Yani kızın süpriz mi oldu canımmmmmmm
Desene sabaha netleşecek 3 kişi var sabah ola hayrola inşallah hamişizdir
isabelyaaaaaayy heyecanlandım şimdi kızzz 2. hamiş olacak mısın yokkksaa bak gene geldi benim hisler
Hadi hayırlısı canım.Şu anda bana olan:ayaklarım donuyor ısınmıyor, sabahtan beri gözümden kaçan bir boğaz ağrım var, sol kasığımda zonklama tarzı vajina dudağına kadar vuran bir ağrı bacağa da vuruyor bele de, eğer ilk oğlum gibi olursa var biseyler , belirtilerim aynı şu an, ve eğer doğru hissedersen gerçekten efsane olursunbana şu an var hisleri gelmeye başladı ne yalan söyleyim
Vallahi bana da öyle geldi yani bilemedim belirtinden ziyade öyle Bi anda geldiŞu anda bana olan:ayaklarım donuyor ısınmıyor, sabahtan beri gözümden kaçan bir boğaz ağrım var, sol kasığımda zonklama tarzı vajina dudağına kadar vuran bir ağrı bacağa da vuruyor bele de, eğer ilk oğlum gibi olursa var biseyler , belirtilerim aynı şu an, ve eğer doğru hissedersen gerçekten efsane olursunbana şu an var hisleri gelmeye başladı ne yalan söyleyim
Bende aynı sekildeyim sag tarafımda kasıkta batma hissi var ağrısını hissediyorum ama ovulasyon testi yaptım baya silik çıktı anlamadımKızlar yumurtlamaya yakın belirtiniz oluyor mu bende kasık ağrısı başladı bugün hafif ara ara diğer ay hiç yumurtlamam olmadı akıntım v.s hiç olmadı yumurtlamam geliyor olabilir mi sizce? yine yumurtlama olmaz diye çok korkuyorum sürekli düşünüyorum. uygulamalara göre haftaya yumurtlamam gerçekleşmesi lazım
Vallahi bana da öyle geldi yani bilemedim belirtinden ziyade öyle Bi anda geldiŞu anda bana olan:ayaklarım donuyor ısınmıyor, sabahtan beri gözümden kaçan bir boğaz ağrım var, sol kasığımda zonklama tarzı vajina dudağına kadar vuran bir ağrı bacağa da vuruyor bele de, eğer ilk oğlum gibi olursa var biseyler , belirtilerim aynı şu an, ve eğer doğru hissedersen gerçekten efsane olursunbana şu an var hisleri gelmeye başladı ne yalan söyleyim
Benden de bir defa geldi işte canım çok açık pembe bir silmelik sonra çok açım kahve geldi bitti sen yine az bastırarak silmişsin ben neler yaptım bi bilsenEvet canım hatta biryere kadar gittim geldim yarım saat, yine WC ye gittim az bastırarak sildim orayı ama bişey gelmedisabah olsun ya
Belki bir kaç güne gelir canım internetten baktım bir kaç gün önce belirtiler başlayabilirmiş bende de biraz kasık ağrım oldu geri gitti bende anlamadım bide belime bir iki sefer ağrı girdi o kadar eskiden yumurtlama dönemimde akıntım çok olurdu ama geçen ay hiç olmadı inşallah bu ay olur bakalım hayırlısı artıkBende aynı sekildeyim sag tarafımda kasıkta batma hissi var ağrısını hissediyorum ama ovulasyon testi yaptım baya silik çıktı anlamadım
Sabaha testi hazır et yapacak olanlarla hep beraber yapalım hiskerğn dogru çıkr inşallah bende kendim için vr hissetmeye başladım leke anlık gelip gidince sabahı sabah edecegim galibaŞu anda bana olan:ayaklarım donuyor ısınmıyor, sabahtan beri gözümden kaçan bir boğaz ağrım var, sol kasığımda zonklama tarzı vajina dudağına kadar vuran bir ağrı bacağa da vuruyor bele de, eğer ilk oğlum gibi olursa var biseyler , belirtilerim aynı şu an, ve eğer doğru hissedersen gerçekten efsane olursunbana şu an var hisleri gelmeye başladı ne yalan söyleyim
İnsalalh hamilesindirKızlar şimdi wc ye gittim de pecetede iğne ucundan biraz daha büyük nasıl tarih etsem 2 mm 3 mm kdr kan gördüm kırmızı , sabaha der olabilirim ya da gebe olabilirim bu sabah herşey netleşir
Ne kadar da benKızlar kendimi dinlemeyeyim relax olayım diye manyaklar gibi ev işi yapıyorum, misafir çağırıyorum. Buraya geliyorum haydaa yine başa
Hayırlısı canım aynen, çok da moda görmek istemiyorumHadi hayırlısı canım.
