Ne kadardır denıyorsunuzKızlar neden bu kadar umutsuzum bilmiyorum ya daha adete bir hafta var içimden bir his bu haftada olmadı diyo bel ağrım çok fazla ama Heralde oda belirti değil bakalım hayırlısı olsun bu ay olmazsa önümüzdeki ay biraz detox falan yaparım Heralde Bi süre daha kotunuruz bilmiyorum çok umutsuzum
Canım iki ay olucak ama zaten ilk baştada çok emin değildim şuan istediğimden bu ayda olmazsa oğlumu biraz daha büyütürüm Heralde bilmiyorum eşimin durumu falan kafamı çok karıştırdı işi bıraktı yeni iş kuruyor belkide doğru zaman değil bilmiyorum çok karışık duygular içindeyimNe kadardır denıyorsunuz
Oğlun kaç yaşında canım bazen gel gitler yaşıyor ınsanCanım iki ay olucak ama zaten ilk baştada çok emin değildim şuan istediğimden bu ayda olmazsa oğlumu biraz daha büyütürüm Heralde bilmiyorum eşimin durumu falan kafamı çok karıştırdı işi bıraktı yeni iş kuruyor belkide doğru zaman değil bilmiyorum çok karışık duygular içindeyim
Çok cıddı bır düşüş olmamış evetBenim de düşüşe geçti bebiş test de negatif duruyor bana kalırsa , ateş çok ciddi düşmedi ama inşallah yerlesme dususudur
Ahahahahah en fazla olan o olur ama dimi napalım
2 yaş 9 aylıkOğlun kaç yaşında canım bazen gel gitler yaşıyor ınsan
Ahahahahah en fazla olan o olur ama dimi napalım
Küçükmüş kuzum maddıyat sıkıntısı cıddı mı ona göre tart bıc2 yaş 9 aylık
Aynen öyle aynen öyle benım son günler hamıleleıgı ohrendıgım kapak cızgisinin bi tık üstünde gitmiş yerleşmeden sonraDüşüşe geçse de önemli olan kapak çizgisinin üzerinde seyretmesi hala umut var ,
Ciddide değil de canım bilmiyorum ya önce dedim oğluma Bi kardeş gelsin tuvaletini öğrendi memeyi bıraktı kendinide anlatabiliyor ama şuan içimde hiç umut yok ne bilim sanki bu ayda olmadı öbür ayda olmicak gibi hissediyorum hiçbir belirtim yok önceki gebeliklerimde kaybım dada oğlumda da hemen olmuştu geçen ayda olmadı bu ayda hiç umudum yokKüçükmüş kuzum maddıyat sıkıntısı cıddı mı ona göre tart bıc
Yanı kuzum bence sal gıtsın ne zaman sana gelirse daha hersey yenı bıtmıs en fazla bıraz tadına varırsın beklerde umutsuzluğa kapılmanı gerektırcek bısey yok bence tadını çıkarCiddide değil de canım bilmiyorum ya önce dedim oğluma Bi kardeş gelsin tuvaletini öğrendi memeyi bıraktı kendinide anlatabiliyor ama şuan içimde hiç umut yok ne bilim sanki bu ayda olmadı öbür ayda olmicak gibi hissediyorum hiçbir belirtim yok önceki gebeliklerimde kaybım dada oğlumda da hemen olmuştu geçen ayda olmadı bu ayda hiç umudum yok
Eşime kalsa tuttu zaten geçen ayda çok umutluydu cinsiyet tahmin ediyordu ama bu sefer tutmadı eşimin hisleri genelde oluyo ilk gebeliğimde kız hissetti cinsiyeti kızdı ama 33 haftalıkken ölü doğum oldu oğlumda da erkek hissetti erkek oldu geçen ay bu sefer kide erkek falan diyodu ama adet oldum bu sefer tutmadı ne zam an duygulansam bu ay tuttu hamilesin ondan böylesin diyo zaten ona kalsa tek seferde tutturuyorYanı kuzum bence sal gıtsın ne zaman sana gelirse daha hersey yenı bıtmıs en fazla bıraz tadına varırsın beklerde umutsuzluğa kapılmanı gerektırcek bısey yok bence tadını çıkar
Belkide pozitif çıkar canım bat 4 Kasım değilmi daha var sonuçtaBenim tüm testlerde kuruma çizgisi var pozitif gibi. Dün akşam 5 te yaptığım test de öyle sabah yaptığım da öncekiler de , çok ilginç. Çünkü negatif olan aylarimda hiç kuruma çizgisi bile çıkmazdı
Yaa erkekler ıste hemen tutturuyorlarEşime kalsa tuttu zaten geçen ayda çok umutluydu cinsiyet tahmin ediyordu ama bu sefer tutmadı eşimin hisleri genelde oluyo ilk gebeliğimde kız hissetti cinsiyeti kızdı ama 33 haftalıkken ölü doğum oldu oğlumda da erkek hissetti erkek oldu geçen ay bu sefer kide erkek falan diyodu ama adet oldum bu sefer tutmadı ne zam an duygulansam bu ay tuttu hamilesin ondan böylesin diyo zaten ona kalsa tek seferde tutturuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?