• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Patlatacam beni bekleyin anacım , yine birşey çıkmayabilir ama çok gaza gelmeyin 😂

Valla canım ben de 14 diyordum ama ateş ölçme programına göre ben yumurtlamadan sonraki 9.-10. Gün adet oluyorum , hatta bugün 9. gündü benim adet daha gelmedi, ateş de dusmedi, heveslendim yani. Ama yumurta akı akıntıyı ilk gördüğümden sonra genelde 14 gün sonra oluyorum. Biraz karışık oldu ama anladin inşallah 😂 akıntı demek ki catlamadan önce oluyor. 3 4 gün kadar
Patlat regl gelmeyene kadar patlat 😂😂

Hayır reglı günüme hatta bır sonrakı gunler de devam etti , ve sonrasında 5 ayıma kasar yorulunca falan ara ara hep lekelendim ilk üç ay daha yoğun progeston kullandım
Valla umut oldu bu bana inşallah bende öyle olurum cAnım kusura bakma çok soru sordum ama ne renk oldu lekelenmelerin kuzum

Dünkü 2 damlacık kandan başka da gelen giden yok , damla bile denmez ay çok komikti 😂inşallah kötü birsey değildir insanın aklına acaba şu mu bu mu bı sürü şey geliyor 😂İlk kez öyle birşey yaşadım hayatımda. 2 damlacık ve peçeteye silince bakmasam yine görmem bulgur kadar falan diye tarih edeyim pilavlık 🤣🤣🤣 2 adet bulgur tanesi ayrı ayrı iki kez sildigimde geldi. Sonra hicbirsey. İlişki de olmasına rağmen akşamına,sökülen birşey yok
Patlat regl gelmeyene kadar patlat 😂😂

Dünkü 2 damlacık kandan başka da gelen giden yok , damla bile denmez ay çok komikti 😂inşallah kötü birsey değildir insanın aklına acaba şu mu bu mu bı sürü şey geliyor 😂İlk kez öyle birşey yaşadım hayatımda. 2 damlacık ve peçeteye silince bakmasam yine görmem bulgur kadar falan diye tarih edeyim pilavlık 🤣🤣🤣 2 adet bulgur tanesi ayrı ayrı iki kez sildigimde geldi. Sonra hicbirsey. İlişki de olmasına rağmen akşamına,sökülen birşey yok
İnşallah hamilesindir canım benim sende hamile isen kaç kişi olacak şimdilik diyelim 😂😂

Neden olmasın bebısım bence ümitli buay😍😍😍

Bak benimki baya canlı kırmızı pembe arasiydi. Ama internette videolar da dahil dinledim böyle de olabiliyormuş bunun bir kıstası hatta tıp literatüründe böyle bir kavram bile yok diyor doğu doktor yerleşme kanaması diye birşey yani
Yol olurmu ilk günküler çamur gibi kahve idi sonrakılerde pembe duru kan da geldiği oldu

Bak benimki baya canlı kırmızı pembe arasiydi. Ama internette videolar da dahil dinledim böyle de olabiliyormuş bunun bir kıstası hatta tıp literatüründe böyle bir kavram bile yok diyor doğu doktor yerleşme kanaması diye birşey yani
Evet canım aynısını bende dinledim izledim görsellere baktım bakmadıgım şwy kalmadı uzman doktor gibi oldum mübarek 😂😂😂😂beynim yandı resmen

Zaten bence bu tarz şeyler kısıden kısıye degıskenlık gösteren şeyler , 4.gün itibariyle döllenen embrıyo rahme gelıp yuvalanmak için yer seçiyo ve yuvalanıyor gomuluyo rahme o sırada bazı kadınlarda buna istinaden bu tarz şeyler gelebiliyormuş bence bunun yerının olmamasının sebebi kesınlıge dayalı birsey olmaması kısıden kısıye degısmesı yanı , kulaktan kuşağa bakıldığında ben yaşadım dıyorum dıgerı hıc olmadı dıyor gıbı gıbı 😂

Aynen canım ağır geliyor insana tek taraflı olunca, onlarda çabalasa yükümüz hafifler. Allahım bir daha yaşatmasın canım bende bir sefer kimyasal yaşadım sonra bir kızım oldu şimdi iki yaşında teyzesi kardeş istiyorum ona inşallah. Allahım gönlümüzdekini versin inşallah hepimize de sabredicez artık doğru zaman ne zamansa o zaman olsun inşallah ❤️❤️❤️
Allah bağışlasın güzel ömrü olsun güzel kızınızın🤲🏻 inşallah en yakın zamanda kardeşine gelir😊🌸

İnşallah kuzum 😍💙 bir an önce gelse bat zamanı ben de görsem oldu mu yoksa ay sonuna yepyeni umutlara mı kaldık 🥲🥲🥲
Yetiştireceksin tabii ki de hiç merak etme. Evet hele de şu dönemde çocuk büyütmek maddi manevi zor ama yaşayanlar hep söylüyor güzelliği zorluğundan üstün o yüzden her zaman positive vibezzzzz 🤭🤭🤭💃💃💃💃💃🧿🧿🧿🧿🍀🍀🍀🍀🍀
Oldu oldu🙏🏻🙏🏻 İnanmaktan vazgeçmek yok, umudu kaybetmek hiç yok🙏🏻🙏🏻
Yaparız biz her işin altından kalkarız alimallah🙏🏻🙏🏻❤️❤️

Regl olacakmışım gibi ya da gebelik belirtisi gibi şeyler hissediyorum. Kasıklarım sızlıyor regl sancısı gibi. Akıntım devam ediyor. Sinirlilik huysuzluk vardı kaç gündür,azaldı.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım az kaldı zaten bi kaç güne belli olur her iey inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻

pozitifbiri pozitifbiri düşüş geldi özlemmm adet için değildir umarım 🙏

Eklentiler

• AF756FCB-15CA-42AE-9871-BAA6975625C1.png
    AF756FCB-15CA-42AE-9871-BAA6975625C1.png
    169,3 KB · Görüntüleme: 43
Back