Baya karışık olmus kuzum ben senin yerinde olsam degerlendirrdim gunlerimi ama klomeni kullanmak simdi bundan sonra olmaz ki nasil olsun yumurta gelisse bile adete yakin olacak rahim yapisi dokulecek ve yine tutmicak bi tekrar doktorunla konusmalisin.İşte benimde anlayamadigim o bir tane yumurtan çatlamış görüyorum dedi Çarşamba ve cuma ilişki olsun sonra 4 gün perhiz verdi salida eşin test versin dedi kafam çok karıştı anormal bir durum sağda ağrım olurdu aşırı şekilde bu ay hep sol da dediğin gibi batma oluyor canım hiç bişey anlamadim bu işten hatta adetin 3. Günü başla diyerek verdiği ilaç olursan iç olmazsan gözün aydın dedihiç bişey anlamadım ☺
ayy insalah olumlu sonuc aliriz yaaAramizda iki gun var kuzum bebde 8inde vuruldum :)
Benimde 2.denemem kuzum :) ilkinde malesef kimyasal gebelik gecirdimayy insalah olumlu sonuc aliriz yaabenm catlatma ignesinde 2. ayim bu
Günlerimi degerlendiriyorum hatta dün değil önce gün degerlendirmistim doktora gittiğimde ok güzel denk gelmiş dedi yinede işimizi hizlandiralim dedi bata da 12 gün var çok bilgili bi doktor diyorlar giden herkes o ay hamile kalıyor bana neden böyle karışık bi tedavi uygulandı onu anlamadım eşim testini yapsın salı günü bir daha gidecem konusacam kuzum 11 aydır deniyorum olmuyor incir kürü içtim soğan suyu içtim bir doktor tembellik var dedi bu doktorumsa gayet sağlam dedi ya bende bir gariplik var gittiğim doktorunda dengesini bozuyomBaya karışık olmus kuzum ben senin yerinde olsam degerlendirrdim gunlerimi ama klomeni kullanmak simdi bundan sonra olmaz ki nasil olsun yumurta gelisse bile adete yakin olacak rahim yapisi dokulecek ve yine tutmicak bi tekrar doktorunla konusmalisin.
Bende sen gibi 10 aydir falan deniyorum nasipte varsa olur insallah :)Günlerimi degerlendiriyorum hatta dün değil önce gün degerlendirmistim doktora gittiğimde ok güzel denk gelmiş dedi yinede işimizi hizlandiralim dedi bata da 12 gün var çok bilgili bi doktor diyorlar giden herkes o ay hamile kalıyor bana neden böyle karışık bi tedavi uygulandı onu anlamadım eşim testini yapsın salı günü bir daha gidecem konusacam kuzum 11 aydır deniyorum olmuyor incir kürü içtim soğan suyu içtim bir doktor tembellik var dedi bu doktorumsa gayet sağlam dedi ya bende bir gariplik var gittiğim doktorunda dengesini bozuyom
Ayyy amiiinnn aminnnn inşallah canimmm Kasım ayı bize uğurlu gelir Allah'ın izniyleBende sen gibi 10 aydir falan deniyorum nasipte varsa olur insallah :)
Sen nasil tedaviler denedin peki klomen ve ignemi yoksa doğal şeyler veya farklı ilaçlar kullandinmiBende sen gibi 10 aydir falan deniyorum nasipte varsa olur insallah :)
Insallah canim stres yapmamak gerek :)Ayyy amiiinnn aminnnn inşallah canimmm Kasım ayı bize uğurlu gelir Allah'ın izniyle
Canim ben 6 7 ay ovulasyon testleri ile takip yaptim olmadi. Hayit tohumunu denedim olmadi. Klomen ve catlatma ignesini denedik ilk denemede tuttu ama kimyasal oldu bu da 2.deneme :)Sen nasil tedaviler denedin peki klomen ve ignemi yoksa doğal şeyler veya farklı ilaçlar kullandinmi
Insallah canim kasım hepimize sans getirsin :)Merhabalar bende klomende ikinci ayimdayim ilacim bugun bitti cumartesi kontrole gidicem insallah yumoslar guzel buyumuslerdir..
Anladim canim ama genelde catladiktan sonra 14 gun içinde adet olunuyor. Pko da duzensiz oldugunu biliyorum
Yaaa rabbim inşallah emeklerini boşa çıkarmaz bu ay bebisin seninle olur umarımCanim ben 6 7 ay ovulasyon testleri ile takip yaptim olmadi. Hayit tohumunu denedim olmadi. Klomen ve catlatma ignesini denedik ilk denemede tuttu ama kimyasal oldu bu da 2.deneme :)
Canım benimki karışık ben bu ay içmeye başladım adetten sonra 16. Gün doktora gittim yumurtanin biri çatlamış ama hemen gebe kalmak istyorsun işini hizlandiralim duyio hemen bugün içmeye basla dediArkadaslar bisey sormak istiyorum klomen bittikten sonra yumurtalar adetin kacinci gunde yani ne zaman catlama olgunluguna geliyor.. Sizlerin nasil oldu benim gecen ayki tedavimde 18. Gunde catlama olmustu
Arkadaslar bisey sormak istiyorum klomen bittikten sonra yumurtalar adetin kacinci gunde yani ne zaman catlama olgunluguna geliyor.. Sizlerin nasil oldu benim gecen ayki tedavimde 18. Gunde catlama olmustu
Herkesin farklı tepki veriyor canım, bazılarının hiç büyümüyor bazen ovulasyon zamanı olgunlaşıyor. Benim klomen bittiği gibi olgunlaşmış adetin 10. Gününde, ultrasonda anlayabilirsin ancak. Doktorun ne zaman çağırdı kontrol için
Canım benimki karışık ben bu ay içmeye başladım adetten sonra 16. Gün doktora gittim yumurtanin biri çatlamış ama hemen gebe kalmak istyorsun işini hizlandiralim duyio hemen bugün içmeye basla dedi
Şuan kullanıyorum zaten bu akşam 3. Hapı içtim yani dün akşam kullanmaya başladım klomeni öyle soyleyim gündüz doktordaydim hemen bugün içmeye başla dedi ilk defa kullanıyorumTekrarmi klomen kullanacaksin
Şuan kullanıyorum zaten bu akşam 3. Hapı içtim yani dün akşam kullanmaya başladım klomeni öyle soyleyim gündüz doktordaydim hemen bugün içmeye başla dedi ilk defa kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?