• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kızlar günaydın,

Ovulasyon testim iki gün pikti bugün çatlaması lazım ama hala pik sanki siz de bi bakar mısınız sizce çatlamış mı yoksa pik devam mı ediyor, oikse 3 gün sürmesi normal mi ? Kafamda deli sorular💆🏼‍♀️🙄
Bol bol havuç ye bı seferde 3 5 gibi catlamasına yardımcı oluyormus çatlamazsa kıstlesöe ıhtımalı oluyormus dıger grupta gördüm bende bu ekolde olanlar. Vardı

Kızlar günaydın,

Ovulasyon testim iki gün pikti bugün çatlaması lazım ama hala pik sanki siz de bi bakar mısınız sizce çatlamış mı yoksa pik devam mı ediyor, oikse 3 gün sürmesi normal mi ? Kafamda deli sorular💆🏼‍♀️🙄
Bugün üst üste 3 tane havuç ye canim, çatlamasına yardımcı olur

Belkide pozitif çıkar canım bat 4 Kasım değilmi daha var sonuçta
Canım benim döngülerim değişiyor. Uygulama bu ay bugünü gösteriyordu (ki gveniyorum ateşime göre yorum yapar) bakalım 4 üne kadar yaparız sıkıntı yok 😂

Kuzum bence var cunku kuruma cızgısı olsa grı olur bılıyorsun renklı bu yumurtlama kaçıncı gündesin en guzelı on ve sonrakı gunlerde bellı oluyo
Valla bebişim bilemiyorum ki bana da öyle geliyor. Az önce WC de sarı kıvamlı bir akıntı geldi yumurtlama gibi kıvamlı sümüksü ama sarimsiydi neden bilmem bekliyorum. Karın ağrım var ama adet yok

Canım benim döngülerim değişiyor. Uygulama bu ay bugünü gösteriyordu (ki gveniyorum ateşime göre yorum yapar) bakalım 4 üne kadar yaparız sıkıntı yok 😂

Valla bebişim bilemiyorum ki bana da öyle geliyor. Az önce WC de sarı kıvamlı bir akıntı geldi yumurtlama gibi kıvamlı sümüksü ama sarimsiydi neden bilmem bekliyorum. Karın ağrım var ama adet yok
Dpo kactasın yarın dıye anlaşmıstık normalde senle yapacaktın

Kuzum bence var ya 😍😍😍 kuruma çizgisine benzemiyor pek daha çok minik sanırım Yavrucuk ondan net bir şekilde hemen goremiyorsun 🍀🧿
Valla bende ayni seyleriyazacaktim fikrimce bence de var . Biraz fazla üstüne düşüyoruz ikilem de kalıyoruz :) bekleyelim 2 gün daha gelecek gelecek gelecek ❤️❤️

Back