KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kızlar regl olacak gibi hissediyorum birde aşırı sinirlilik huysuzluk durumu oluştu regl öncesi bir durummu acaba bilemiyorum

Ovülasyon pozitif üstüne 14. Gün kanda çıkmama durumu nedir ?
Canım kanda çıkması için ya adet günün olacak yada 3 gün önce olacak yani benim öyle oldu 4 gün önce kan verdim evde pozitif görünce 45 çıktı Kanda ona bile saglık ocahı çok erken adetin geçsin öyke gel dedi

Hım anladım benim bu ay hiçbir belirti yok bende test yapsam mı yapmasam mi diye düşünmedim değil ama bende hiç belirti yokki neye yapayım dedim bu ayida eledim sanki öyle hissediyorum

Nasıl yani 45 kanda pozitif olmuyor mu ben hata mı yaptım erken mi gittim sağlık ocağı bugün resmi tatil olduğu için almadı acilde verdim bu ara da acilde sadece beta almıyorlarmış bilmiyordum ben ekstra başka tahlillerde verdim

Pozitif canım ama henüz yeni oldugu için bir gafta sonra tekrar çagırmıştı düzenli yükseliyor mu diye haftasına da 650 çıkmıştı

Canım kist olma ihtimali var mı kontrollerini yaptırmış mıydın

Yani kızın süpriz mi oldu canımmmmmmm

Kızlar şimdi wc ye gittim de pecetede iğne ucundan biraz daha büyük nasıl tarih etsem 2 mm 3 mm kdr kan gördüm kırmızı , sabaha der olabilirim ya da gebe olabilirim bu sabah herşey netleşir
Desene sabaha netleşecek 3 kişi var sabah ola hayrola inşallah hamişizdir

Canım kist olma ihtimali var mı kontrollerini yaptırmış mıydın
Ağustos ayında küçük bi şey ultrason da dahiliye görmüştü ama önemsiz demişti önceden de olur du sonra sıradan kadınhastalkları muayenesinde doktor gitmiş derdi ama hiç leke falan olmazdı. En son ağustos üstüne de 2 regl geçti bilemiyorum

Pozitif canım ama henüz yeni oldugu için bir gafta sonra tekrar çagırmıştı düzenli yükseliyor mu diye haftasına da 650 çıkmıştı
Ben çok hakim olmadığım için biraz aceleci davrandım ama şuan yapacak bir şey kalmadı beklicem olacağım varsa adet olurum zaten

Kızlar şimdi wc ye gittim de pecetede iğne ucundan biraz daha büyük nasıl tarih etsem 2 mm 3 mm kdr kan gördüm kırmızı , sabaha der olabilirim ya da gebe olabilirim bu sabah herşey netleşir
isabelyaaaaa ayy heyecanlandım şimdi kızzz 2. hamiş olacak mısın yokkksaa bak gene geldi benim hisler

Benimde bat 30 ekim arkadaşlar belki birkaç gün sarkar bende şuracıkta bekliyorum bakalım 3 -4 gündür bel kasık ağrısı yaşıyorum klasık regl ağrısı şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…