- 14 Ocak 2020
- 1.489
- 1.627
- Konu Sahibi iyilikperisi92
Kuzum ne yaptın gittin mi kan verdğn mi allahım hayırlı sonuçlar nasip etsinAşılamadan 14 gün sonra kesin sonuç çıkıyor diye biliyorum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum ne yaptın gittin mi kan verdğn mi allahım hayırlı sonuçlar nasip etsinAşılamadan 14 gün sonra kesin sonuç çıkıyor diye biliyorum canım
Canim ben de sabah 10 buçukta kan verdim daha sonuç çıkmadı bekliyorum. Sonucun çıkınca sen de haber ver olur muKuzum ne yaptın gittin mi kan verdğn mi allahım hayırlı sonuçlar nasip etsin
Hadi hayırlı olsun inşallah pozitiftir canımKan verdim hayırlısyla
İnşallah seninde pozitiftir canım Allah gönlünüze göre versinCanim ben de sabah 10 buçukta kan verdim daha sonuç çıkmadı bekliyorum. Sonucun çıkınca sen de haber ver olur mu
İnşallah pozitiftir canım sırf senin için bakıyorum buralara inşallah hayırlı haberlerle gelirsinKan verdim hayırlısyla
İnşallah canım çok teşekkür ederim haber vericemİnşallah seninde pozitiftir canım Allah gönlünüze göre versin
Sonuç çıktı canım negatif maalesefİnşallah seninde pozitiftir canım Allah gönlünüze göre versin
Benim Sonuç negatif canımKuzum ne yaptın gittin mi kan verdğn mi allahım hayırlı sonuçlar nasip etsin
Ah canımm hiç üzülme bi daha denersin varmış daha zamanı demek ki.Sonuç çıktı canım negatif maalesef
Çok üzüldüm ama elden bir şey gelmiyor maalesef.. 1 ay ara verecekmişim sonra ikinci aşılama. Hayırlısı böyleymiş demek kiiAh canımm hiç üzülme bi daha denersin varmış daha zamanı demek ki.
Bende 10 buçukta kan verdim o da aynı oldu inşallah güzel haberi alırız kuzum bol bol dua ediyorumCanim ben de sabah 10 buçukta kan verdim daha sonuç çıkmadı bekliyorum. Sonucun çıkınca sen de haber ver olur mu
İnşallah kuzum inşallahh iyice stres oldumHadi hayırlı olsun inşallah pozitiftir canım
Çok sağol kuzum inşallah kalbim yerinden fırlıcak bi yandan begüm boşuna heycan yapıyosun negatif çıkıcak diyor rüyamda kan testim negatif gördümİnşallah pozitiftir canım sırf senin için bakıyorum buralara inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Ah canım anca gördüm mesajını olsun yılmak yok belki diğer aşılama tutucak bende alıştırıyorum olmazsa 2.aşılama yılmıcazBenim Sonuç negatif canım
Doktor mu dedi 1 ay ara verelim diyeÇok üzüldüm ama elden bir şey gelmiyor maalesef.. 1 ay ara verecekmişim sonra ikinci aşılama. Hayırlısı böyleymiş demek kii
Evet canım 1 ay aradan sonra 2. Aşılama yapılıyormuş bizim hastanede öyleymiş yani her yerde öyle mi bilmiyorumDoktor mu dedi 1 ay ara verelim diye
Hayırlısı hakkımızda canım demek ki zamanı değilmiş ne yapalım
Aynen kuzum hayırlı değilmiş yılmak yok devam allah duycak sesimizi biliyorum doktorumu aradım bırak ilaçları adet olunca gel dediHayırlısı hakkımızda canım demek ki zamanı değilmiş ne yapalım
Her yer öyle değil ben ümraniye egitim araştırmada yaptırıyorum peşpeşe yaptılar aşılamayı bana. Siz hangi hastanede yaptırıyorsunuz?Evet canım 1 ay aradan sonra 2. Aşılama yapılıyormuş bizim hastanede öyleymiş yani her yerde öyle mi bilmiyorum