• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kızlar su takvimde kalp olan yerleri değerlendirdik
Biz cuma cumartesi arka arkaya değerlendirme oldu
Ben hesaplamayı pazar gününden hesaplayarak mi yapmam lazım yoksa ovulasyon testinde pozitif gördüğüm andan itibaren mi
Pikten sonra silinmeye başladığı tarıh

Kızlar su takvimde kalp olan yerleri değerlendirdik
Biz cuma cumartesi arka arkaya değerlendirme oldu
Ben hesaplamayı pazar gününden hesaplayarak mi yapmam lazım yoksa ovulasyon testinde pozitif gördüğüm andan itibaren mi
Ovulasyonda çatlama gördüysen 14 gün sonra regli oluyorsun yumurtlaman dan sayabilirsin canım bende 2 ay ovu testi kullandim takvimle hic alakası olmayan günler yumurtlama oldu 14 gün ise regli oldum sen ovu testine göre yap hesaplamani

@beyons canım hiç bunlara takılmayım, Allahtan daha iyi mi biliyorsunuz diyin bi susturun. Sonra ee çalışma gerek derler utanmazlar, ona da gece bizimle misiniz diyin🤪🤪 Doğurunca siz mı bakacaksınız acaba de, bak bi daha ağızlarını açamazlar.
Dert dinlemeye hal hatır sormaya kimse yok anca laf soylesinler boşverin canım... Ye iç gez toz, acı fakiri genci yaşlıyı, acizi gözet.. Gerisi olur Allah ın izniyle
😍😍🙏 Aynen öyle canım ne güzel söylemişsin

Ahahah dımı ama bana rol model oldu o 😂😂 ben bikere kan verirken röntgen odasının önünde bekledım dıye radyasyon a maruz. Bıraktım dıye aylarca vıcdan azabı cektım 😂
Haha biz böyleyiz aşko illa manyak olucaz kendimize dar edicez dünyayı yoksa hatrimiz kalıyor 🤣🤣🤣

Kızlar ovulasyon testinde 23te pik gördüm 24te silindi. 24ten itibaren sayınca bugün 8. gün.. En erken ne zaman test yapmak gerekir sizce. 13. Günde bat tarihim. Genelde tutuyor o..

Benim bu bir kaç gündür sürekli içim kalkıyor migren bir tutuyor daha uzun sürüyor sağ kasıkta sürekli sızı gibi ağrı duygu durumum berbat hayırlara vesile olsun. Göğüs ağrım 2 gündür bayağı arttı sütten çıkar tak kısmında bile ufaktan içim gidiyor. Kendimi fazla mı dinler oldum bir hayırmı bilemedim. 🤷🏼‍♀️
Hayırdır inşallah 💕🤲🤰

Az önce erken gebelik testi yaptım da boş çıktı, ovulasyonda yumurtlama görmedim ama şansımızi deneyelim dedik😅
yumurtlama gördüm ama çatlamaya emin değilim:) klomen kullandım ki benim yumurtlama da sorun yoktu doktor arkadaşım olduğu için yumurta büyüklüğüne baktı bu gece çatlar bugünü yarını değerlendir dedi. 22 ve 23 kasım için demişti ama 24te çatladı tabi onuda boş geçmedim :)

Back