• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Canim erkekler her konuda boyleler yapıları gereği.
İnan çocuk olduktan sonra çocukla ilgili konularda da anne en ince ayrintisini düşünür, baba üstünkörü.
Boşver canını sıkma bunun için.
Bende keçiboynuzunu kendim aldım iciriyorum, ama bıktım bebek gibi arkasından kaşıkla gezmekten. Kendisinin düşünüp içmesini istiyorum ama takmıyor.
Doğru diyorsun canım aynen öyleler gerçekten maalesef keşke daha düşünceli olsalardı. Pes ettim artık içmesin keçiboynuzunu çabalamayınca hevesim kırılıyor. İnşallah tutar ❤️

Ben de hep on ikinci günde yumurtlardım bu ay 16. Günde oldu bazen değişiyor, bazen hiç yumurtlamayadabiliyoruz ve bu da tamamen normal
Canım eğer regl olursan yumurtlamadan kaç gün sonra olduğunu söyler misin,hani hep 14gun sonra diyorlar ya merak ettim

Canım eğer regl olursan yumurtlamadan kaç gün sonra olduğunu söyler misin,hani hep 14gun sonra diyorlar ya merak ettim
Canım daha önce saymıştım çatlama olduğu günden tam 14 gün sonra regl oluyorum ben genelde

Eşime bir haftadır keçi boynuzu al iç diyorum hala almadı bugün de vakti olmasına ramen almadı kavga da ettik bugün bu böyle yapınca hiç hevesim kalmıyor ben çabalamasam çabalamıyor zaten bu süreç psikolojimizi bozuyor buda böyle yapınca tamamen moralim bozuluyor olmazsa onun yüzüne olmaz ben dersem yapıyor demezse yapmıyor çabalamıyor hiç ağır geliyor insan tek taraflı düşünmek çabalamak. Kimseye anlatamadığım için buraya içimi dökmek istedim 😔
Çoğu öyle maalesef

Amin canım hepimize inşallah 🙏
Yabancı doktorların bu konuda makalelerine denk geldim bu ay ben de yumurtlamayacagim sandım o yüzden biraz araştırdım takip ediyor musun bilmem ama Instagram da bir gebenin günlüğü hesabı var orada Ebru Hanım da bahsetmiş testte yumurtlama görmediniz hamile kalamazsiniz hiç ihtimal yok demek değil demiş hatta gebelik haberi için ona yazanlarda var birkaç kişi testte yumurtlama görmedim hiç umudum yoktu bu ay ama hamileyim diye
Yine de yumurtanın belirli bir olgunluğa gelmesi daha çok şans demek tabii umarım pik olur testin🤎🙏💙
Ya seni yerim ne güzel konuşuyosun ağzından bal damlıyo. Dilerim bu ay bebek haberi alırsın sen de ben de. Beni çok mutlu etti bu mesajın 🥰♥️🙏🏼

Canim erkekler her konuda boyleler yapıları gereği.
İnan çocuk olduktan sonra çocukla ilgili konularda da anne en ince ayrintisini düşünür, baba üstünkörü.
Boşver canını sıkma bunun için.
Bende keçiboynuzunu kendim aldım iciriyorum, ama bıktım bebek gibi arkasından kaşıkla gezmekten. Kendisinin düşünüp içmesini istiyorum ama takmıyor.
Bence biz bunların zaten herşeyini düşündüğümüz için bunlar bu kadar rahat

peki sizde nihalin bahcesinden mi almistiniz instagramdakinde ben adetimin 2 gunu basladim ..bakalim oglum 10 yasinda ve kardes cok istiyor ...bende yumurtlama gununde yumurta catlamio ondan aldim yoksa baska sorunum yok esimdede yok
Yok canım bursa narlıdere organik diye bir siteden aldım çok güvenilir ürünün geliyor ödemeyi öyle yapıyorsun bana faydası oldu demekki ki hamile kaldım sizede faydalı olur umarım canım oglunuza en kısa zamanda minnoş kardeş gelsin inşallah

Önceden de pik görüyor muydun yoksa clife ile mi oldu
Önceden de görmüştüm ama cok takip etmiyordum acıkcası belirti hissetmeyince kaçırdığım cok oldu ama clife da dolu dolu yumurtlama belirtilerini yaşadım 3 gün üst üste koyu çizgiyi yakaladım sonra silikleşmeye basladı 🙂

O zaman regl süren mi uzamış oluyor bu ay
Aynen canım normalde 25-26 günde bir oluyorum bu ay 28 gün olacak döngüm. Hani bazen gecikti birkaç gün diyip hamileyiz sanıyoruz ama geliyor ya sonradan gelmeyesice 🤭 işte aslında o zaman genellikle geç yumurtlamis oluyoruz benim gördüğüm kadarıyla

Ya seni yerim ne güzel konuşuyosun ağzından bal damlıyo. Dilerim bu ay bebek haberi alırsın sen de ben de. Beni çok mutlu etti bu mesajın 🥰♥️🙏🏼
Ayy amin hepimiz alalım bu ay güzel haberleri inşallah 😍🙏 gelse şu Kasım görsek bir an önce 🙈🙈🙈🍀

arkadaşlar yumurtlamadan sonra karnımda öyle bir doluluk ve gaz sancısı gibi ara ara olan sancım oluyor ve resmen gazman oldum🙈☺️😁 ne zamana kadar devam ediyor bu gaz olayı 🙈

Aynen canım normalde 25-26 günde bir oluyorum bu ay 28 gün olacak döngüm. Hani bazen gecikti birkaç gün diyip hamileyiz sanıyoruz ama geliyor ya sonradan gelmeyesice 🤭 işte aslında o zaman genellikle geç yumurtlamis oluyoruz benim gördüğüm kadarıyla
Çok interessting durumlar😅

Gözümüz yollarda kaldı canım 😂😂😂hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz yarın patlat bir test daha tek tek çogalsın artık hamişler inşallah aminnnn
Patlatacam beni bekleyin anacım , yine birşey çıkmayabilir ama çok gaza gelmeyin 😂

Valla canım ben de 14 diyordum ama ateş ölçme programına göre ben yumurtlamadan sonraki 9.-10. Gün adet oluyorum , hatta bugün 9. gündü benim adet daha gelmedi, ateş de dusmedi, heveslendim yani. Ama yumurta akı akıntıyı ilk gördüğümden sonra genelde 14 gün sonra oluyorum. Biraz karışık oldu ama anladin inşallah 😂 akıntı demek ki catlamadan önce oluyor. 3 4 gün kadar

Hayır reglı günüme hatta bır sonrakı gunler de devam etti , ve sonrasında 5 ayıma kasar yorulunca falan ara ara hep lekelendim ilk üç ay daha yoğun progeston kullandım
Benim de öyle olmuş oluyor ama benimki kesilmedi damla kadar oluyor kan rengi degil ama sen bir defa olup kesildi mi geri canım

Back