KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Güzel kalpli, güzel yürekli kuzum mesajlarını her okuduğumda içim ferahlıyor, dünyaya daha güzel bir gözle bakıyorum. Allah ışığını söndürmesin Her şeyin güzeli hayırlısı çıksın umarım hayat yolunda karşına
Büyütürüz tabi teyzesi senin aldığın eğitimlere ve alışveriş listelerine çok işimiz düşecek gibi duruyor
Ihlamur, papatya, Melisa çayı içilebiliyormuş ıhlamur demleyeceğim birazdan. Ondan gelen bütün yorgunluğu, ağrıyı, sızıyı da başımızın üstünde kabul edeceğiz artık bu yola hepsini göze alıp girdik

Bu test bozuk mu ben bişey anlamadım

Eklentiler

• 9C1D68B2-F47D-4C29-AF88-5FEF98DD738F.jpeg
    174,4 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar bu klomen nasıl kullanılıyor kendi alıp kullanan var mı,doktora gittim ama pek ilgili değildi 2aydir yumurtlama görmedim testte

Benimde 2 kızım var canım 3. De Düşük yaşadım yeni zaten oda bende kullanıyorum bazı ürünler faydasını görürüm inşallah. Ben pemve leke geldi dedim ama saat 12 gibi şimdi çok hafif kahveye döndü su gibi başka birşey yok diger kızlarımda yerleşme kanaması yaşamadım hiç öyle bişe olabilir mi acaba adet tarihim 5 kasım ama 2 kasımda olmam gerekiyor

Bir adet sonrası senin için de daha sağlıklı olabilir tez vakit yeri dolar inşallah canım benim. Hayırlı zamanda kolaylıkla olsun dilerim
Bir adet sonrası senin için de daha sağlıklı olabilir tez vakit yeri dolar inşallah canım benim. Hayırlı zamanda kolaylıkla olsun dilerim
Canım bu yerleşme kanaması nasıl oluyor acaba hiç başıma gelmedi adet oldun galşba dedim ama çok az pembe leke geldi birdaha gelmedi çok açık kahve leke geldi birde arada bir öyle birşey olabikir mi ki

Bu ay bırgebenın günlüğünden test alıp yapan kızlar benımki sabah 11 de böyle çıktı çatlama olmuş degılmi bugünde degerlendırdık devam mı beklemeye grceyımmı Papatyamaviss Bearhug

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-28-13-15-22-564_com.instagram.android.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 35
kızlar yumurtlama olmuş mu sizce? Femometer düşük dedi ama koyu geldi bana emin olamadım

Eklentiler

• 615D70AE-D0FD-451B-8C8B-57D5F6746EF2.jpeg
    129,4 KB · Görüntüleme: 42
Benimde kısmetse 3 çocuğum olacak yani inşallah
Biri Aralık'ta 5 yaşında olacak oğlan
Diğeri temmuzda 3 yaşında oldu kız
29 yaşındayım diğer arkadaşlara başarılar dilerim
Merhaba yol arkadaşım benimde bir oğlum ve bir kızım var bende 29 yasındayım benimkiler biraz daha büyük oğlum 12 kızım 9 yasında kaderler bir bakalım inşallah burdan hamiş olarak ayrılırız

kızlar yumurtlama olmuş mu sizce? Femometer düşük dedi ama koyu geldi bana emin olamadım
Daha tam pik olmamışbcanım ama akşama bir daha yap sıvı alımına dıkkat et en az 2 saat sıvı alma çok etkiliyor gerçekten benimde dün boyleydı akşamm pik cıktı

Sen ne kadar güzel düşünceli insansın ya gerçekten şu mesajı okurken kendimi sorguladım ne kadar doğru cümleler 6 aydır olmuyo diye kafaya takıp ne kadar çok isyan edip üzülüyordum senın bu cümlelerin beni kendime getirdi. Rabbim temiz ve umut dolu kalbini sevindirsin inşallah bebek ile. Rabbim bizlere nasip etsin

Canım bu yerleşme kanaması nasıl oluyor acaba hiç başıma gelmedi adet oldun galşba dedim ama çok az pembe leke geldi birdaha gelmedi çok açık kahve leke geldi birde arada bir öyle birşey olabikir mi ki
Ben hamile kaldığımda tam adet günü açık pembe leke geldi ardından dediğin gibi kahve geldi o gün içinde dedim yine adet oluyorum hamile değilim falan eşime. Bir fark ettim devamı gelmiyor sonra şehir dışına düğüne gittim orda 3 gün kaldım ama içim içimi yiyor eve döner dönmez adetim 3 gün geçmiş oldu bir test yaptım çift çizgi yani senin anlattığın bende yerleşme kanamasıymış. İnşallah sende şuan onu yaşıyorsundur. Devamı gelecek mi takip et yarın sabah kadar bakalım Benim geç döllenme olmuş çift çizgi çok silikti düşün adetim 5 gün geçmişken kan verdim 90.1 çıkmıştı 2 haftalık falansın demişti sağlık ocağı.

3. Bekleyen arkadaşlara Bi sorum olucak ya ikinci çocukta büyük çocuğunuzun kıskançlığını falan nasıl idare ettiniz ben şimdiden alıştırma çalışıyorum ama yok çok kıskanınca gibi duruyor bide çok zorlandınızmı acaba çünkü bütün ilgi bir çocuktayken mecbur ikiye bölünücek eşim daha önceden istemişti ikisi birlikte büyüsün falan diye ama ben cesaret edemedim halada korkuyorum açıkçası

Valla zorlanmadım değil hem de zaman zaman da çok fazla. Hala da birini iki kez öpsem beni neden birkez öptün diyorlar ama iyi ki de yapmışım çünkü birbirlerine çok guzel arkadaş oluyorlar. Araları 2.5 yaş. İlk zamanlar gözümü ayirmadim üstlerinden. Çünkü bir defasında koltuğa koymuştum ve büyük, koltuğun kenarına sırtını verip ayağıyla bebeği yanagindan iterken yakalamistim anlık birseydi. Bir de gece bebek agladiginda memeye aldigimda onu biraaak diye bağırmıştı. Ama hepsi geçiyor, onunla bir büyük adam gibi konuşmanız anlatmaniz gerekiyor. Biz böyle aşmıştık. Bir de ondan hediyeler geldi falan diyerek biz birşeyler almıştık. Benim büyüğüm cok uyumludur o açıdan çabuk oldu alışmak. Ama o kıskançlık hiç bitmiyor onu bilin , onun için çocuktan vazgeçmeyin çünkü olumlu tarafları da oluyor. Yaşayarak göreceksiniz

Bana büyük oğlumun öğretmeni(o zamanlar kreşe bırakıyordum) derdi ki küçüğü 1 seviyorsanız büyüğü 5 sevin ki boşlukta hissetmesin. Küçük birşeyleri anlayana kadar böyle devam edeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…