Şuan tertemiz canım önce oembe leke silince geldi sora iç çamaşırıma çokaçık kahve sulu gibi 3 saat içinde oldu bunlar şuan hiç bir şey yokBen hamile kaldığımda tam adet günü açık pembe leke geldi ardından dediğin gibi kahve geldi o gün içinde dedim yine adet oluyorum hamile değilim falan eşime. Bir fark ettim devamı gelmiyor sonra şehir dışına düğüne gittim orda 3 gün kaldım ama içim içimi yiyor eve döner dönmez adetim 3 gün geçmiş oldu bir test yaptım çift çizgi yani senin anlattığın bende yerleşme kanamasıymış. İnşallah sende şuan onu yaşıyorsundur. Devamı gelecek mi takip et yarın sabah kadar bakalımBenim geç döllenme olmuş çift çizgi çok silikti düşün adetim 5 gün geçmişken kan verdim 90.1 çıkmıştı 2 haftalık falansın demişti sağlık ocağı.
Şuan tertemiz canım önce oembe leke silince geldi sora iç çamaşırıma çokaçık kahve sulu gibi 3 saat içinde oldu bunlar şuanBen hamile kaldığımda tam adet günü açık pembe leke geldi ardından dediğin gibi kahve geldi o gün içinde dedim yine adet oluyorum hamile değilim falan eşime. Bir fark ettim devamı gelmiyor sonra şehir dışına düğüne gittim orda 3 gün kaldım ama içim içimi yiyor eve döner dönmez adetim 3 gün geçmiş oldu bir test yaptım çift çizgi yani senin anlattığın bende yerleşme kanamasıymış. İnşallah sende şuan onu yaşıyorsundur. Devamı gelecek mi takip et yarın sabah kadar bakalımBenim geç döllenme olmuş çift çizgi çok silikti düşün adetim 5 gün geçmişken kan verdim 90.1 çıkmıştı 2 haftalık falansın demişti sağlık ocağı.
Benim adetime de 5 gün var şuan adet günümden önce böyle birşey yaşamadım hiçBen hamile kaldığımda tam adet günü açık pembe leke geldi ardından dediğin gibi kahve geldi o gün içinde dedim yine adet oluyorum hamile değilim falan eşime. Bir fark ettim devamı gelmiyor sonra şehir dışına düğüne gittim orda 3 gün kaldım ama içim içimi yiyor eve döner dönmez adetim 3 gün geçmiş oldu bir test yaptım çift çizgi yani senin anlattığın bende yerleşme kanamasıymış. İnşallah sende şuan onu yaşıyorsundur. Devamı gelecek mi takip et yarın sabah kadar bakalımBenim geç döllenme olmuş çift çizgi çok silikti düşün adetim 5 gün geçmişken kan verdim 90.1 çıkmıştı 2 haftalık falansın demişti sağlık ocağı.
Yaaa canımmm beeeeniiiimmmm hepimizin inşallahGüzel kalpli, güzel yürekli kuzum mesajlarını her okuduğumda içim ferahlıyor, dünyaya daha güzel bir gözle bakıyorum. Allah ışığını söndürmesinHer şeyin güzeli hayırlısı çıksın umarım hayat yolunda karşına
Büyütürüz tabi teyzesi senin aldığın eğitimlere ve alışveriş listelerine çok işimiz düşecek gibi duruyor
Ihlamur, papatya, Melisa çayı içilebiliyormuş ıhlamur demleyeceğim birazdan. Ondan gelen bütün yorgunluğu, ağrıyı, sızıyı da başımızın üstünde kabul edeceğiz artıkbu yola hepsini göze alıp girdik
Silinmeye başlamış gibi canım ama bugün akşam bir tane daha yap dört gibi çift çizgiden itibaren biraz sıkı takip gerekiyor ben tamamen silik olunca da değerlendirdim bu ay mesela bundan daha silikti son denememBu ay bırgebenın günlüğünden test alıp yapan kızlar benımki sabah 11 de böyle çıktı çatlama olmuş degılmi bugünde degerlendırdık devam mı beklemeye grceyımmı @PapatyamavissBearhug
Oyyyy minnacık daha annesiiiTeşekkür ederim canımKan verdim canım daha çok minnak kuzu 38 çıktı sağlıkla büyür inşallah darısı hepinizin başına hepiniz için booll booll dua ediyorum
Valla Bi yanım çok istiyo Bi yanım çok korkuyor sizinki daha küçükmüş benim olsa bile 3.5 yaş olucak arasında bebek gelsinmi sana abim dicek oynicaksınız falan dediğimizde hayır gitti diyo ama yinede inşallah olmuştur diyorum mecburen yüzleşicez ne olucaksa bakalım hayırlısı olsunValla zorlanmadım değil hem de zaman zaman da çok fazla. Hala da birini iki kez öpsem beni neden birkez öptün diyorlarama iyi ki de yapmışım çünkü birbirlerine çok guzel arkadaş oluyorlar. Araları 2.5 yaş. İlk zamanlar gözümü ayirmadim üstlerinden. Çünkü bir defasında koltuğa koymuştum ve büyük, koltuğun kenarına sırtını verip ayağıyla bebeği yanagindan iterken yakalamistim anlık birseydi. Bir de gece bebek agladiginda memeye aldigimda onu biraaak diye bağırmıştı. Ama hepsi geçiyor, onunla bir büyük adam gibi konuşmanız anlatmaniz gerekiyor. Biz böyle aşmıştık. Bir de ondan hediyeler geldi falan diyerek biz birşeyler almıştık. Benim büyüğüm cok uyumludur o açıdan çabuk oldu alışmak. Ama o kıskançlık hiç bitmiyor onu bilin , onun için çocuktan vazgeçmeyin çünkü olumlu tarafları da oluyor. Yaşayarak göreceksiniz
