- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Evet bak bencede çok ıyıYap kız eline mi yapışır
Bolca test olması pozitif çıkınca da iyi oluyo, ben koyulaşmayı takip etmek için bitirdim evdeki testleri şimdi bi kaç tane daha alsam mı acaba diyorum![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bak bencede çok ıyıYap kız eline mi yapışır
Bolca test olması pozitif çıkınca da iyi oluyo, ben koyulaşmayı takip etmek için bitirdim evdeki testleri şimdi bi kaç tane daha alsam mı acaba diyorum![]()
En fazla o olur napak yaaa daha umut var umut var , benı belim işkillendiriyor ama hayırlısıEn kotu aynı gün adet oluruz yeni ayda beraber bekleriz batımızıbat kardesim
![]()
Bugün zor kuzum eşimin işinden dolayıBugünde degerlendır mutlaka bence ates çok masum![]()
Bugün ateşim birden yükselmesi yumurtlamanın bittiği evreye girmiş olduğumu mu gösteriyor canodün çok yoğun yumurtlama akıntım ve kaşık ağrım vardı dün gündüz. Gecesine ilişki oldu bilmem yetişmiş miyizdir ama hayırlısı diyorum artık. Bundan sonra da bekleme modu artık. Aynen ya öbür türlü aklım hep teste gidiyor böyle aklıma test gelmiyor
Ay inşallah bakalım yarın ne olacak merakla bekliyorumSanırım evet artık bundan sonra tuttuysa yüksek seyreder. Denk gelislerin en güzeli olur inşallah![]()
3 gün erken 3 gün geç gördüğüm oldu sizinde bu kadar fazlamiydi ara bu ay kullanmadım zaten ama ovu testi sayesinde yumurtlama günlerinde kendimde olan değişiklikleri anliyorumBenim de öyle.
kızlar bişey sorcam sizide geceleri ateş basıyor mu? Ayaklarım yanıyor ve sürekli ter içinde uyanıyorum. Yanıyorum diyorum ateşini alayım mı diyor![]()
Gece öyle terlemişim ki altıma mi yaptimnacaba dedim kalorifer de yanmıyor hal bu kikızlar bişey sorcam sizide geceleri ateş basıyor mu? Ayaklarım yanıyor ve sürekli ter içinde uyanıyorum. Yanıyorum diyorum ateşini alayım mı diyor![]()
Günlerdir öyleyim ateşim baya yüksek oluyor eşim fark ediyor. Keşke bende ateş ölçsem merak ettim şimdi ateşim sabahları nasıl oluyor diyeBen de dün gece öyleydim duşa girdim çıktım.sonra bir ateş bastı nevresimin heryerinde gezdirdim elimi ayağımı serin serin diye. Ama sabah ateşim 36.3 çıktı. Gebelik için çok düşük anlican. Kafayı yedirecek bu vücutlar bize![]()
Bütün gece ayaklarım yorganı dışında uyudum.Gece öyle terlemişim ki altıma mi yaptimnacaba dedim kalorifer de yanmıyor hal bu ki![]()
O zaman yarınızda sağlama alBugün zor kuzum eşimin işinden dolayıbelki yarın değerlendirme olabilir
Benımkı yuksek seyredemıyor adeta ya neden kıSanırım evet artık bundan sonra tuttuysa yüksek seyreder. Denk gelislerin en güzeli olur inşallah![]()
Bahsettiklerin hem gebelik hem adet belirtisi ama tabi adete yakın vücut üşür. Bunu not etGaz durumunuz nasıl?çok pis gaz yaparım pıt pıt hiç durmuyor![]()
Valla kuzu umudunu kırmak istemem ama düşecek gibi daha da. Ama senin tabloların daha önce de dalgaliymis diye de çok net yorum yapmak istemiyorum.benimkine benzer gidiyor
Ben 5 kez felan ovulasyon takibi yaptım.3 gün erken 3 gün geç gördüğüm oldu sizinde bu kadar fazlamiydi ara bu ay kullanmadım zaten ama ovu testi sayesinde yumurtlama günlerinde kendimde olan değişiklikleri anliyorum