Sabah güzel haberi yazarsın insallah
Ay bugün ve baya bı gündür bana da öyle geliyor ama kendi kendime gelinnguvey oluyoe gibi de olmak istemiyorum bugüne kadar belirtim yok denecek kadar az idi. Göğüslerim bile yeni yeni dolgunlasiyor. Bir rüya gördüm o çok ilginçti , eğer varsa o rüya haberci rüyadır eşimi gördüm çok haberci bir rüya gibiydi. Detay veremeyeceğim, bu sefer kendime saklamak istedim ona bile anlatmadımVallahi bana da öyle geldi yani bilemedim belirtinden ziyade öyle Bi anda geldibu boğaz ağrısı hepimizi bugün tuttu ya giciklaniyor dimi uyuz uyuz
Kuzu sanki bir sivilce patlamış ya da sinek ısırır da kaşır kanatirsin ya onun gibiydi inan dedim acaba ıkındım da popodan mi geldi ama yok öyle birşey de olmadı , adet desem öyle damlamaz benim bir giderim bulaşmış olur çamaşıra. Sen naptın kız WC kağıdını rulo yapıp içine mi soktunBenden de bir defa geldi işte canım çok açık pembe bir silmelik sonra çok açım kahve geldi bitti sen yine az bastırarak silmişsin ben neler yaptım bi bilsen
Ayipsin bu kanı gördükten sonra kaçmaz, yapmayacaktım ama neyse artık yapayımSabaha testi hazır et yapacak olanlarla hep beraber yapalım hiskerğn dogru çıkr inşallah bende kendim için vr hissetmeye başladım leke anlık gelip gidince sabahı sabah edecegim galiba
Bu öglen leke gelmeden önce yaptıgım test
Evet canım peçeteyi ileriye itekledim baktım gelen var mı diye ama yok görmedimHayırlısı canım aynen, çok da moda görmek istemiyorum
Ay bugün ve baya bı gündür bana da öyle geliyor ama kendi kendime gelinnguvey oluyoe gibi de olmak istemiyorum bugüne kadar belirtim yok denecek kadar az idi. Göğüslerim bile yeni yeni dolgunlasiyor. Bir rüya gördüm o çok ilginçti , eğer varsa o rüya haberci rüyadır eşimi gördüm çok haberci bir rüya gibiydi. Detay veremeyeceğim, bu sefer kendime saklamak istedim ona bile anlatmadım
Kuzu sanki bir sivilce patlamış ya da sinek ısırır da kaşır kanatirsin ya onun gibiydi inan dedim acaba ıkındım da popodan mi geldi ama yok öyle birşey de olmadı , adet desem öyle damlamaz benim bir giderim bulaşmış olur çamaşıra. Sen naptın kız WC kağıdını rulo yapıp içine mi soktun
Ayipsin bu kanı gördükten sonra kaçmaz, yapmayacaktım ama neyse artık yapayım
Bende de ne oldu biliyormusun leke gelip gittikten sonra akşama dogru yani şeffaftertemiz sümük gibi akımtım oldu yumurtlama gibi yani anlamadımBenim bir de yumurtlamadan beri camasirimda her gün akıntı oldu. Bikac gün böyle cam gibiydi, sonra kremsi oldu losyon gibi ama az az. Rengi açıktı
E şimdi bat ne zaman ? Bi de kaç gün geçti yumurtlamadan ❤Benim bir de yumurtlamadan beri camasirimda her gün akıntı oldu. Bikac gün böyle cam gibiydi, sonra kremsi oldu losyon gibi ama az az. Rengi açıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?