KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Şuan tertemiz canım önce oembe leke silince geldi sora iç çamaşırıma çokaçık kahve sulu gibi 3 saat içinde oldu bunlar şuan hiç bir şey yok

Şuan tertemiz canım önce oembe leke silince geldi sora iç çamaşırıma çokaçık kahve sulu gibi 3 saat içinde oldu bunlar şuan
Benim adetime de 5 gün var şuan adet günümden önce böyle birşey yaşamadım hiç

Yaaa canımmm beeeeniiiimmmm hepimizin inşallah Her şeyin hayırlısı güzeli kolayı sağlıklısı iyisi bizlerin olsun her daim. Ya teyzesi yer bile onuuuuu zaman hiphizli geçiyor valla ne ara buraya geldik eminim bir bakmisiz eğitimler listeler havalarda uçuşuyor olacak öyle tabii ki ya her şey hep onlar için Allah hepsine çok güzel temiz düzenli adaletli bir dünyada yaşamak ve güzel güzel büyümek nasip etsin

Silinmeye başlamış gibi canım ama bugün akşam bir tane daha yap dört gibi çift çizgiden itibaren biraz sıkı takip gerekiyor ben tamamen silik olunca da değerlendirdim bu ay mesela bundan daha silikti son denemem

Valla Bi yanım çok istiyo Bi yanım çok korkuyor sizinki daha küçükmüş benim olsa bile 3.5 yaş olucak arasında bebek gelsinmi sana abim dicek oynicaksınız falan dediğimizde hayır gitti diyo ama yinede inşallah olmuştur diyorum mecburen yüzleşicez ne olucaksa bakalım hayırlısı olsun

Yaaa çok teşekkür ederim o senin güzel bakışın canım ne mutlu bana yüreğini az da olsa ferahlattiysa sözlerim
Kendine de yüklenme hepimiz insanız bazen düşüyoruz isyan çukuruna çok normal ben de bazen panik oluyorum acaba sorun mu var yoksa hiç mi olmayacak falan diye düşünceler benim de illa ki aklıma geliyor ama çabuk toparliyorum hemen zaten sahip olduklarimi hatırlıyorum eminim sağlıklı bir saç telimin bile şükrünü zaten yeterince sunamiyorumdur Allah'a hal böyleyken istemek sürekli istemek olmayınca isyan etmekten hemen utanıyorum.
Bilmiş bilmiş konuşuyor gibi olmak istemem asla kibirden imtina ederim ama naçizane benim kendi hayat yolumda gördüğüm bana iyi gelen şey hep ama hep teslimiyet. Ben bir şeye isyan ederek neden olmuyor diyerek çok istediğimde de o şey hep oldu ama sonradan o çok istediğim seyle hep sinandim biliyor musun? Sanki Allah kulum sana vermiyordum çünkü bildiğim vardı ama çok istedin al gör dedi bana.
Öte yandan ne zaman bir şeyi ben senden razıyım diyerek teslim olarak Allah'a bıraktım o şey geç de olsa hayalinden güzel oldu sonunda
O yüzden bu bebek meselesi de benim için öyle elimden geldiğince teslim olmaya çalışıyorum olana kadere ve akışa
Allah'ım hepimize gonlumuzdekini hayalimizden bile güzel yaşamayı nasip etsin

Ben oğlumda 6 haftalıkken yaşadım cnm kahverengi lekelenme 2 gün sürdü
Kizimdada 13 haftalıkken yaşadım .
Bu arada Allah bağışlasın yavrularını

Amiiin canim var belirti 3. Ye
Valla canım gögüslerimde sızlama var
Ve adetim 5kasim ama 3 gündür kasık ağrısı ve baş ağrısı çekiyorum belde çabası.
Birde kabızlık yaşıyorum karnım sis
Normalde adetini pat diye olurum ilk defa böyle erken adet belirtisi olmaya başladı.

Bat 5 Kasım kimler var şuan ne zaman test yapmayı planlıyorsunuz ben test konusunda da tecrübesizim iki gebeliğimdede kanda öğrenmiştim

Merhaba yol arkadaşım benimde bir oğlum ve bir kızım var bende 29 yasındayım benimkiler biraz daha büyük oğlum 12 kızım 9 yasında kaderler bir bakalım inşallah burdan hamiş olarak ayrılırız

Çok sevindim canım Allah bağışlasın inşallah 3 bebiş haberinide alırız

Benim ikisinin arasında 1.5 yaş var cnm çok şükür hamilelik döneminde ve şuan ki yaşantımızda iyi kavga olmuyor mu oluyor ama asla ayrı kalamiyorlar

Baş ağrısı bendede var sabahta kasığım da batma oldu ama belirti saymıyorum bu ay çünkü geçen ay hamilelik le ilgili bütün belirtileri yaşadım adetim 3 gün gecikti ve adet oldum bu ay o yüzden hiç belirti takip etmicem adetim 5 gün geçince test yapıcam sabredebilirsem

Ben oğlumu 3 gün önce öğrendim canım
Kızımda şans eseri çünkü oğlumdan sonra adet olmadım oğlum 9 aylıkken mide bulantısı yaşadım sabah test yaptım pozitif çıktı kızımı öyle öğrendim.
Ki 30 Kasım'da kızımı öğrendiğim dönem doktora gittim hormon testi yapmış betaya bakmadan süt hormonun çok yüksek emzirmeyi kesmeden hamile kalamazsin dedi ama meğerse ben o dönem 5. haftalık hamileymişim kızımi 30 Kasım'da öğrendim umarım buda öyle olur

Canım büyük çocuğun ne zaman emmeyi bıraktı o zaman
Kasım'da öğrendim 20 Aralık'ta kestik cnm
Çünkü oğlumda 25 haftalıkken erken doğum tehlikem oldu 17 gün hastanede yattım şükür 40 haftalıkken doğdu ama doktorum emzirmeyi kes çünkü erken doğum tehlike geçmişin olduğu için göğüs ucun uyarilmasin dedi kasılmaları tetikler diye

Ben hep korundum bu zamana kadar 2 yaşayana kadar emdi daha 9 ay oldu bırakalı ve göğüslerimden hala sıvı geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…