• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

yumurtlama gördüm ama çatlamaya emin değilim:) klomen kullandım ki benim yumurtlama da sorun yoktu doktor arkadaşım olduğu için yumurta büyüklüğüne baktı bu gece çatlar bugünü yarını değerlendir dedi. 22 ve 23 kasım için demişti ama 24te çatladı tabi onuda boş geçmedim :)
bende klomen kullandım tamamen kendı ınsıyatıfımde :D

eee kizlar ben ne diyeyim oglum 10 yasinda ve ben ocakta 41 yasima giricem millet benim icin kisir diyodur cocugu olmuyor baska diyordur ...bu sene artik oglum cok dua eder oldu anne insallah bitane kardesim olur herkesin kardesi var diyor bunu duydukca ben uzuluyorum...😓
Ah canımın içi kıyamam ona,ama şöyle düşün Allah korusun ya hiç olmasaydı

Canım aynısı bende de oldu ikinci günde bir sefer kahverengi lekelenmem oldu sonra adet oldum galiba stresden oluyor böyle. Yarınıda bekle eğer gelmezse diğer gün tekrae yap idrar testi
Benim 5 gün geçti lekelenme üzerinden. Leke de 11.geciken gün gelmisti

ilk mi ilk mi :KK70:
ondan habersı zyapacaksan ve elınde bolca testın varsa başlasanda olur ben basladım her sabah yapar dururm artık cunku cunku tez canlıyım :KK70:
evet ilk olacak Allah nasip ederse. testim çok fakat takipcimde çok gidip testleri sayar acaba yaptımı diye günümü sayıyor ya :) bende daha iyi takip ediyor

Anladım canım valla iyi biliyorsan ne mutlu 🤩 benimde dün akıntım başladı yoğundu ama ne dün en bugün daha pik değildi ben olurda geç Yumrtlama olursa boşuna gebe kaldım diye düşünmeyeyim diye yapıyorum. Akıntım iki gündür yoğun ama yumrtlama ve çatlamayı görmedim henüz. Zaten bat 17 kasım. Bu hafta benim yüksek doğurganlık haftası hayırlısı olsun inşallah hepimiz için bu ay sağlıklı gebeliklerimiz olsun
Canım bazen testler pik göstermeyebilir yumurtluyor da olabilirsin sen gün aşırı dene gerisi takdir ilahi inşallah. Vurduğunuz gol olsun😂😂😂😂 çok heyecanlı ya Rabbim hepimize versin inşallah ❤️❤️

Canım bazen testler pik göstermeyebilir yumurtluyor da olabilirsin sen gün aşırı dene gerisi takdir ilahi inşallah. Vurduğunuz gol olsun😂😂😂😂 çok heyecanlı ya Rabbim hepimize versin inşallah ❤️❤️
Bende katılıyorum buna benim hiç çift çizgi görmedim ama 1 ara bir dolu devam gerisi Allaha kalmış hepimiz dolup taşsakta toptan rahatlasak 😅😅🤗

Back