiyorum.benimkine benzer gidiyor

3 gün erken 3 gün geç gördüğüm oldu sizinde bu kadar fazlamiydi ara bu ay kullanmadım zaten ama ovu testi sayesinde yumurtlama günlerinde kendimde olan değişiklikleri anliyorum
Ben 5 kez felan ovulasyon takibi yaptım.
Yumurtalamanin ,10. Gününde regl geliyor ortalama.
Tabiki makine değiliz, 2 gün geç yada erken olabiliyor

Back