Canım kanda çıkması için ya adet günün olacak yada 3 gün önce olacak yani benim öyle oldu 4 gün önce kan verdim evde pozitif görünce 45 çıktı Kanda ona bile saglık ocahı çok erken adetin geçsin öyke gel dediOvülasyon pozitif üstüne 14. Gün kanda çıkmama durumu nedir ?
Her ikisindede oluyor canım sıkıntı orda işte anlayamıyoruz bir türlü bekle babam bekleKızlar regl olacak gibi hissediyorum birde aşırı sinirlilik huysuzluk durumu oluştu regl öncesi bir durummu acaba bilemiyorum
Hım anladım benim bu ay hiçbir belirti yok bende test yapsam mı yapmasam mi diye düşünmedim değil ama bende hiç belirti yokki neye yapayım dedim bu ayida eledim sanki öyle hissediyorumEvet canım daha erken farkındayım ama duramadim istebu arada ben normalde iş yaparken adet öncesi ağrılarım yokolurdu, şimdi bikac saattir kosturdum, şeyinin içine bişey batıyor gibi oldu bir de kasıklarım değil vajinanın kemiğinin üst tarafında böyle sancı da değil ağrı oluyor çok ilginç ,belim de ağrıyor. Oturdum dinleniyorum bu sebepten, normalde akşama kadar iş yapardım sancım geçerdi daldigimda ama şu an geçmedi
Nasıl yaniCanım kanda çıkması için ya adet günün olacak yada 3 gün önce olacak yani benim öyle oldu 4 gün önce kan verdim evde pozitif görünce 45 çıktı Kanda ona bile saglık ocahı çok erken adetin geçsin öyke gel dedi
1 Aralıkta 4.5 yaşında olacak teyzesiiiiii kardeşi olsun istiyoruz artık yani ikincisini
YaaaaBenım kiside 2019 ocak da 4 yaş olacak ya aynıymıs bızde ıstıyorum
Pozitif canım ama henüz yeni oldugu için bir gafta sonra tekrar çagırmıştı düzenli yükseliyor mu diye haftasına da 650 çıkmıştıNasıl yani45 kanda pozitif olmuyor mu ben hata mı yaptım erken mi gittim sağlık ocağı bugün resmi tatil olduğu için almadı acilde verdim bu ara da acilde sadece beta almıyorlarmış bilmiyordum ben ekstra başka tahlillerde verdim
Canım kist olma ihtimali var mı kontrollerini yaptırmış mıydınKan testi verdim negatif .. ben anlamadım ilk defa kahve leke ile karşılaştım 1 gün oldu devamı gelmedi böyle bir şey hiç başıma gelmemişti ya da tamamen haftalardır burda yorum okumaktan psikolojik beynime hükmediyorum. Ovülasyon sonrası 14. Gün kan testi çıkmama ihtimali varsa ihtimalle bekleyeceğim ..
Yani kızın süpriz mi oldu canımmmmmmmBen oğlumu 3 gün önce öğrendim canım
Kızımda şans eseri çünkü oğlumdan sonra adet olmadım oğlum 9 aylıkken mide bulantısı yaşadım sabah test yaptım pozitif çıktı kızımı öyle öğrendim.
Ki 30 Kasım'da kızımı öğrendiğim dönem doktora gittim hormon testi yapmış betaya bakmadan süt hormonun çok yüksek emzirmeyi kesmeden hamile kalamazsin dedi ama meğerse ben o dönem 5. haftalık hamileymişimkızımi 30 Kasım'da öğrendim umarım buda öyle olur
Desene sabaha netleşecek 3 kişi var sabah ola hayrola inşallah hamişizdirKızlar şimdi wc ye gittim de pecetede iğne ucundan biraz daha büyük nasıl tarih etsem 2 mm 3 mm kdr kan gördüm kırmızı , sabaha der olabilirim ya da gebe olabilirim bu sabah herşey netleşir
Canım lekeden önce veya sonra ilişki yaşadın mıEvet dün sabah tan sonra kesildi hafif pembemsi lekeydi bugün bisey yok kasiklarim ağrıyor başka bi belirtim yok hayırlısı olsun bakalım
Hiç sorma arkadaşımHer ikisindede oluyor canım sıkıntı orda işte anlayamıyoruz bir türlü bekle babam bekle
Ağustos ayında küçük bi şey ultrason da dahiliye görmüştü ama önemsiz demişti önceden de olur du sonra sıradan kadınhastalkları muayenesinde doktor gitmiş derdi ama hiç leke falan olmazdı. En son ağustos üstüne de 2 regl geçti bilemiyorumCanım kist olma ihtimali var mı kontrollerini yaptırmış mıydın
Ben çok hakim olmadığım için biraz aceleci davrandım ama şuan yapacak bir şey kalmadı beklicem olacağım varsa adet olurum zatenPozitif canım ama henüz yeni oldugu için bir gafta sonra tekrar çagırmıştı düzenli yükseliyor mu diye haftasına da 650 çıkmıştı
Kız bende vardım gezdim denk gelmemısmıyız hıcYaaaaçok duygulandım Şuan ay inşallah Rabbim ikimize de isteyen herkese de nasip eder o zamanlar da buralarda az gezmedim topic topic
isabelyaaaaaKızlar şimdi wc ye gittim de pecetede iğne ucundan biraz daha büyük nasıl tarih etsem 2 mm 3 mm kdr kan gördüm kırmızı , sabaha der olabilirim ya da gebe olabilirim bu sabah herşey netleşir
Ne zaman çıkacak sonucunBen çok hakim olmadığım için biraz aceleci davrandım ama şuan yapacak bir şey kalmadı beklicem olacağım varsa adet olurum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?