• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kuzum olmaz ama işte ayagin yere değmeden yatakta olceceksin dalgalanma olur gerçekçi sonuç vermez uygulamalar da aynı şeyi söylüyor , kızın kaçta kalkiyorsa bı on dk öncesinde kalk alarm kur ölç
Hep aynı saatte ölçüyorum saat 9:00da ama bir iki saar önce kızım uyanıyor çişe kalkıyorum geri uyuyorum sonra saat 9:00 ölçüyorum hep bir iki dk önce bazen ölçüyorum tek. Akıntımda hala yok galiba yine yumurtlamicam bu ay. 14üncü günümdeyim

Kuzum olmaz ama işte ayagin yere değmeden yatakta olceceksin dalgalanma olur gerçekçi sonuç vermez uygulamalar da aynı şeyi söylüyor , kızın kaçta kalkiyorsa bı on dk öncesinde kalk alarm kur ölç
Hep aynı saatte kalkmıyor nasıl yapsam ve artık geç kaldım sanırım beceremedim bu işi 😂

O zaman olabilme olasılığı senin yüksek cano hafta içi test yaparsin

Hayırlısı canım mesela benim en büyük belirti olarak şuan kasık ağrım çünkü ben hiç sancı çekmeden pat diye adet olurum ama bu sefer öyle olmadı belku usttum belki endeksiyon belki bebek ☺️ belkiler ile geçiyor 😂

Hep aynı saatte kalkmıyor nasıl yapsam ve artık geç kaldım sanırım beceremedim bu işi 😂
Valla işte bu işin de olmazsa olmazı bu 🤭 senin kız işi baltalıyor 😂

Hayırlısı canım mesela benim en büyük belirti olarak şuan kasık ağrım çünkü ben hiç sancı çekmeden pat diye adet olurum ama bu sefer öyle olmadı belku usttum belki endeksiyon belki bebek ☺️ belkiler ile geçiyor 😂
Ah o belkiler yok mu 🤭

Valla işte bu işin de olmazsa olmazı bu 🤭 senin kız işi baltalıyor 😂

Ah o belkiler yok mu 🤭

Valla ya normalde ben 2 çocuk yeterli diyordum bir kız bir oğlan olunca ama bu ay eşimle konuşunca bir anda karar verdik inşallah bu seferde çok beklemeden kavusurum kavuşuruz 🤲

Ben ne olur ne olmaz 1 Kasım sağlık ocağı
14 Kasım'da kadın doğuma randevu aldım 😂😂 çünkü kadın doğuma sıra bulmak zor öyle birşey olursa en azından randevum bulunsun baktım adet olucam randevuyu iptal ederim hemen 😂

Yaa kızlar benden sabah kan geldi çogalmıyor silince geliyor acaba düşükten sonra ilk adetim ondan mı böyle oluyor düşük yaşayıpta böyle olan var mı anlatsa bana adet olamazsam diye korktum şimdide menopoz başalngocı var ya bende

ben adet oldum beni çıkarabilirsiniz..1 eylülde kürtaj olduktan 27 gün sonra lekelenme şeklinde adet olmuştum ve ondan 33 gün sonra ilk defa kırmızı adet gördümm ama adet olduğum için çok sevinçliyim. Çünkü normale döndüğümü düşünüyorum artık oh bee.

Yaa kızlar benden sabah kan geldi çogalmıyor silince geliyor acaba düşükten sonra ilk adetim ondan mı böyle oluyor düşük yaşayıpta böyle olan var mı anlatsa bana adet olamazsam diye korktum şimdide menopoz başalngocı var ya bende

Canım benim kimyasaldan sonra kanamam çok oldu ve ağrılı olmuştu 1 2 ay

ben adet oldum beni çıkarabilirsiniz..1 eylülde kürtaj olduktan 27 gün sonra lekelenme şeklinde adet olmuştum ve ondan 33 gün sonra ilk defa kırmızı adet gördümm ama adet olduğum için çok sevinçliyim. Çünkü normale döndüğümü düşünüyorum artık oh bee.
5 ekimde bende düşük yaptım canım şimdi bende de öyle sadece damla danla geliyor silince bende acaba adet olamıcam diye korkuyorum bende menopoz başlangıcı var normal mi yani böyle olması

Ben ne olur ne olmaz 1 Kasım sağlık ocağı
14 Kasım'da kadın doğuma randevu aldım 😂😂 çünkü kadın doğuma sıra bulmak zor öyle birşey olursa en azından randevum bulunsun baktım adet olucam randevuyu iptal ederim hemen 😂
Maşallah hızlısın canım 😂😂 inşallah randevunu iptal etmeye gerek kalmaz da bebişini görmeye gidersin canım benim

Kızlar tesadüfen gördüklerimi listede düzenliyorum ama çoğunu göremeyebilirim . Regl olanlar , negatif ya da pozitif görenler Beni etiketleyin lütfen 🥰 inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun 🌹

Kızlar tesadüfen gördüklerimi listede düzenliyorum ama çoğunu göremeyebilirim . Regl olanlar , negatif ya da pozitif görenler Beni etiketleyin lütfen 🥰 inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun 🌹
Ben oldum canım diger adet 25 kasım

Back