- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Bol bol havuç ye bı seferde 3 5 gibi catlamasına yardımcı oluyormus çatlamazsa kıstlesöe ıhtımalı oluyormus dıger grupta gördüm bende bu ekolde olanlar. VardıKızlar günaydın,
Ovulasyon testim iki gün pikti bugün çatlaması lazım ama hala pik sanki siz de bi bakar mısınız sizce çatlamış mı yoksa pik devam mı ediyor, oikse 3 gün sürmesi normal mi ? Kafamda deli sorular
Bugün üst üste 3 tane havuç ye canim, çatlamasına yardımcı olurKızlar günaydın,
Ovulasyon testim iki gün pikti bugün çatlaması lazım ama hala pik sanki siz de bi bakar mısınız sizce çatlamış mı yoksa pik devam mı ediyor, oikse 3 gün sürmesi normal mi ? Kafamda deli sorular
Kuzum bence var cunku kuruma cızgısı olsa grı olur bılıyorsun renklı bu yumurtlama kaçıncı gündesin en guzelı on ve sonrakı gunlerde bellı oluyoBakın mesela beklemiş testler
Aslında onada hak veriyorum iki gebelikte de hemen tuttu adamda özgüven patlaması yaşadıYaa erkekler ıste hemen tutturuyorlarkaybın için çok üzüldüm
Canım benim döngülerim değişiyor. Uygulama bu ay bugünü gösteriyordu (ki gveniyorum ateşime göre yorum yapar) bakalım 4 üne kadar yaparız sıkıntı yokBelkide pozitif çıkar canım bat 4 Kasım değilmi daha var sonuçta
Valla bebişim bilemiyorum ki bana da öyle geliyor. Az önce WC de sarı kıvamlı bir akıntı geldi yumurtlama gibi kıvamlı sümüksü ama sarimsiydi neden bilmem bekliyorum. Karın ağrım var ama adet yokKuzum bence var cunku kuruma cızgısı olsa grı olur bılıyorsun renklı bu yumurtlama kaçıncı gündesin en guzelı on ve sonrakı gunlerde bellı oluyo
%50 şansı var zaten denk gelmişAslında onada hak veriyorum iki gebelikte de hemen tuttu adamda özgüven patlaması yaşadı
Dpo kactasın yarın dıye anlaşmıstık normalde senle yapacaktınCanım benim döngülerim değişiyor. Uygulama bu ay bugünü gösteriyordu (ki gveniyorum ateşime göre yorum yapar) bakalım 4 üne kadar yaparız sıkıntı yok
Valla bebişim bilemiyorum ki bana da öyle geliyor. Az önce WC de sarı kıvamlı bir akıntı geldi yumurtlama gibi kıvamlı sümüksü ama sarimsiydi neden bilmem bekliyorum. Karın ağrım var ama adet yok
Aynen şimdide aynı şeyi bekliyor sanki her zaman tutucak%50 şansı var zaten denk gelmiş
Kuzum bence var yaBakın mesela beklemiş testler
Bugünkü de hala pik dimi?Bugün üst üste 3 tane havuç ye canim, çatlamasına yardımcı olur
Canim sen 3. Bebeginemi hamilesin yoksa 3. Yümü istiyosunBende 13. Günümde mutlaka yumrtlarım canım . Kanla karışık akıntı yumurtlama belirtisi zaten canım
Valla bende ayni seyleriyazacaktim fikrimce bence de var . Biraz fazla üstüne düşüyoruz ikilem de kalıyoruz :) bekleyelim 2 gün daha gelecek gelecek gelecekKuzum bence var yakuruma çizgisine benzemiyor pek daha çok minik sanırım Yavrucuk ondan net bir şekilde hemen goremiyorsun
Bugün 2 test yap 8 saat arayla takip et kuzumBugünkü de hala pik dimi?
Var mi hareketlenmeAdete son 6 kaldı test için zor dayanıyorum
3. İstiyorum canımCanim sen 3. Bebeginemi hamilesin yoksa 3. Yümü istiyosun
Aynı gidiyoruz sabır gerek ama ben baya kararlı gidiyorum en az 10-11 gün beklicem (tabi adet olmazsam)Adete son 6 kaldı test için zor dayanıyorum
Evet ya çok mantıklı belki akşama çatlamış olur yarına bırakmayayım testi havuçları da yedm bakalım işe yarar belkiBugün 2 test yap 8 saat arayla takip et kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?