Yaaa çok teşekkür ederim o senin güzel bakışın canımSen ne kadar güzel düşünceli insansın ya gerçekten şu mesajı okurken kendimi sorguladım ne kadar doğru cümleler 6 aydır olmuyo diye kafaya takıp ne kadar çok isyan edip üzülüyordum senın bu cümlelerin beni kendime getirdi. Rabbim temiz ve umut dolu kalbini sevindirsin inşallah bebek ile. Rabbim bizlere nasip etsin
Benimde 2 kızım var canım 3. De Düşük yaşadım yeni zaten oda bende kullanıyorum bazı ürünler faydasını görürüm inşallah. Ben pemve leke geldi dedim ama saat 12 gibi şimdi çok hafif kahveye döndü su gibi başka birşey yok diger kızlarımda yerleşme kanaması yaşamadım hiç öyle bişe olabilir mi acaba adet tarihim 5 kasım ama 2 kasımda olmam gerekiyor
Valla canım gögüslerimde sızlama varAmiiin canim var belirti 3. Ye
Merhaba yol arkadaşım benimde bir oğlum ve bir kızım var bende 29 yasındayım benimkiler biraz daha büyük oğlum 12 kızım 9 yasında kaderler bir bakalım inşallah burdan hamiş olarak ayrılırız
Benim ikisinin arasında 1.5 yaş var cnm çok şükür hamilelik döneminde ve şuan ki yaşantımızda iyi kavga olmuyor mu oluyor ama asla ayrı kalamiyorlar3. Bekleyen arkadaşlara Bi sorum olucak ya ikinci çocukta büyük çocuğunuzun kıskançlığını falan nasıl idare ettiniz ben şimdiden alıştırma çalışıyorum ama yok çok kıskanınca gibi duruyor bide çok zorlandınızmı acaba çünkü bütün ilgi bir çocuktayken mecbur ikiye bölünücek eşim daha önceden istemişti ikisi birlikte büyüsün falan diye ama ben cesaret edemedim halada korkuyorum açıkçası
Baş ağrısı bendede var sabahta kasığım da batma oldu ama belirti saymıyorum bu ay çünkü geçen ay hamilelik le ilgili bütün belirtileri yaşadım adetim 3 gün gecikti ve adet oldum bu ay o yüzden hiç belirti takip etmicem adetim 5 gün geçince test yapıcam sabredebilirsemValla canım gögüslerimde sızlama var
Ve adetim 5kasim ama 3 gündür kasık ağrısı ve baş ağrısı çekiyorum belde çabası.
Birde kabızlık yaşıyorum karnım sis
Normalde adetini pat diye olurum ilk defa böyle erken adet belirtisi olmaya başladı.
Adet olmazsam ben varımBat 5 Kasım kimler var şuan ne zaman test yapmayı planlıyorsunuz ben test konusunda da tecrübesizim iki gebeliğimdede kanda öğrenmiştim
Ben oğlumu 3 gün önce öğrendim canımBaş ağrısı bendede var sabahta kasığım da batma oldu ama belirti saymıyorum bu ay çünkü geçen ay hamilelik le ilgili bütün belirtileri yaşadım adetim 3 gün gecikti ve adet oldum bu ay o yüzden hiç belirti takip etmicem adetim 5 gün geçince test yapıcam sabredebilirsem
Canım büyük çocuğun ne zaman emmeyi bıraktı o zamanBenim ikisinin arasında 1.5 yaş var cnm çok şükür hamilelik döneminde ve şuan ki yaşantımızda iyi kavga olmuyor mu oluyor ama asla ayrı kalamiyorlar
Kasım'da öğrendim 20 Aralık'ta kestik cnmCanım büyük çocuğun ne zaman emmeyi bıraktı o zaman
Ben hep korundum bu zamana kadar 2 yaşayana kadar emdi daha 9 ay oldu bırakalı ve göğüslerimden hala sıvı geliyorBen oğlumu 3 gün önce öğrendim canım
Kızımda şans eseri çünkü oğlumdan sonra adet olmadım oğlum 9 aylıkken mide bulantısı yaşadım sabah test yaptım pozitif çıktı kızımı öyle öğrendim.
Ki 30 Kasım'da kızımı öğrendiğim dönem doktora gittim hormon testi yapmış betaya bakmadan süt hormonun çok yüksek emzirmeyi kesmeden hamile kalamazsin dedi ama meğerse ben o dönem 5. haftalık hamileymişimkızımi 30 Kasım'da öğrendim umarım buda öyle olur
Ben nane yağı sürmüştüm canım uçlarına geri gider derler süt öyle yapmıştımBen hep korundum bu zamana kadar 2 yaşayana kadar emdi daha 9 ay oldu bırakalı ve göğüslerimden hala sıvı geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?