KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kuzum bence var ya kuruma çizgisine benzemiyor pek daha çok minik sanırım Yavrucuk ondan net bir şekilde hemen goremiyorsun
Hadi inşallah bekliyorum bakalım çok değişik rüyalar gördüm yine bebek emziriyorum ama memelerim küçüktü sıkıyordum süt çıkıyor mu diye çıkıyordu

Hadi inşallah bekliyorum bakalım çok değişik rüyalar gördüm yine bebek emziriyorum ama memelerim küçüktü sıkıyordum süt çıkıyor mu diye çıkıyordu
Bence de var. Eğer gebelik varsa silik de olsa kuruma da olsa gösteriyor kendini mutlaka. Şu zamana kadar 3 hamilelik yaşamış biri olarak test üstadı kabul ediyorum kendimi

Yaaa ne güzel rüya görmüşsün
Allah hayırlara çıkarsın inşallah malum olmuştur

Canım bi bakar mısın bende heo böyle gidiyor bir iki saat önce mecbur kalkmaknzorunda kalıyorum kızımın çişi grliyor sabah erkenden sonra geri uyuyorum ondan sonra ölçüyorum ateşimi ama yanlış mı yapıyorum ondan mı böyle sabit gidiyorn pozitifbiri

Eklentiler

• Screenshot_20221030_093640_maybebaby.getpregnant.getbaby.flo_edit_24968699694626.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 33
Senın regl den ıkı üç gün sonda çıkıyor demıstın ya kuzum bence bekle bakalım nolcak
Bekliyorum aynen kuzu ama test yapmaktan da alikoyamiyorum kendimi

Gel sarilalim bende 3. yü istiyorum arkadasim
Bana da sarılın kıskanırım

Bebeğim hergun aynı saatte kalkmadan olcmelisin bak ben bugün sabah normal saatinde 6 da ölçtüm kalkmadan 36.5 tu yine hiç kalkmadan 8 de olctugumde 36.7 idi. O bile farkediyor. Önceki aylarda bazen 6 da bazen 9 da olcerdim hep dalgalı dalgalı çıkardı grafiklerim

Göğüs hafif benim kasik da çok az ara ara onun dışında yok vallahi bilemedim

Valla canım benim yumurtlamadan 5 gün sonra kasık ağrısı ve bel ağrısı başladı ve normalde adetime 2 gün kala yüzümde 1 tane sivilce çıkardı ama 5 gündür 4 5 yerimde sivilceler başladı ve sürekli tuvalete gitme ve beyaz akıntım var kremsi tarzda

O zaman olabilme olasılığı senin yüksek cano hafta içi test yaparsin

Hep aynı saatte ölçüyorum saat 9:00da ama bir iki saar önce kızım uyanıyor çişe kalkıyorum geri uyuyorum sonra saat 9:00 ölçüyorum hep bir iki dk önce bazen ölçüyorum tek. Akıntımda hala yok galiba yine yumurtlamicam bu ay. 14üncü günümdeyim

Yok ben olsam bende yapardıö hatta yarın başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…